Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Plja~ka

Pljačka

 

Agenciju za osiguranje i finansiranje izvoza, parazitska ustanova koja živi na grbači građana

 

Ko traži posao, platiće ga

 

Neizlečiva korupcija zahvatila je i Agenciju za osiguranje i finansiranje izvoza a.d. Republike Srbije. Rukovodstva koja su pod zaštitom samog državnog vrha, bezobzirno su gazili  Zakon o javnim agencijama (ZJA), Zakon o agenciji za osiguranje i finansiranje izvoza a.d. (ZAOFI) i Zakon o državnim službenicima (ZDS). Za sada niko zbog ovoga nije odgovarao, naprotiv, svi su nagrađeni, jedino su pošteni nastradali.

 

M. Hadžić

 

Pod stalnim pritiskom generalnog direktora Agencije za osiguranje i finansiranje izvoza a.d. Republike Srbije (AOFI), od 2. aprila 2013. godine zaključno sa današnjim danom, u ovoj insatituciji su stalno zapošljavana nova lica, i to na neodređeno vreme ("za stalno") bez internog ili javnog konkursa, što predstavlja povećanje broja zaposlenih od preko 20 odsto. Radi se o sledećim osobama: Sonja Hadžić, savetnik za istraživanje (razvoj i strategiju, verenica bivšeg šefa kabineta u ministarstvu finansija i privrede); Dejan Vukotić, direktor kredita (sin Momčila Vukotića);  Ivana Dukić, šef pravnog odelenja; Marina Đenić, asistent generalnog.direktora;  Nina Jeremić, šef procene u sektoru osiguranja; Rodoljub Gvozdenović, interni revizor; Marija Mihajlović, sektor kredita; Veljko Jovanović, vozač (ukupan broj vozača je dva, novi isključivo vozi novog generalnog direktora); Nikola Tegeltija, šef rizika; Ivana Srndović, tehnički sekretar (prethodno recepcionerka u jednom hostelu!) i Petar Pavlović, šef trezora.

Na dan 2. april 2013. godine, Upravni odbor AOFI donosi odluku, a na predlog Ministarstva finansija i privrede, o imenovanju novog generalnog direktora Ane Drašković Malešević bez prethodnog obaveznog javnog konkursa i oglašavanja o prestanku dužnosti i imenovanju generalnog direktora u Službenom glasniku. 

Prethodno je generalni direktor Milanko Bogosavljević, i dalje je zaposlen u AOFI, podneo ostavku iz ličnih razloga nakon obaveštenja iz Ministarstva finansija i privrede da tako učini ili bi u suprotnom u AOFI bila upućena Državna revizorska institucija.

Ana Drašković Malešević, supruga Mlađana Maleševića iz EPS-a, kuma Ane Trbović, savetnice ministra privrede, kod koje radi doktorat, radila je kao direktor javnog sektora u Telenoru d.o.o. gde je, prema informacijama dobijenih od upućenih osoba iz Telenora., sporazumno raskinula ugovor o radu posle optužbe za zlostavljanje na radu, zbog "bahatog ponašanja, vređanja i pretnji."

Nova generalna direktorka navodi u svojoj biografiji da je radila kao visoki savetnik u Ministarstvu finansija i privrede, da bi kasnije verbalno navela da je zapravo radila kao volonter u ministarstvu, te je donela potvrdu o regresu za neiskorišćen godišnji odmor, na koji je stekla pravo u samostalnoj trgovinskoj radnji romantičnog imena- Zvonce?! Na tu činjenicu ukazao je interni revizor. Generalni direktor je nekoliko puta verbalno izdavala instrukcije referentima za kredite sa predlogom za odobrenje kredita određenim pravnim licima. Zbog zlostavljanja na radu dva radnika razmatraju podnošenje tužbe protiv generalnog direktora.

Predsednica UO AOFI Ljiljana Trgovčević je 16. septembra 2013 podnela ostavku zbog nemogućnosti saradnje sa generalnim direktorom AOFI.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane