Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

 

Uvodnik

 

(Pr)osudite sami

 

Crna boja - Mikoja

 

Milovan Brkić

 

Prošle nedelje posetio sam rodbinu u Šapcu. Grad je ličio na logor. Mrtav, klonuo. Šabac je grad u crno zavijen.

Gradom i plodnom Mačvom od pada Miloševića vladaju žuti. Koliko-toliko, moglo se živeti. I gradilo se, obnavljalo se. I pljačkalo se, naravno.

Žuta boja u Šapcu je bio Mikoja!

A ona je došao Aleksandar Vučić, i Mikoja je pocrneo. Njegova kompanija, koja zapošljava preko četiri hiljade radnika i radi sa nekoliko hiljada kooperanata, data je na čerupanje Vučiću. A on je surov, i nemilosrdan.

Prvo je Mikoja po nalogu Miodraga Rakića morao plati oko 20 miliona evra VAC kompaniji, da se žuta vlast ne zameri nemačkim vlastima. Uzeo je kredit.

Vučić je dolaskom na vlast obećao brzo hapšenje Miroslava Bogićevića, u Šapcu poznatog kao Mikoja. A Mikoja je vlasnik šabačke mlekare, firme Farmakom, fabrike Zorka, rudnika po Srbiji...Rudu iz Lecea odvozi u Bugarsku, radi prerade, i tamo uzima mesečno po pet miliona evra.

Pre pet meseci, u Šabac su došli Vučić, Miodrag Rakić, Ružica Đinđić i njihovi seizi. Mikoja je određen kao čovek koji mora da satre Mačvu. Rakić mu je otvoreno pretio, i ružio je Vučića!

Dogovoreno je da Mikoja daje i šakom i kapom. Dati su mu i zadaci. U ''Politiku" se vraća Ljiljana Smajlović, koja je, kada je smenjena, uzela otpremninu od 30 hiljada evra! Ima da joj bude oproštena. A Mikoja će da uzima kredite i šakom i kapom. Osim Agrobanke davaće mu ih Univerzal banka, i taj zadatak je dobio šapčanin Dragan Tomić, zatim Privredna banka Beograd, Srpska banka i, ko još, to će  se videti...

Tri banke su u stečaju, ali niko ne hapsi Mikoju! Mikoja od marta prošle godine ne plaća svoje radnike, koji svojski rade, ne plaća kooperante, diže stotine miliona evra kredita i pare,  dobar deo, daje Vučiću! Na redu za stečaj je Srpska banka, čijeg je odbeglog direktora Maričića zaposlio Mikoja, suprotno zakonu. A Mikoja je, po Vučićevom nalogu, opelješio i Srpsku banku.

Pola Šapca je gladno, jer je Mikoja zao gospodar. Mikoja pelješi banke i viče iz sveg glasa da Mišković hoće da mu otme kompaniju. To samo lažov Vučić može sa svojim kumom Nikolom Petrovićem da osmisli.

Svakog meseca, Mikoja inkasira, samo na neisplaćenim platama, oko tri miliona evra. Godišnje je to 30 miliona. Kome idu te pare?

Šta je tražio Miodrag Rakić u Šapcu? U kom svojstvu je bio sa Vučićem? Oni su  zaljubljeni par muškaraca, ali ovde je reč o poretku. Šta je tražila Ružica Đinđić, vesela udovica pokojnog Đinđića, vlasnica velikog dela srpske poljoprivrede. Njena uloga u ubistvu  Zorana još nije rasvetljena. Četiri meseca od Zoranove smrti, Ružica je tajno abortirala, bila je u trećem mesecu, a pobačaj je organizovao Mile Zarić, vlasnik Centra za hiperbaričnu medicinu, prijatelj Mirjane Marković. Ožalošćenoj Ružici dete je napravio ožalošćeni prijatelj, koji se danas ponovo vraća u politiku.

Dok sam u Šapcu listao sva ova dokumenta, iskreno sam tugovao što je grad, koji je i pre sto pedeset godina imao pozorište svetskog glasa, doveden do prosjačkog štapa.

Prijatelj mi je  saopštavajući sve ove podatke rekao da ih je prosledio i komisiji Evropske unije. Ne očekuje bog zna šta, ali neka se zna. Objavićemo fotografije i transkripte  sa ovog zločinačkog sastanka u sledećim brojevima.

I kada Vučić, napućenih kurvinskih usana saopštava da će se boriti svim srcem protiv korupcije, pomenite mu makar i oca i majku.

Prošle nedelje on je, našim parama, avionom odleteo do Londona, na šest sati, da se pet minuta udvara kamermanima CNN-a. Potrošiće svaku našu paru.

 

 

 

 

 

 

 

 

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag