Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

RTV Svetac

RTV Svetac

 

Rajko Roki Dvizac

 

Srećko Šojić ponovo jaše                                   

                                            

Točak sudbine se ponovo (p)okrenuo. Simbol svih naših propasti, junak našeg naroda i narodnosti Srećko Šojić ponovo jaše da se deca plaše, da se deca plaše. On je već krenuo u predizbornu kampanju pod sloganom „Srbija bez  smeha, tajkunu je uteha"!

  Čim je čuo od svog „piljara" da „I bogati plaču" smislio je citirani predizborni slogan da bi im se dodvorio za"donacije".

 „A sad da krenemo u gušenje izvora smeha,jer narod koji je gladan a smeje se ko lud na brašno opasniji je od svih navijačkih hordi". Da bi bio u trendu i on je odlučio da iz belog sveta dovuče „stručnog saradnika" dodeljujući mu počasno mesto „piljara". Iz Amerike je stigao popularni nestaško Denis Mičel od komšija iz milošte nazvan Denis Napast. Nepredvidljivi Amerikanac je lako locirao  žarište iskrenog smeha - tv emisije „Državni posao" a za likvidaciju eliminaciju predložio i emisiju i sumnjive likove, Đorđa Čvarkova (glavnog arhivatora), Dragana Torbicu (njegovog zamenika) i Boškića (naivnog pripravnika). Denisov plan je bio sastavljen od dve etape. Prvo, da se pod hitno eliminiše izvorni srpski smeh koji vrca u emisijama „Državni posao" sa malog ekrana a da se na njegovo mesto ubaci američka visokoobrazovna i pri tome poučna i smešna emisija „Porodica Simpson"!

 To je ono što vole Amerikanci, pa ako Srbi hoće u EU, moraju hteli ili ne da to prihvate.

 To je bila prva, lakša etapa plana. Druga je, prema tvrdnji predsedničkog kandidata Srećka Šojića,  bila je mnogo teža: „Ovaj ludi i neuki srpski narod prosto abožava Čvarkića, Boškića i Torbicu kao da su im rod rođeni. Ukidanje „Državnog posla" lako ćemo da objasnimo narodu da je to u skladu sa našom borbom protiv nagomilane administracije u javnim službama. Ali šta ćemo sa ovom sumnjivo/smešnom trojkom"?

Piljar Denis Napast Mičel se setio depeša Vikilisa o potkupljivosti Srba i predložio Šojiću da i u ovom slučaju primene isti recept prema Đorđu Čvarkovu, kao istaknutom proizvođaču cverglana, ludaja i veza sa Madžarskom i Njemačkom, i da mu „velikodušno" ponude mesto ministra poljoprivrede.

Draganu Torbici  će ponuditi mesto ministra saobraćaja da radi železnički koridor od Vojvodine do zavičaja pod nazivom „Koridor -Veliki Transport 02".

Što se omladinca Boškića tiče, dogovoreno je da se smeni ministar kulture Ivan Tasovac i na njegovo mesto imenuje Boškić.

Sa tim adutima dogovoren je sastanak sa ničim izazvanim narodnim komičarima. Moj insajder tvrdi da je dogovor bez ikakvih problema odmah sklopljen, pa čak i potpisan. Šojić  je srećno likovao a Denis se ponosno šepurio kao pevac sa Balaševićevog salaša. Ali, desilo se nešto (ne)očekivano. Iste večeri na programu RTV  umesto „Simpsonovih" emitovana je specijalna emisija „Državnog posla" u kome je skrivenom kamerom sniman ceo tok „pregovora".

Po prvi put da se narod više smejao namagarčenom Srećku Šojiću i njegovom piljaru nego stvarnim junacima našeg vremena - Đorđu Čvarkovu, Draganu Torbici i Boškiću.  Denis piljar Napast je otišao u Grčku da joj „pomogne" u preporodu,  a Srećko Šojić u bajbokanu i sada tamo jaše li jaše, ali ga se zatvorenici ne plaše.

 

Postanite „Zlatni sponzor" najčitanije, najuticajnije i najprepričavanije televizijsko/muzičke strane u Srbiji i dijaspori -„Rocky Stars Club"-Ko nije ovde, taj i ne postoji! Džaba se reklamirate u drugim medijima kada Vas nema tamo gde su i čitaoci - u „Tabloidu"!

...

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane