Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

(P)likovi

(P)likovi

 

Biografija bivšeg "taljigaša": režimski makro prodao i Kosovo

 

Kupleraj ispod Palme

 

Ko su poslanici koji su prihvatili nezavisnost Kosova i Metohije i gurnuli srpski narod u Tačijeve kandže? Za prihvatanje sporazuma iz Brisela glasalo je 173 poslanika Narodne skupštine Srbije. Ucenjeni svojim dugogodišnjim izdajničkim delovanjem i sramnim privatnim životima, odrekli su se vekovne teritorije Srbije i izdali svoj narod, radi samo svog interesa. Jedan od tih lažnih patriota koji su pokazali svoje pravo lice u dolučujućim momentu po Srbiju, svakako je i Dragan Marković Palma, čiji put od "taljigaša" do ključnog čoveka izdajničke koalicije pokazuje u kakvom je stanju domovina istinskih heroja, koji su, kako izgleda, uzalud ginuli u dva velika svetska rata

 

Milica Grabež

 

Dragan Marković Palma rođen je 1960. godine u Končarevu. Završio je srednju školu učenika u privredi. Privatni je preduzetnik i vlasnik kompanije Palma koja se bavi transportom i trgovinom. Poseduje televiziju Palma plus, kik-boks klub Palmini tigrovi, a vodi i fond Treće dete. Proglašen je za najboljeg menadžera i preduzetnika Srbije u 1995. godini.

 

Poslovna biografija

 

U Palminoj zvaničnoj biografiji navodi se da je poslovnu karijeru započeo pomažući ocu da peče ciglu, da bi kasnije počeo da iznajmljuje šatore za svadbe. Ubrzo, Marković kupuje kamion i počinje da se bavi prevozom uglja. U tom poslu postao je monopolista u snabdevanju sindikata Fabrike kablova, a zatim je ugljem snabdevao i vojsku SRJ.

Nezvanično, Palma je na početku svoje poslovne karijere bio najobičniji taljigaš. Kako je taj isti taljigaš dospeo do mesta prvog čoveka u Jagodini? Poštenim radom? Ne. 1992. godine ambiciozni taljigaš iz Končareva, bez skrupula prema bilo kojoj vrsti kriminala i korupcije, poslao je gomilu faksova Željku Ražnjatoviću Arkanu, pre nego što se dotični umilostivio da odgovori.

U tim faksovima molio je i preklinjao Arkana da ga uzme u svoju zaštitu i pomogne mu, a da će mu on zauzvrat biti veran i da će raditi sve što Arkan poželi. Tako je i bilo. Palma je Arkanu služio za iživljavanje, lupanje šamara (što sada Palma radi svojim potčinjenim) i širenje droge na teritoriji Jagodine i čitavog pomoravskog okruga.

Svi dileri droge i danas su na slobodi, iako ih jagodinska policija zna sve do jednog, bezbroj puta su hapšeni i puštani na slobodu. I za vreme dok je cvetao biznis sa nakoticima, niko nije mogao da kupi ni jedan jedini gram uglja iz Resavičkih rudnika, a da zaobiđe Palminu firmu. Tako je, uz pomoć mafije, jedan taljigaš postao ekskluzivni isporučilac Fabrici kablova u Jagodini i Vojsci SRJ, po naravno znatno većim cenama od realne. Otuda bogatstvo.

Jedinu senku na vrtoglavi uspon taljigaša bacao je nipodaštavajući odnos Arkana prema njemu, koji ga je tretirao kao slugu i više puta mu i pretio smrću. Na njegovu veliku radost Arkan je ubijen i više ništa mu nije stajalo na putu.

 

Politička biografija

 

Ono što su zvanične činjenice je sledeće: U politički život Palma je ušao 1993. godine kada sa Željkom Ražnatovićem Arkanom i Borislavom Pelevićem osniva Stranku srpskog jedinstva, a 1998. postaje potpredsednik stranke. Bio je jedini odbornik SSJ-a u Jagodini posle izbora 1996. godine koje je u tom gradu dobila koalicija Zajedno.

Na izborima 2000. godine izabran je za republičkog poslanika sa liste SSJ. U toj stranci ostaje do 2003. godine. Godine 2004. osniva stranku Jedinstvena Srbija, koja osvaja najviše glasova u Jagodini i Pomoravlju. Na parlamentarnim izborima 2007. godine, ušla je u koaliciju sa Demokratskom strankom Srbije i Novom Srbijom i dobila dva poslanička mesta. Jagodina je 2008. godine dobila status grada, a Marković postaje prvi gradonačelnik. Od 2008. godine bio je poslanik je u Skupštini Srbije, da bi zbog sukoba interesa septembra 2011. podneo ostavku na to mesto.

Nakon održanih izbora 2012. Marković ponovo postaje narodni poslanik, ali i predsednik Skupštine opštine Jagodina.

Ali zaista, kako je taljigaš dogurao do narodnog poslanika koji je izdao Kosovo i Metohiju?

Jagodina je jedno od prvih mesta u Srbiji koje je imalo ozbiljnu opoziciju Slobodanu Miloševiću. Bila je i jedan od prvih gradova u kome je počela lupnjava u šerpe i lonce. Kao što se vidi iz zvanične biografije, koalicija na čelu sa DS-om došla je u Jagodini na vlast još 1996.god. Potpuno nesposobni, skloni korupciji i neradu, za osam godina vlasti u Jagodini nisu uradili ništa. Građani su bili razočarani.

Palma, kao izuzetno ambiciozan čovek, za to vreme učio je i radio. Prvo je angažovao ličnog lektora da ga nauči da govori, jer do tada je bio potpuno nepismen čovek, što i kasnije dokazuje nekim ispadima u javnosti (šire poznat slučaj Betoven).

Zatim je, svojom jasnom seljačkom inteligencijom, krenuo da ''osvaja' prazan prostor - ugrožene socijalne grupe.

Zahvaljujući pljačkama u Kolubari, preprodaji uglja i droge, stekao je kapital koji je trebalo pametno uložiti da se uveća. To je i uradio. Pred izbore 2004.godine poklanjao je besplatno osnovne životne namirnice (brašno, šećer i sl.) Romima, ugroženim porodicama na selu i drugim najnižim socijalnim kategorijama. Svoju pobedi na tim izborima je platio. Ali već na sledećim mu se višestruko vratilo. Da bi pristao na koaliciju sa DS-om (SPS-JS-PUPS), njemu lično plaćeno je 10 miliona evra na privatan račun u Crnoj Gori. U međuvremenu, shvatio je da mora da kontroliše te ugrožene kategorije i da svoj opstanak na vlasti osigura za sve vreme vladavine, a ne samo pred izbore. Tako je osmišljen socijalni program i marketing koji će ga pratiti.

Socijalni program, kao što su besplatan prevoz za penzionere na teritoriji čitave opštine, ekskurzije za decu, studente i penzionere, davanja za trudnice i decu i sl. aktivnosti finansiraju se delom iz opštinskog budžeta čiji je deficit sve veći, a delom iz trgovine narkoticima. Privrednicima koji ga podržavaju dodeljuju se poslovi, a oni zauzvrat daju donacije za ZOO vrt, Akva park i sve ostalo što je pametnom taljigašu potrebno. Zameri li mu se ko, niti ima niti će ikada imati posao na teritoriji opštine.

Marketing koji prati prevarantski socijalni program, ubedio je sve ljude koji ne žive u Jagodini da je to grad budućnosti. Ko tako misli, samo bi trebalo da pita ljude koji tamo žive šta u Jagodini radi od firmi i kolike su prosečne plate.

Kada Palma bude sišao sa vlasti, tada će stanovnici ovog mesta moći da vide koliko je koštao ovaj socijalni program i u kolikim su dugovima oni i njihova deca.

 

Privatni život

 

Zvanično, živi u rodnom Končarevu. Oženjen je, ima dva sina i dvoje unučadi. Nezvanično, u privatno-poslovnom klubu Tigar, koji se nalazi u okviru kompleksa ZOO vrta, a koga su dosada posetili svi, ali baš svi najviši predstavnici države Srbije, od Borisa Tadića, pa do Tomislava Nikolića, kao i strane diplomate i ambasadora na čelu sa američkim, odigravaju se prave orgije, koje običan čovek nije u stanju ni da zamisli.

Solidan broj devojaka koji se finansira iz istih sredstava, kao i pomenuti socijalni program, non stop je na raspolaganju kompletnom državnom vrhu Srbije. Neke ucenjene zbog posla, neke zbog droge, neke jer tako žele...

Ove devojke i žene imaju na raspolaganju kreditne kartice i neograničen iznos na njima, radi doterivanja i ulepšavanja, ali i za sve ostale sopstvene potrebe. Sve što moraju da urade je da dotrče na svaki poziv i ispunjavaju svaku, pa i najperverzniju želju, kao što je naprimer zabijanje viljuške u njihovo golo telo! Nije u pitanju samo pomenuti klub, jer se orgije sprovode u još nekoliko hotela i motela napravljenih u ovu svrhu, kao što je hotel u blizini ZOO vrta ili hotel na Moravi.

Veliki broj političara iz državnog vrha Srbije je zahvaljujući snimcima iz ovih legala perverzija i nemorala, ucenjen...

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane