Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Likovi i senke

 

Bezbožnik

 

Bogdan  Jugović

 

Lako je prodati veru za večeru, kažu. U najtežim trenucima srpske istorije, veru za večeru su prodavali, osim srpskih velmoža, i crkveni poglavari.

Kada je patrijarh German na Kosovu polju daleke 1989. godine, sa nevericom slušao reči bezbožnika Slobodana Miloševića, koji se građanima na proslavi šest vekova od bitke na Kosovu obratio rečima - drugarice i drugovi, prijavljen je partijskom vođi. Partijski vođa je tada pobesneo na verskog, i naredio da umru patrijarha Germana. Već sutradan je patrijarh prenet na VMA, mimo svoje volje, gde je umirao skoro 14 meseci, mada je bio zaleđen već po dolasku u ovu ustanovu. 

Patrijarha Germana zamenjivao je čovek-sotona, mitropolit zagrebačko-ljubljanski Jovan, koji je u najtežim trenucima, u vreme raspada Jugoslavije, utekao u Beograd, sa svim svojim blagom, ostavljajući svoje stado na milost povampirenim ustašama.

Potom je  partijski vođa, bezbožnik, za verskog Vođu postavio mitropolita Pavla, školskog druga iz klupe, njegovog oca Svetozara. Patrijarh Pavle se, srećom, oteo kontroli, i nastavio je da živi kao sveti čovek.

Njegov naslednik - patrijarh Irinej je kontroverzni biznismen iz Niša u monaškoj uniformi. Nije slučajno Srbija dobila patrijarha Irineja.

Kontroverzni biznismeni Borisa Tadića doveli su u Patrijaršiju svog kolegu, po sklonosti ka novcu, srebroljubivog episkopa niškog Irineja.  Milione zgrnutih para, koje su vernici od usta odvajali, da bi pomogli Crkvu, Irinej je slagao na kamaru i slao u Nemačku, kod jednog svog prijatelja stomatologa, da ih čuva od očiju radoznalog sveštenstva.

Živeći bezbožničkim životom Irinej je dobio i dva sina, a jedan od njih je glavni poslovođa u Crkvi. Premestio je firmu iz Niša u Beograd, i sav novac on obrće.

Bezbožni patrijarh Irinej je dozvolio da potpredsednik Vlade Vučić dođe na zasedanje Svetog arhijerejskog sabora u Beogradu, da se obruši na vladike i zapreti im svim i svačim, ako se budu protivili njegovim i Tominim odlukama da prodaju Kosmet. A u toj istoj zgradi, on se zakleo u Boga, da nikada neće izdati svog kuma i svoju tadašnju stranku.

Suprotno odluci Svetog arhijerejskog sabora da Crkva nikada neće priznati nezavisno Kosovo, za velike pare patrijarh Irinej telali po Kosmetu, i poziva Srbe da izađu na glasanje i izglasaju svoje ropstvo.

Lako je prodati veru za večeru. A šta ovog vremešnog čoveka-sotonu tera da izda rod svoj, od koga je pokrao milione evra? Njega bi, osim Božje, morala sustići i ovozemaljska kazna. Jer, Bog oprašta, mi opljačkani i prevareni nemamo pravo na to.

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane