Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

 

Uvodnik

 

(Pr)osudite sami

 

Na vrhu uvek bode

 

Milovan Brkić

 

 

U nedelju, 9. marta, prvi potpredsednik Vlade Srbije postigao je rekord, dostojan Ginisa. Na srpskim te-ve stanicama, sa nacionalnom frekvencijom, prvi potpredsednik je tog dana bio na programima ukupno 42 sata!

U predizbornoj kampanji je tog dana pomilovao autobus Ikarbusa, predstavljajući ga kao "Mercedesov'', a sliku sa tog nadrealnog događaja po dvadeset puta, najmanje, vrtele su sve te-ve stanice. Gostovao je i kod dece komunizma, kod Milomira Marića u njegovoj emisiji Ćirlica, na Peconijevoj televiziji, na Prvoj kod Dragana Buljoševića, a uveče na PINK-u kod  Dragana J. Vučićevića, inače urednika  biltena SNS-a Informer.

Nesreća se nadvila nad Srbijom. Nije problem u prvom potpredsedniku Vlade.

Problem je nerešiv demokratskim putem.

Tri gnjide, bez dostojanstva  i imalo srama, slavile su prvog potpredsednika kao Hrista. Kim Džong Un je tog dana na izborima u Pjongjangu dobio 100 odsto glasova! Niko nije glasao protiv! Ka tom cilju, očigledno, stremi i prvi potpredsednik.

Ljudsko smeće Milomir Marić žalio se da mu je prvi potpredsednik dao spisak onih koje sme da poziva u svoju usranu emisiju, koja mu služi kao terapija, u kojoj vređa i ponižava umne ljude koji nisu na vlasti, a klanja se do crne zemlje onima koje  mu dovede gazda Peconi, ili prvi potpredsednik.

O Draganu Buljoševiću ne treba ništa reći. Kod njega su i ranije mnogi prali svoje biografije, za pristojnu svotu novca.

Sumanuti Dragan J. Vučićević, kome je, kao najamniku, Miroslav Mišković svojevremeno kupio stan i džip i snabdevao ga mesečnom apanažom od tri hiljade evra, toliko je veličao prvog potpredsednika i pretio onima koji po internetu sumnjaju u njegove poduhvate. Pitao se glasno, ko su ti ljudi, i dokle mogu tako da se ponašaju! Da loše misle o prvom potpredsedniku! Sutradan su njegove novine, smeće Informer, na naslovnoj stranici najavile vest kako, navodno, BIA saznaje, sprema se DRŽAVNI UDAR, sa ciljem da se zbaci prvi potpredsednik!

Elem, ako je Vučićević poznata kišna glista, šokirao me Pera Luković. On je, u svojoj krupnoći, javno poručio da je raskrstio sa svojim vekovnim prijateljima zbog prvog potpredsednika, i da ne razume zašto se na internetu loše piše o njemu. Ali, majčin sine, neće to trajati dugo, poručuje Vučićević. Ako Erdogan najavljuje ukidanje interneta i Fejsbuka, zašto to i prvi potpredsednik ne učini kod nas.

A o javnoj kući RTS ne treba ni govoriti. Ista tuga i na RTS B 52. Prvom potpredsedniku se ne protivureči. On se samo veliča. Njegovo govno ne smrdi, ono miriše.

Najamnik je ograničen najamninom, tvrdio je stari dobri Marks.

Ali, RTS je  u poslednje dve godine napravio gubitak od 130 miliona evra. Pare su isisane, i sada RTS životari  od dotacija iz budžeta. Na PINKU plate se ne primaju mesecima, slično je i na TV B 92, a kod Peconija je plaćeno samo dete komunizma, Marić.

Kako je moguće da pauperizovani novinari veličaju onoga koji ih je ostavio bez hleba? A on poručuje da hleba neće biti, jer nas čekaju bolne i surove reforme. Smrt će se valjati ulicama  gradova, varoši i sela. Samo će se i dalje veseliti na srpskim te-ve stanicama, i veličati uspesi.

Ipak, teši me misao, da je pokojni Čaušesku ubijen istog dana kada mu je u Bukureštu, na trgu, klicalo više od dva miliona ljudi. Uveden je u helikopter, odveden do kasarne, osuđen i streljan.

Na vrhu uvek bode, tvrdi satiričar Rastko Zakić.

 

 

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane