Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Novi Sad

Novi Sad

 

Život o kome se manje zna: cena silaska na moralno dno

 

Belo roblje žutog klijenta

 

Daiširo Kiši je bogati Japanac koji živi u Vojvodini, uči srpski i želi da uzme srpsko državljanstvo. Desetine hiljada evra, neki kažu i više stotina hiljada evra, već je uložio u ovdašnji biznis. Bolje da nije, jer on sa svojim srpskim domaćinom i partnerom organizuje lanac muških prostitutki, među kojima ima i dosta maloletnika, koje posle izvesnog probnog  perioda u svom stanu šalje u inostranstvo da nastave „karijeru".    

 

A. Nađ

 

  Stopa nezaposlenosti među mladima u Srbiji je skoro 50 odsto, tako da ne čudi da je prostitucija još jedina alternativa gladovanju. Po rezultatima jednog istraživanja gotovo svaki treći stanovnik Vojvodine mlađi od 25 godina redovno ili povremeno seksualne usluge pruža za novčanu kompenzaciju.

  Rastko Obrenić ima 19 godina, rodom je iz Čelareva, a poreklom iz Crne Gore i široj publici je postao poznat pre nekoliko godina kao učesnik šou programa „Zvezde Granda". Posle ispadanja sa ovog takmičenja rešava da se ne vraća više jednoličnom seoskom životu i sva dve devojke iz Čelareva, iako tada još maloletan, iznajmljuje stan u ulici Cara Lazara, u blizini Limanske pijace u Novom Sadu u kome za novac pružaju seksualne usluge. Rastko se oblači kao žena, našminkan je i glumi domino damu koja mušterije bije i maltretira.

  Neuspelom pevaču prostitucija je jedini način da u tinejdžerskim godinama zaradi novac i stekne uticajne prijatelje. Njegov slučaj nikako nije i jedini te vrste u zemlji, na žalost, jer se oko „zvezda u usponu", kako sebe smatraju, od prvog izlaska na binu motaju probisveti koji im nude usluge, najčešće finansijske vrste, a zauzvrat traže „malo pažnje", kako eufemistički nazivaju seks.

  Posle Novog Sada Rastko nalazi organizovanu grupu koja se bavi prostitucijom, pa prelazi u Beograd, na Košutnjak u kuću blizu kuće „Velikog Brata". Postaje deo lanca mladih, neretko još maloletnih osoba, koje se bave najstarijim zanatom, ali od toga imaju malo korissti, jer najveći deo para uzimaju makroi, njihovi „zaštitnici", odnosno organizatori ovog posla. Po sopstvenom priznanju Rastko je u to vreme, i dalje kao domino dama, imao i do pet klijenata dnevno.

  Čim je postao punoletan Rastko je mogao da izvadi pasoš, a tada ga njegov makro šalje prijatelju u Beč da tamo nastavi karijeru. Beč je Meka za balkanske prostitutke oba pola, a posao vode izuzetno dobro organizovane bande sa ovih prostora. Posle nekoliko meseci pružanja seksualnih usluga za novac Rastko upoznaje novog klijenta – Daišira Kišija (Daishiro Kishi, broj pasoša MS6633045), japanskog biznismena podebelog novčanika.

  Daiširo se brzo zaljubio u svog momka, pa je poželeo da ga stalno ima samo za sebe. Da bi to ostvario morao je Rastkovom makrou da plati hiljadu evra kako bi ovaj dobio nazad svoj pasoš i slobodu. Posle toga njih dvojica neko vreme žive u jednom bečkom stanu koji Japanca košta 1.000 evra mesečno za kiriju. Od svog finansijera Rastko dobija i novac da botoksom napuni usne kako bi izgledale poželjnije.

  Zaljubljeni biznismen sa Dalekog Istoka ne žali novac za svoju novu ljubav. Kupuje Porše za preko 100.000 evra, pa njih dvojica posle kratkog boravka u Zagrebu, stižu u Novi Sad. Odsedaju u hotelu Prezident, gde za apartman Daiširo plaća skoro 200 evra po noćenju.

  Boravak u Srbiji se toliko dopao Japancu, da je odlučio da ovde ostane i pokrene sopstveni biznis posebne vrste. U rodnom Čelarevu Rastko iznajmljuje najluksuzniju kuću koju je mogao da nađe, a od svog sponzora dobija i novac da bi "kupio" stan od sopstvene tetke (stan i dalje koriste prethodni vlasnici, jedino je novac promenio vlasnika). Rastkova porodica i komšiluk dobijaju skupocene poklone, pa prestaju popreko da gledaju na došljaka iz daleke zemlje i svog sugrađanina kako žive zajedno i ulicama se šetaju napadno našminkani i napuderisani.

  U iznajmljenu kuću Daiširo investira oko 20.000 evra u renoviranje i opremanje. Nikla je i "gluva soba" kakva postoji u muzičkim studijima. Obećavajući uspešnu estradnu karijeru i puno para Rastko u kuću svakodnevno dovodi mlade momke iz Čelareva i cele Vojvodine koji pristaju na orgijanje sa njim i njegovim sponzorom. Kako bi delovao ubedljivije Rastko kao slučajno na vidljivim mestima u "studiju" ostavlja pozamašne svote novca, a naivni i svega željni mladići misle da su zaista napravili potez života došavši u "producentski studio" O.K. Creative Produkcije čiji je vlasnik Daiširo, a Rastko direktor. Od sve produkcije dešava se samo višesatno orgijanje čija buka uznemirava komšiluk.

  Svojim prijateljima se Rastko hvali kako koristi kokain, najskuplju drogu, a neki posetioci su mogli i da vide beli prah u kući u Čelarevu.

  Daiširo svog momka i poslovnog saradnika vodi na skupa putovanja po celom svetu, koja Rastko rodbini i poznanicima prikazuje kao "estradne nastupe". Za luksuzni stan u Tokiju Daiširo bez razmišljanja plaća 1.500 evra mesečno.

  Privučeni novcem i obećanjima uspešne estradne karijere mnogi momci iz okoline, od kojih je dosta njih još uvek maloletno, dolaze u Čelarevo u "producentsku kuću". Posle izvesnog vremena Daiširo i Rastko se sele u Bačku Palanku, gde danas žive u stanu iznad ekspoziture Vojvođanske banke, dok im je "studio" u stanu kod Gradskog bioskopa. I dalje dovode momke, mahom maloletne, kojima obećavaju uspešnu svetsku karijeru, novac, posloveKada se nekoga zasite šalju ga u javnu kuću u inostranstvo "na turneju", kako pričaju njegovoj rodbini koja misli da im se sin zaista bavi scenskim nastupima po muzičkim klubovima.

  Daiširo Kiši je, izgleda, najveći strani investitor koji je u poslednje vreme došao u Vojvodinu. Uložio je već nekoliko stotina hiljada evra na sređivanje svog ljubavnog gnezda koje deli sa plavokosim Rastkom i "zaposlio" desetine, ako ne i stotine momaka. Žalosna, ali istinita slika nekada najbogatije oblasti bivše Jugoslavije.

podeli ovaj članak:

Natrag