Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

 

Likovi i senke

 

Žena, na sve spremna

 

Nikola Vlahović

 

NATO pakt još nije završio sa Srbijom. Jeste je bombardovao, ali je nije dovoljno ubio. Prava likvidacija desila bi se privođenjem žrtve zločincu. Zato u Srbiji deluje jedna posebna grupa ljudi koja se bavi promocijom ove vojne alijanse. Među istaknutim promoterima NATO pakta, svakako je i Jelena Milić, žena koja živi od evroatlanskih agitacija i propagande.   

Ova histerična zagovornica novog porobljavanja Srbije svojevremeno je bila pomoćni član Međunarodne krizne grupe (MKG) za Balkan, član za prikupljanje podataka sa terena (špijuniranje), u vreme kada je šef MKG bio agent CIA Džejms Lajon.

Lajon je uvek boravio na mestima odakle su Srbi morali da odu, od zapadnih delova Bosne do Istočne Slavonije i Kosova. Izveštaji MKG bili su po Srbiju uvek vrlo nepovoljni, antisrpski stavovi MKG nisu se ni krili, a po pitanju Kosova MKG sa Džejmsom Lajonom u svojoj neobjektivnosti dostigla je vrhunac. Lajonova "pratilja" Jelena Milić posebno se isticala. Kasnije je, kraće vreme, i nasledila Lajona. Njeni agresivni i u svemu antisrpski nastupi, nespremnost da se uvaže argumenti zdravog razuma i netrpeljivost prema svemu što je srpsko odavno su uočeni među njenim kolegama iz američke CIA-e u Lengliju.

Jedan poznati vojni komentator, svojevremeno je dobio zadatak da pročita pamflet koji je rasturala ova službenica američkog obaveštajnog mraka. Budući da je bio dobro upoznat sa "rasporedom snaga na terenu", odmah je prepoznao i "rukopis" odgovarajuće Službe.  Naravno, tu je bio i  "nadređeni" Jelene Milić, Luis Sel, nekadašnji sekretar ambasade SAD u Beogradu, odnosno "šef stanice" CIA za Balkan, koji je delovao uoči raspada Jugoslavije.

Od Luisa, preko Džejmsa, pa sve do današnjih dana, promenila je Jelena mnogo šefova. Ali, godine idu, a priča postaje zamorna. Osnovala je i "udruženje građana" pod imenom Centar za evroatlantske studije (CEAS) u Beogradu, koji "prati i analizira liberalne trendove u zapadnim demokratijama i zalaže se za punopravno i aktivno članstvo Srbije u EU i NATO". Od njegovog osnivanja 2007. godine, špijunske apanaže iz SAD su sve manje. Kriza je zahvatila i takvu aždahu kakva je CIA.

Dok je trajalo DOS-ovo ludilo, gospođa Milić, bivša supruga visokog policijskog funkcionera Nenada Milića (potpredsednika LDP i "čuvara Čedinog obraza") radila je protiv Srbije. Dok je Nenad bio zamenik ministra Mihajlovića, Jelena je često tražila pomoć policije, jer je Nenad sa njom razgovarao pesnicama. Ona je razumela samo taj jezik.

I ovih dana, Jelena nam na svoj način poručuje da je NATO bio u pravu što je bombardovao Srbiju! Da je to rekla u bilo kojoj drugoj zemlji, završila bi u zatvoru. Ali, u ovoj zemlji oni koji treba da je hapse, isti su kao i ona.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane