Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

RTV Svetac

 

RTV Svetac 

                                             

Jesen u ružičastom

 

Posle repriznog leta,sve televizije su na sva zvona („hvalite me usta moja") najavljivale veliki jesenji udar sa novom programskom šemom. Strpite se dragi gledaoci još malo,ali kad dođe leto - biće svega.

Celo leto smo gledali kako se kroji „carevo novo odelo" i najzad dočekasmo jesen i novu tv programsku šemu…Za početak ,ofarbajmo mali ekran u drečavo ružičasto...Televizija Pink se pretvorila u salaš u ritu estradnog blata gde se po ceo dan provlače vašarski farmeri ne znajući šta će sami sa sobom a kamoli  farmom. To što se svađaju,psuju kao kočijaši već smo navikli ali sad je učinjen korak dalje jer  je Zadruga dozvolila (blagoslovila) i tuču.

Dovoljno je da se izvineš i - puj pike ne važi, šibaj dalje…Uprkos tom potezu slobode govora i pokreta  gledanost „Farme 5" nije ni blizu buma koji se očekivao.Nešto je trulo u državi Farmi pa smrdi nadaleko. „Farma 5" izgleda kao repriza serija koje ste već gledali.Sve se unapred zna.Jedino se ne zna  čija je ideja i odluka da se „Farma 5"  preporučuje svim gledaocima starijim od 12 godina?!

Takav potez ravan je skandalu jer je sadržaj „Farme 5",blago rečeno  - kombinacija psovki,uvreda,buđenje niskih i poganih nagona. Zar je to preporuka deci iznad 12 godina?

Još veći skandal je što na ovu „preporuku" do sada nije reagovao niko od nadležnih.Zašto? Čak niko ni od mojih takozvanih kolega - tv kritičara nije podigao svoj glas. Još jednom - zašto? Da li su oni tv kritičari ili obični šlihteri? Sa takvom jalovom konkurencijom lako je biti najčitaniji.

Kad može „Farma 5", a što ne bi mogle i „Nove Zvazde Granda 8"?  Isto ono što ste svih ovih godina gledali samo malo - gore. Očit dokaz da i od goreg ima goreg…Proizvodnja polovnih pevača se nastavlja. Ionako su to pevači za jednokratnu upotrebu sa rokom garancije od godinu dana. Kad im istekne rok,baci ih u obližnji kontejner i nabavi „novu zvezdicu Granda".

Talentovan smo mi narod, biće toga još. Dokle? Pa sve dok Saša Popović ne  ode u penziju ili pak mene  ne postave u RRA. Računao sam i na Tasovca  da će mi pomoći ali i on pokleknu i uđe u političare. Možda je i on pročitao jedan zastrašujući naslov u novinama „Politika je jedina fabrika koja radi u Srbiji"!!!! Kad bolje razmislim,možda bih i ja mogao najzad uploviti u politiku. Ili to ili da vadim pasoš za bežaniju.Trećeg nema. A što se preostalih noviteta  tiče u ružičastom ritu ,ne smem a da na ne pomenem (odbiće mi od honorara ako „slučajno zaboravim") još dve važne karike koje povezuju „Farmu 5" i „Nove zvezde Granda 8". Jednu kariku čine papagajske prazne „vesti" na  svakih sat vremena pod sloganom „kratko a nevažno" uz redovni dodatak  - direktan prenos konferencije za štampu A.Vučića. Da se zna ko čuva salaš u ružičastom ritu!

A druga karika je tv kockanje „Najbrži igrač". Navlakuša za naivne tv gledaoce da brzo i lako dođu do malo para. Ovo je stari,oprobani recept edukacije naroda-„kako da vas navučemo na kocku" koji je svojevremeno izviždan i izbačen iz programa mnogih tv stanica. Ali urednici Pinka epohalno su se (do)setili da ga vrate u program u „novoj, jesenjoj šemi" i tako pojačaju budžet. Recept koji nikad nije omanuo. …A to što se TV Pink hvali da ima 10, 50  ili 110 kanala je najobičnija šećerna vodica.Običan narod (može) da gleda isključivo salaš u ružičastom ritu ,za ostalo nema para.Tako da je to samo jeftin reklamni trik..Ako su tih 110 i kusur kanala toliko valjani - što na njih ne prebace „Farmu 5" i „Nove zvezde Granda 8" a ovaj običan,narodni kanal potpuno očiste od smeća?!

Neće, nisu ludi…Uprkos „ naredbi" RRA - ja ne gledam Pink.

 

Zlatni sponzor….Apoteke „Kenig"...

Inđija…Čuvari Vašeg Zdravlja …

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane