Natrag

Likovi i senke

 

Likovi i senke

 

300

 

Pred čitaocima je jubilarni - 300. broj magazina Tabloid - List protiv mafije.  I deset godina izlaženja.

Trebalo je to sve izdržati, ispisati toliko praznih strana, izdržati napade, osude, podozrenja, da svi ti sumnjivci iz vlasti, i njihovi podanici ne bi rekli, jesmo li rekli - ovi iz Tabloida lažu!

A i veći broj sudija, kadija, skutonoše srpskih vlastodržaca, podrepaši i ološ sklon svakoj vrsti podaništva i mita, često su, u ime naroda, pokušali da nas osude, po svaku cenu, ne želeći da vlastodršci budu uznemiravani, nervirani, da u svom nespokoju broje opljačkane milione evra, dolara, franaka.

Povodom ovog retkog jubileja, NISMO PRIMILI NIJEDNU ČESTITKU. I oni koji su se setili, nisu se istrčali da nam to i saopšte. Da ih neko, ne daj Bože, ne čuje, ne javi onima koji to ne bi voleli da čuju.

U vezi sa ovim, za nas značajnim povodom, Upravni odbor je razmatrao uređivačku politiku vođenu minulih godina. Brojka od preko 80 hiljada onih koji svaki broj Tabloida - List protiv mafije pročitaju na našem web sajtu, i oko 40 hiljada koji sadržaj čitaju u štampanom izdanju magazina, smatraju članovi Upravnog odbora, nije šala.  Mrak nad Srbijom, i najcrnja i najprizemnija propaganda i veličanje postojeće vlasti, nije potpun, zahvaljujući i našem magazinu. A malo nas je ostalo  na megdanu.

Upravni odbor je, ocenjujući uređivačku politiku, zaključio da je borbena gotovost onih koji su magazin pravili sve ove godine, na visini postavljenog zadatka, ocenjujući je vrlo dobrom, konstatujući da se glavni urednik isticao u njenom sprovođenju.

U ova teška i smutna vremena, zaključeno je, od urednika, novinara i saradnika, traži se da krenu u kontranapad, da se, u borbi prsa u prsa, obračunavaju protiv onih koji su  uspostavili  poredak sa ciljem uništenja nacionalnih interesa.

Na zakazanu proslavu u restoranu "Romantika", koji se nalazi preko puta zgrade beogradske Palate nepravde, dolazak su najavili naši stalni saradnici, sudije, tužioci, gospoda iz bezbednosnih službi, i nekoliko kolega iz drugih listova. Četa mala, ali odabrana.

Saopštavamo i lepu vest. Ako Bog drukčije ne odredi, čitaćemo se sve do Đurđevdana...

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane