Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

In memoriam

 

In memoriam

 

 

Pukovnik

 

 

Na groblju Orlovača, u subotu 21. decembra, sahranjen je Milovan Mićović, dugogodišnji saradnik magazina Tabloid-List protiv mafije.

Potpisivao se kao pukovnik Milan Jovanović. Preciznije, nastavio je da piše kritičke tekstove o  razoružavanju oružanih snaga Srbije, koje je započeo jedan drugi pukovnik, koji je otišao na  službeni put, u drugu zemlju.

Potera bezbednosnih službi da se uđe u trag pukovniku Milanu Jovanoviću i njegovim izvorima u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije, nije dala rezultate.

Bivši ministar odbrane Dragan Šutanovac posebno je bio na meti Mićovićevih istraživanja. Opisivao je milimetarskom preciznošću koliko je ministar Šutanovac, sa svojim kumom i pomoćnikom Ilijom Pilipovićem, i Stevanom Nikčevićem, direktorom SDPR-a, opljačkao novca. Kako je palio fabrike oružja, magacine municije dizao u vazduh,  samo da bi prikrio pljačke.

Specijalno tužilaštvo za organizovani kriminal vodilo je duže od godinu dana istragu protiv Šutanovca i njegove grupe. Nekoliko hiljada stranica  dokaza prikupila je Bezbedonosno-informativna agencija, ali tužilac se iznenada ućutao. Više od pet milijardi evra opljačkala je Šutanovčev mafija.

Uzalud je pukovnik Jovanović mesecima donosio, kao prilog svojim tekstovima, kopije ugovora, naredbi, dokaze. Po sistemu pas laje, karavan prolazi, mafija Dragana Šutanovca je nastavljala da besomučno krade.

Ophrvan teškom bolešću, Mićović se ipak nije predavao. Verovao je da će neko biti izveden na sud zbog razoružavanja oružanih snaga Srbije, svođenja Vojske Srbije na malo jače lovačko društvo.

Svakodnevno je bio nadziran i uhođen. Ko to javlja našem vojnom analitičaru, pitali su se. Ali Mićovićeve kolege su se izveštile, znali su kako da rade na javke.

Ali i mafija je uzvraćala udarac. Na Vojnomedicinskoj akademiji, na kojoj se lečio, imao je tretman neprijateljskog oficira. Za njega često nije bilo lekova, ni mesta u bolnici, čekao je na zračne terapije. Ali, on je uvek bio vedrog duha. Dolazio je u redakciju uspravan, kuražio nas, i prosto nas terao da uspostavimo borbenu gotovost na najvišem nivou.

Na našem sajtu su njegovi tekstovi, a oni koji budu želeli da proučavaju na koji je način razbijena odbrambena moć Srbije, saznaće iz njegovih tekstova.

Neka mu je večna slava. I HVALA mu za sve

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane