Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

RTV Svetac

 

RTV Svetac

 

Inventar televizija

 

Nova šema na našim televizijama može se svesti pod jednu reč -pretumbacija. Informativne emisije (TV Dnevnici i Vesti) ostali su isti  - tv bilteni vladinog kabineta. Njima su se pridružile dve antinovinarske tok-emisije „Stav Srbije" i „Teška reč". Dobri naslovi ali lažna poruka. Niti je to stav (gladne)Srbije, niti  se može čuti teška, već samo laka, podrepaška reč. Uzaludan trud. Odgovor gledalaca je -gledanost O% ! A gde su gledaoci, tu sam i ja. Samo zbog njih, napravio sam  inventar televizijskog programa…

B 92 - Kao hit, ova televizija je na opšte iznenađenje u svoj program uvrstila tursku seriju „Sulejman Veličanstveni" (već se prikazivala na Prvoj TV) i to ono što su gledaoci već gledali. Učinak je- promašaj. Najavljena je i nova, opet turska serija, koja se kao i uvek kod nas reklamira kao najbolja, najgledanija itd... Ubacivanje turskih serija deluje kao protivprirodna blud. Mnogo bolji i mudriji potez je što su u svoj program ubacili mini-šou „24 minuta". Ovo se već može smatrati kao pogodak.

Happy TV -  Prvo su pazarili nakaradnu emisiju „Menjam ženu" (ranije bila na Pinku) a onda su „osvežili" program lošom imitacijom „Domaćine, oženi se" lansirajući svoju brljotinu pod nazivom „Provodažije". I lokalne televizije bi to bolje odradile. Mršavo ko penzioni fond. Happy očigledno najviše računa na još jednu pobegulju sa Pinka „Nemoguća misija" a ista ekipa sprema da nas usreći samoukim komičarima. Tu je i nova turska serija (zašto nisam iznenađen?).

No i pored sveg „krečenja" glavni aduti ove televizije i dalje će biti emisije „Ćirilica","Goli život", „Granica" . Za pohvalu je svakako emisija „Revolucija". Smelo, hrabro, duhovito i drčno, baš kako i dolikuje mladosti. Čudi me kako ovu emisiju i njenog autora do sada nisu „maznuli" B 92  ili TV Prva ?

Studio B - Aleksandar Timofejev je bio uporan da od ove nekada ultra zvučne i slikovite televizije napravi 100% gradsku tv kuću. I na kraju je uspeo. Danak je morao platiti „gradonačelniku koji voli da se slika čim izađe iz kabineta". Zauzvrat, izgurao je -Beograd 24 sata dnevno. To je okosnica programske šeme koja je ukrašena kultnim emisijama „Nivo 23" i „Agape". A tu je i duhovito/bezobziran voditelj Sarapa koji može, kad hoće i ako hoće, gotovo svakog gosta „da prevesla". A kad naleti na rečitijeg od sebe - mudro se povuče i sačeka sledeći dvoboj.
Prva TV - I dalje najbolja i najprofesionalnija televizija na našem medijskom nebu. Korak po korak iz sezone u sezonu napreduju. Uprkos naručenim rejtinzima, čak i ako su oni (polu)tačni oni su lideri na našem medijskom nebu. Njima se veruje jer su objektivni, osim što im je sport obojen crveno-belom bojom. I meni je žao „Zvezde" iako sam „partizanovac". Tužna slika.

RTS (I i II program) - Zar to još neko gleda?

     

 ....

Postanite  Zlatni sponzor „Rocky Stars Cluba" - najčitanije, najuticajnije i najprepričavanije

RTV//muzičke strane u Srbiji i dijaspori! Ko tu nije bio, nije ni postojao!

……

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane