Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Gra|ani Pan~eva ubrzo bi mogli ostati bez javnog prevoza i brenda starog 65 godina

 

Građani Pančeva ubrzo bi mogli ostati bez javnog prevoza i brenda starog 65 godina

 

Liberalno-demokratska vožnja

 

Radnici Javnog komunalnog predzeća ATP Pančevo, trećeg preduzeća po veličini u ovom gradu, odlučili su da se obrate državnim ogranima i javnosti posredstvom Tabloida, "zbog celokupne situacije i opšteg javašluka" koji je i uzrok lošem poslovanju i mizernim zaradama.

 

....

 

Od dolaska Liberalno demokratske partije (LDP) na čelo Javnog komunalnog predzeća ATP Pančevo, jedino što se promenilo je broj zaposlenih , dovukli su sve same „stručnjake", podigli im im ogromne plate, a za radnike su ostale samo mrvice. To i ne bi bio jedini problem da rukovodstvo svakodnevno ne krši zakon, probija tendere, plaća dobavljače bez tendera i svojim potpisima usmerava novac na sopstvene račune.

Sistematizaciju koji je uradio „vrhunski stručnjak" Milenko Čubrilo, čovek koji je promenio desetine firmi i iz pola bio najuren, a koji čak ni ne zna kako funkcioniše javno komunalno preduzeće, zaneo se u tom poslu i poslao gradonačelniku sistematizaciju gde su samo pobrojana radna mesta, bez opisa poslova.

Očigledno je da mu se jako žuri da bi bila otvorena nova radna mesta na neodređeno (mimo novo usvojenog zakona i odluke gradonačelnika?!) za udomljavanje Predraga Patića, Mire Balog, Steve Dejanovića i Bore Janjića (šokantno je da neko hoće da zaposli penzionera od 66 godina, koji je već dobio pare kao tehnološki višak 2008. godine, tužio svoje „omiljeno" preduzeće i na ime neisplaćene zarade ućario preko 300.000 dinara).

Dok oni žure da bi zaposeli najplaćenija mesta, za našu firmu ništa nisu uradili, nisu čak u stanju da nabave nijedan polovan autobus, a uprskali i pregovore s NIS-om za osam vozila.

O svemu tome sindikati ćute. Sindikat voznog osoblja su vlastodršci kupili jer su pojedincima povećali koeficijente, Nezavisnost je nešto mlako i pokušao, a Samostalni bi možda i nešto hteli, ali se plaše i nemaju rečite ljude. Za to vreme ispaštamo mi obični radnici.

Rukovodstvo ide na kojekakve službene puteve do naprimer Priboja i za to se „pripravniku" i „mlađanom" članu LDP, Bori Janjiću isplaćuje 50.000 dinara, i to bez aneksa...A, onda nastane panika i na brzinu se „odčuka" novi aneks.

 Većniku za komunalne delatnosti Patiću svakog meseca na račun privatne firme leže dvadeset i kusur hiljada za održavanje fotokopira bez obzira da li ih servisira ili ne. Oko sto hiljada se na mesečnom nivou plaća beogradskoj agenciji za spremanje menadžmenta za gostovanje na televiziji! Ej, sto hiljada na ovu nemaštinu?!

Ali tu nikako nije kraj kriminalu pod palicom LDP. Između ostalog, ističe se nezakonita javna nabavka advokatskih usluga, kada je za velike pare angažovan nepoznati advokat blizak rukovodstvu, pa javna nabavka karata u organizaciji muvatora Steve Dejanovića koji je više puta menjao tendersku dokumentaciju i sve to uredno podmetnuo direktoru da potpise.

Šta li je gospoda iz gradske vlasti mislila kad je jedno ovakvo preduzeće dala partiji koja ima četiri poslanika. Doduše sad im rejting u firmi vrtoglavo raste pod palicom brestovačkog big bosa, kralja preletača i bivšeg radikala i demokrate i odskoro LDP-a, koji ucenjuje i zastrašuje kako bi što više radnika prevukao u svoju novu stranku i dokazao se šefovima.

Ovo je samo deo „aktivnosti" kojima dosad neviđeni „krem stručnjaka" svakodnevno zakopava gradski prevoz situacijom unutar firme. Sve ovo što smo napisali je lako dokazivo jer za to postoje dokumenti, pa slobodno proveravajte i istražujte. O svemu ovome je već gradonačelnik obavešten, ali nije konkretno reagovao.

Ukoliko se hitno nešto ne preduzme posledice će se osetiti uskoro, pa ovaj apel uplašenih i zabrinutih radnika šaljemo svim faktorima u gradu i zemlji: Gradonačelniku, strankama, Policijskoj upravi za kriminal Pančevo, medijima na lokalu i šire, Bezbednosno informativnoj agenciji, Vladi Srbije i Vojvodine...

Ako sad ne reagujete, nemojte posle reći da niste ništa znali kad petsto radnika ostane na ulici, a Pančevci ostanu bez javnog prevoza i brenda starog 65 godina.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane