Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nismo mi od juče

Nismo mi od juče

 

Epizoda 119

 

Drakče Bakalin, Kolašinac vučitrnskog porekla (ili obrnuto, to ni on više ne zna!), zaređao na predstavljanje novonapisane literature čije su autorke isključivo žene iz javnog života.

-Nekako su me privukle, zavodljivošću kutizane, uzdasima ispijuše i manirima kaćiperke, hvali se Drakče.

Nategnu Drakče iz pivske flaše pa nastavi...

-A, uz njih je uvek nečujnim osmehom prisutan neki Bata Blesko. Odmah sam shvatio filosofiju današnjih kretanja na maternjem nebu.

-I šta si zaključio?

-Uz svakog uspešnog muškarca stoji žena, iza svake uspešne žene leži muškarac.

U novom šou programu "Za sva vremena", Nikola Kojo pita Dragana Bjelogrlića, kada mu je bilo bolje: sedamdeset osme (kada je snimao film "Boško Buha"), ili u današnje vreme?

"Partizan Bjela" je izrekao kao je srećan što je živeo u vreme socijalizma, a onda je Bjela pitao voditeljku zna li ko je pobedio: partizani ili četnici?

To pitanje stalno čujem u poslednje vreme i moj odgovor je uvek isti: partizani! Zar se to ne vidi po Srbiji?

U prvoj epizodi dotične emisije RTS-a, pevao je Boris Novković, zagrepčanin, Srbin šabačkog porekla. Boris je sin pokojnog Đorđa Novkovića, Šapčanina-Srbina, koji je za potrebe tadašnjih hrvatskih domoljuba komponovao pesmu "Danke Dojčland". Zar još neko sumnja u to ko je u Srbiji pobedio?

Došao nam je i Milo! Em mili Beogradu, em drago Podgorici. Blentavi Lilić, profesor "mog" Pravnog fakulteta, reče kako treba da smo svesni kako je Srbija postala samostalna odvajanjem od Crne Gore. Crna Gora se i odvojila od Srbije jer su takve blente smatrale da je i za Srbiju i za Crnu Goru tako bolje.

A šta je prava istina o Srbiji i Crnoj Gori? Posvadili su ih komunisti, Milo i Slobo! Sada ih mire Milo i Slobov Ivica. A mi ne promenismo komuniste, samo njihovo ime. Ali, ime ne može sakriti zlo.

Stalno mi na um pada ponašanje i vaspitanje naših mladih. I odmah se setim svoga gimnazijskog profesora logike i filosofije, Branka Pješćića, zvanog Brka. Uz predavanje nam je natuknuo i svakodnevnicu:

Nemaš ti šta da ustaješ u autobusu ni starici ni trudnicama, jer ti nemaš razloga da sediš u autobusu! Mlad si i ima da stojiš!

Dakle, da utvdimo znanje: onaj ko podržava idiotluk pod nazivom "Farma", odgovoran je za zločin duhovnog genocida nad Srbima. Mnogo mi kažu: narod je kriv što gleda! A ti isti ne umeju da sagledaju da je ovaj narod pripremljen za "Farmu" slušajući o vekovnoj ljubavi "jugoslovenskih naroda", a ono ispalo da je ljubav ustvari mržnja.

Narod je pripremljen za "Farmu" gledajući partizanske filmove za koje se ispostavilo da su ustvari bazirani na istorijskim falsifikatima i lažima.

Drug Vojvoda želi svom političkom sinu Aleksandru Vučiću da privuče mnogo evra i dolara u Srbiju pesmom "Uzmi sve što ti život pruža".

Premijer Ivica želi puno finansijskih uspeha pesmom: "Idi dok si mlad".

A ja se zahvaljujem Aleksandru Vučiću što Srbija nije i neće nikada priznati albansku državu podf imenom Kosovo pesmom: "...Laži, laži Vere...".

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane