Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Tabloid je pozvan

 

Agencija za osiguranje depozita ogrezla u pljački, neznanju, bahatosti i nemoralnosti

 

Pune kase iz stečajne mase

 

Razočarani simpatizeri Srpske napredne stranke koji su zaposleni u Agenciji za osiguranje depozita u okviru Narodne banke Srbije, poslala je redakciji Tabloida pismo u kome opisuju šta se u ovoj instituciji sve dešava od kada je na njeno čelo došao Zoran Obradović. I ovaj funkcioner voli lepe žene, udobne kabinete i vožnju "Mercedesom". Ali, više od svega voli preduzeća u stečaju.

 

...

 

Srpska napredna stranka je početkom oktobra 2013.godine doveo na čelo Agencije za osiguranje depozita Zorana Obradovića (titula „dr" mu je namerno izostavljena iako on na njoj insistira od prvog dana, čak je dao i uputstvo kojim se slovima piše ), preletača iz G17 i Dinkićeve dugogodišnje desne ruke.

Odmah je smenio neke direktore sektora, doveo nove ljude od poverenja iz Privredne banke Beograd u stečaju, decu svojih prijatelja, ali i „prijateljice" - u svaki sektor smestio je po jednog da špijuniraju zaposlene i da mu svakodnevno podnose izveštaje.

Plate primaju preko banaka u stečaju, na teret stečajne mase. Promenio je logo Agencije, kupio svima zastavice koje zaposleni moraju da drže na stolovima, štampao je nove vizit karte čak i novim ljudima kao da su zaposleni u Agenciji, kupio nov tepih, jer je stari (persijski) već pohaban, a na teret Agencije je kupio i nove službene mobilne telefone. Da ne pominjemo svakodnevne ručkove sa prijateljima i „prijateljicama".

Na teret stečajne mase Agrobanke i drugih banaka je „zakačio" dvadesetak ljudi, dao im mesečne plate po oko 100.000 dinara, a traži da se otpuste radnici koji su socijalno ugroženi. One koji imaju još dve godine do penzije šalje na biro gde će na teret budžeta primati nadoknadu do penzije.

Svoje ljude od poverenja je već „namestio" da kod dužnika banaka u stečaju, tamo gde su usvojeni Planovi reorganizacije, vrše nadzor za mesečnu nadoknadu od 700 evra.

Koliko je zainteresovan za posao i kojim znanjem raspolaže, govori činjenica da je, dok su pri zatvaranju Univerzal banke zaposleni u Agenciji bili angažovani prekovremeno, on bio nedostupan na mobilnom telefonu i viđen je kako pije sa prijateljima u restoranu.

Vrhunac njegove bahatosti je „naredba" da u restoranu njegovog prijatelja koji je otvoren u zgradi Agrobanke, zaposleni u Agenciji  i stečajni poverenici sa svojim ljudima proslave Novu godinu i da pri tom svako plati po 1.500 dinara. Kako bi restoran nastavio da radi, omogućio je poseban lift koji ide samo do restorana i van radnog vremena, a da bi promet bio što veći, smislio je da Agenciju i sve banke u stečaju preseli u zgradu Agrobanke, koja inače nema projektnu dokumentaciju, upotrebnu dozvolu, a o primeni Zakona o zaštiti od požara i da ne govorimo. Pri tom je Upravnom odboru Agencije izneo lažan podatak da je preseljenje u funkciji smanjenja troškova iz stečajne mase banaka! Naravno, kao i svakom iskompleksiranom čoveku, za oko mu je zapeo i prelep kabinet, a i automobil marke "Mercedes". Ipak je „mečka" statusni simbol svuda u svetu!

Do njegovog dolaska, banke u stečaju su direktno osiguravale imovinu preko Dunav osiguranja, a po njegovom dolasku, preko posrednika, opet njegovog prijatelja, uz dodatni namet od 15 odsto. On je jedan osion, tvrdoglav, sujetan, nemoralan i iskompleksiran čovek. Ponaša se kao da su Agencija i banke u stečaju njegova privatna imovina. Inače, mali čovek iz Trstenika je i „švaler u pokušaju"!

Ženu koja je radila u jednoj banci u stečaju i sa kojom ima vanbračnog trogodišnjeg sina je naterao da da otkaz čim su o tom nedužnom detetu počele da kruže priče po gradu. Toliko i o njegovoj moralnost. Viđa se po gradu sa raznim mladim devojkama zaposlenima u Agenciji i bankama u stečaju.

Moglo bi se još mnogo toga reći , kao na primer da još nije sproveo zamenu u nadzornom odboru Adrija banke (inače je mesečnu nadoknadu od 8.500 evra primala i još uvek prima Ljubinka Lovčević, bivši stečajni upravnik Beogradske banke, a sada direktor bivše Kredi banke Kragujevac, u koju je, gle slučajnosti, ovih dana dao na oročenje milion evra iz tek formirane stečajne mase Univerzal banke!).

Naravno, desna ruka mu je i bivša sekretarica Nada Mirčeta koja zajedno sa sestrom radi u Agenciji, koja ima nekoliko stanova i kuću na kojoj bi joj svako pozavideo. Nada je svih ovih godina služila Dinkiću, a sada je u Obradovićevom jatu.

Pričajući sa ljudima koji rade u firmama gde se na čelu nalaze ljudi iz redova SNS-a, uočava se da je usvojen jedan model ponašanja koji se ogleda u pljački, neznanju , bahatosti, nemoralnosti...

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane