Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

 

Uvodnik

 

(Pr)osudite sami

 

Pušenje škodi

 

Milovan Brkić

 

Srbija je, po nalogu Aleksandra Vučića, odobrila da hrvatske fabrike truju naše građane duvanom, odustajući od dosadašnje carinske stope, tako da će državni budžet ostati olakšan za 300 miliona evra! Uz mogućnost da se unište i domaće fabrike duvana, a da američki Filip Moris pokupi mašine iz Niša i Vranja, i proizvodnju preseli u Rumuniju!

Ali, bivši ratnohuškači Nikolić i Vučić su sada podvili rep, želeći da se, poput kučića, dodvore susedima.

U Hrvatskoj je u ovoj godini, odlukom tamošnjeg ministarstva kulture, spaljeno 2,8 miliona knjiga iz tamošnjih biblioteka, koje su štampane na ćirilici. Masovno slanje knjiga na lomaču ne pamti se još od kada je to učinio Hitler. Srpski predsednik je na ovaj varvarski čin ćutao kao zaliven! Da je to učinjeno u Srbiji, svet bi nas opisao kao varvare. Nikolić ovaj zločin nad srpskim duhom i kulturom nije ni pomenuo predsedniku Josipoviću, koga je ugostio prošle nedelje.

Nije pomenuo ni skidanje tabli u Vukovaru sa ćiriličnim natpisom, nije pomenuo pola miliona prognanih Srba iz ove evropske države. Josipović jeste pomenuo odlazak 40 tisuća Hrvata iz Srbije. Tomislav Nikolić se smejao kao lud. Bio je unizan, kao kuca kad podvije rep. Ova ljudska ništarija ne ume čak ni da se smeje, deluje sablasno, kao hijena.

U nedelju, proslavljajući Dan oslobođenja Beograda, naprednjaci su pirovali u Nišu, na stranačkoj konvenciji, povodom petogodišnjice od kada je Boris Tadić, podstican iz inostranstva, naročito iz Londona, osnovao Srpsku naprednu stranku, kojoj se, sa zakašnjenjem, priključio i Aleksandar Vučić.

U medijima je tog dana vladala svečana atmosfera. Sve je bilo posvećeno stranačkoj konvenciji naprednjaka. Vučić je pretio iz Niša. I likovao! Obećavao, hvalio se uspesima! Kojim crnim uspesima?

Ružičasta televizija je najavljivala da će se sutradan, 21. oktobra, u 17.30 sati naciji obratiti predsednik Srbije i prvi potpredsednik Vlade Vučić. Bože, kakva dramatika. Šta će to važno da nam kažu ova dvojica lupeža? I kojim povodom?

Tek uveče shvatam da je 21. oktobra mitinig naprednjaka u novobeogradskoj Kombank areni. U jutarnjem dnevniku tog 21. oktobra gostuje izvesni Zoran Babić. Najavljuje na sva usta da će se okupiti istorijskih 30 hiljada članova SNS-a. Ne kaže fukara da su sva preduzeća u Srbiji, na čijem su čelu naprednjaci, radnicima odobrila slobodan dan, ako odu na miting u Beograd. Plus besplatan prevoz i lanč paket! Ko će platiti ovaj poduhvat? Kojim parama?

A već u 18 sati, nakon obraćanja naciji (kojim to povodom?) Aleksandar Vučić će, najavljuje TV Bastilja, na aerodromu pomaziti avion Etihada, koji neće imati gde da poleti, jer je arapska kompanija nepoželjna u Evropi.

Već u 21 sat prvi potpredsednik Vlade Srbije biće gost na RTS-u. Ako nemamo šta da jedemo, ako su nam stanovi hladni, ako nemamo posao, i teško da ćemo ga ikada dobiti, imamo Vučića u izobilju. On je tu da nas grdi, da nam preti, obećava...

A sva ova komendija od naprednjaka ima za cilj da nam pošalje poruku kako su Toma i Aleksandar i dalje kao meso i nokat, rod najrođeniji, da su zajedno. Oni su se opet zakleli jedan drugom na vernost.

I u Crkvi, sabornoj, pred patrijarhom Pavlom, Vučić i Nikolić su se zakleli na vernost svom kumu Vojislavu Šešelju i Srpskoj radikalnoj stranci. Ovi krivokletnici i fukare i danas se ponovo kunu, ovoga puta da će udruženim snagama zgaziti Srbiju. Ko nam je kriv, kada mi ne zgazimo ovu gamad.

 

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane