Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

 

Likovi i senke

 

Kičma

 

N. Vlahović

 

U subotu, 11. januara 2014. godine, zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Krstimir Pantić, podneo je neopozivu ostavku na tu funkciju. Pantić je taj čin obrazložio u jednoj rečenici: "...Izbori koji su održani na Kosovu i Metohiji, a koji su navodno bili statusno neutralni i u organizaciji OEBS-a, bili su jedna velika prevara od strane međunarodne zajednice". Kratko i jasno.

Uzrok Pantićeve ostavke bio je neverovatna akcija predstavnika OEBS-a koji su, nakon što im je predat izborni materijal, na njemu nalepili grb Kosova i natpis Republika Kosovo i takav materijal prosledili u Prištinu! Pantić ovo nije prećutao pa je rekao da je OEBS prekršio jedan od osnovnih principa svog delovanja i stavio se na stranu albanskih vlasti u Prištini: "Tim činom su direktno priznali Kosovo kao nezavisnu državu, iako Kosovo nije, niti može postati članica te iste misije (OEBS)".

Istina je, predstavnici Evropske unije u poslednje vreme nude neka svoja rešenja povodom konstituisanja Skupštine opština, koja se, najblaže rečeno, mogu nazvati samo bezobraznim i nepristojnim. Utoliko je veći čin Krstimira Pantića, do juče lojalnog državnog službenika, koji je odlučio da se odupre lažima i podmetanjima. Jer, kako je poznato, pregovori o statusu preostalih Srba na Kosovu, samo su maskenbal ispod koga se kriju razne metode priznanja nezavisnosti albanske nadri-države.

Očigledno, Pantić nije ovo izveo sam. Realno je za verovati da ga je "prosvetlila" i ohrabrila ona velika pravoslavna sila. Sasvim je sigurno da je ta velika sila prepoznala i njegov opravdan strah, pa ga je i zaštitila u slučaju nevolja.

No, Pantić zaista nema čega da se plaši, uradio je ono što bi svaki pošten čovek uradio kad vidi da je prevaren. Treba da se plaši Aleksandar Vulin i njemu slična grupa gej-političara, prevaranata i izopačenih hohštaplera, kojima ništa nije sveto, pa ni budućnost sopstvenog naroda na Kosovu. U duhu te amoralne i prljave doktrine, došla je i Vulinova izjava nakon Pantićeve ostavke: "Pantić više nije važan!"

I tu se prevario. Pantićev čin je od ogromne važnosti. Jer, biće ovakvih Pantića na Kosovu još. Svako ima pravo da ispravi kičmu, da kaže istinu i spase svoju dušu. Za to nikada nije kasno.

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane