Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Banat

Banat

 

Milion evra - lopovska mera zrenjaninskih nazadnjaka

 

Lepa Žana diže "moral"

 

Aktuelna nazadnjačka vlast u srednjem Banatu, najugroženijem regionu Vojvodine, organizovani je lavirint kriminala i korupcije. Ovakva gradska vlast, apsolutno nepotrebna ikome, nazadnjački opasna po egzistenciju sugrađana „ubijenih u pojam" i zamlaćena „vizijama" ovdašnjeg šefa stranke, iz milošte Regionalnog Isusa (sa uvek prestižnom stranačkom knjižicom), spremala se krajem prošle godine da finalno ponizi Zrenjanince klasičnim lopovlukom, pelješenjem gradske kase za milion evra.

 

Zoltan Horvat

 

Nenad Karapandža - Džeger i Darko Bađok - Daksi, beskrupulozni nazadnjački puleni Regionalnog Isusa, bez znanja gradonačelnika mr Ivana Bošnjaka, ali u sadejstvu sa Davidom Dimkićem, pomoćnikom gradonačelnika zaduženog za finansije, drznuli su se da iz gradske kase otmu 115 miliona dinara za finansiranje poslovnog objekta Tisa u privatnom vlasništvu. Zakazali su i fantomsku telefonsku sednicu gradskog veća na kojoj bi se ekspresno izglasalo prvih 15 plus 15 miliona dinara za adaptaciju lokala čiji su suvlasnici, gle čuda, Džeger i Daksi. Saznavši i shvativši kakva se velika pljačka sprema u Zrenjaninu, a usput je u budžet za 2014. godinu udenuto i milionče iz gradske kase za Tisu, gradonačelnik je u poslednjem trenutku sprečio novu bruku nazadnjaka skidanjem već pripremljene tačke sa dnevnog reda. 

  Poslovni objekat Tisa u centru grada, nekadašnji restoran u vlasništvu danas nepostojeće, svojevremeno opljačkane društvene firme Gvožđar (a koja to nije u Zrenjaninu), danas je u KBC banci pod hipotekom, a pod nerazjašnjenim okolnostima, Džeger i Daksi su postali novopečeni suvlasnici. Tisa trenutno vapi za temeljnom adaptacijom, a još hitnije je prodaje Daksi lično za, neverovatnih 350 hiljada evra?! Umesto u policiju i viđenja sa istražnim sudijom, utrenirani puleni Regionalnog Isusa, i nadalje bezbrižno kadrovišu po srednjem Banatu. Rezultat, katastrofalan: u (retko) nerazvijenoj opštini Žitište nazadnjaci su nakon par meseci lakrdije u foteljama dobili šut kartu iz centrale stranke, u Novoj Crnji je isti scenario spreman za tamošnje politikantske komendijaše i Džunglaše, u opštinskoj vlasti Sečnja više je vozača službenih automobila no seoskih kuća...Apsolutno je nemoguće predvideti da li Regionalni Isus prilikom podnošenja izveštaja predsedniku stranke može predočiti bilo koji pozitivni rezultat sebe samog i svojih satrapa u srednjem Banatu u poslednjih 18 meseci?! O masonskim obavezama, nekom drugom prilikom...

  Vladajuća većina u gradskom parlamentu usvojila rebalans budžeta (broj tri) za 2014. godinu. Rebalans je, i za polupismenog Zrenjaninca, potrošački neodgovoran, neozbiljan i diletantski odrađen. Ozbiljnije investicije - malo morgen, u prvom planu je 100 miliona dinara za Aqua park. Kako reče, sada već legendarni zamenik gradonačelnika Čedomir Janjić, da se narod zabavi. "Zabave" sa ovakvim nazadnjacima nikad dosta, ali je sugrađanima sakrivena priča o preduzetniku Petru Raduu iz Magdeburga koji se svojevremeno ozbiljno nameračio da za 600 hiljada evra kupi zemljište u Zrenjaninu za izgradnju Aqua parka. Nazadnjački diletanti, nezainteresovani za želje sugrađana, al' silno zainteresovani za lična "ugrađivanja", bezobrazno su vodali gosn Radua k'o m... i po Melencima nudeći mu „povoljnije" uslove...Gosn Radu pobegao glavom bez obzira, a gradski diletanti danas žele narodnim parama da zabavljaju isti narod!

  Nazadnjačkoj zajebanciji sa sugrađanima pridružio se i deo vrhuške ovdašnjeg SPS-a. Na poslednjoj stranačkoj konferenciji za štampu, Željko Malušić, predsednik gradskog odbora je pokušao da opravda saučesništvo u nakaradnoj vlasti, ali nije saopštio da je rad zrenjaninskih socijalista pod oštrom lupom beogradske centrale.

Naime, Žana Šahović, načelnik finansija gradske uprave, nakon istupanja iz SPS-a 28. avgusta prošle godine, u stopu prati nazadnjački bahat princip rada u Gradskoj kući. Uprkos hirovima prema zaposlenima (gospođica ih smatra potčinjenima), kadrovskom politikom po kafanama i odsustvom bilo kakve želje za timskim radom, Lepa Žana još uvek uživa apsolutno poverenje lokalne vrhuške socijalista. Ovakvom  "podvijanju repa" pred nakaradnim nazadnjacima, usprotivili su se dosledni veterani zrenjaninskog SPS-a, pa je trenutno u ovoj stranci na delu žestok sukob na temu: dokle sa jajarenjem od politike, sugrađani nam ovakvu kajganu, kad-tad, neće oprostiti!

  I ono što radi u Zrenjaninu, snalazi se kako zna i ume. Vrhuška nazadnjaka, nekolicina od njih je i na platnom spisku Dijamanta, pažljivo sakriva od javnosti da ova fabrika (formalno u vlasništvu hrvatskog biznismena Todorića) ozbiljno ugrožava opstanak gradskog naselja Zeleno polje. Naime, Dijamant ne uplaćuje obavezu u iznosu od 20 miliona dinara za (?!?) recimo direktno povezivanje sa gradskom kanalizacijom, pa opasan otpad od ulja iz ove fabrike nesmetano zagađuje Begej. Pomešan sa kanalizacionom otpadom iz naselja Zeleno polje, Dijamantov "tovar" izaziva hemijsku reakciju otvrdnjavanja protočne mase. U kanalizacionim cevima je trenutno minimalan ili nikakav protok otpada u Begej, a pri obilnijoj kiši, doveo bi do „plivanja" naselja Zeleno polje (u blizini Dijamanta), što bi proizvelo katastrofalne posledice po grad. Interes gradskih "ugrađivača u posao" i u ovom slučaju govori sve jezike, počev od srpskog do hrvatskog, čak i ulogu nezainteresovanosti ovdašnjih guzonja za bezbedan život sugrađana.

  Za vođenje vladajuće odborničke grupe u Zrenjaninu dovoljno je biti i konobar. Spretnost i okretnost sa čašama i poslužavnicima zamenjena je odelom sa sve kravatom i nadmoćnim korpulentnim stavom, pa je na poslednjem skupštinskom zasedanju tragikomično delovao vođa iz klupe koji je oštrim pogledom upozoravao tesnu odborničku većinu da se rukice moraju dizati u vazduh. U znak predaje sugrađanima rebalansiranog budžeta u iznosu od 4,77 milijardi dinara. Istovremeno, direktori javnih preduzeća, iako uredno pozvani, nisu prisustvovali njegovom usvajanju jer su imali preča prepodnevna kadrovska posla po izvikanim gradskim kafanama. Usput se i jede, pije, može se, rebalans upravo forsira ove nazadnjačke specijalitete.

 

  Ima i dobrih vesti u Zrenjaninu

 

U Gradskoj kući obožavaju da se bave kulturom, pa je tim povodom u hodniku postavljen ogroman pano u dužini od sedam-osam metara na kojem ima ukupno 95 crnih mrlja. Da li toliko mrlja predstavlja isto toliko funkcionera, pomoćnika zamenika i zamenika pomoćnika, tek, pano je prodajno delo bg autora (Zrenjaninci nemaju mrlje), cirka milion dinara, a ideja je potekla iz genijalne kancelarije načelnice gradske uprave. Time je kulturno uzdizanje zaposlenih po hodnicima zagarantovano (plus plastikaneri od ikebane po prozorima), ako uzmemo u obzir i nedavno kulturno držanje merdevina ovdašnjih poslenika kulture za uzdizanje rama sa fotografijom predsednika i njegovo kačenje na zid u prisustvu trešteno pijanog visokog bg funkcionera.

  Umesto zaključka, u Zrenjaninu ni u politici, ni u strankama, ni slučajno nema korupcije, kriminala niti bilo čega sličnog što kompromituje nazadnjake. To se da naslutiti nakon jednogodišnjeg teškog ćutanja članova gradskog Antikorupcijskog tela. Jes' da su redom članovi SNS-a, jes' da su silom skupljeni (negde je morao da ih dene Regionalni Isus), al' dižu moral posrnulom gradu i pokazuju Srbiji da Prvi potpredsednik opravdano strahuje od negativne kadrovske selekcije stranke u unutrašnjosti Srbije.       

 

    

   

   

 

   

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane