Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Tabloid je pozvan

Porodična pravila u Domu zdravlja Stari grad u Beogradu

Tresla se gora, rođak sa sela opstaje

Ambulante i Domovi zdravlja više nemaju slobodnih radnih mesta, međutim, nedostaje puno lekara i specijalista. Ipak, za rodbinu i prijatelje uvek ima mesta na izmišljenim radnim mestima. O tome piše i gupa zaposlenika u Domu zdravlja Stari grad u Beogradu. Redakcija objavljuje njihovo pismo bez skraćenja...

...

Posle svih malverzacija u Domu zdravlja Stari grad rođak sa sela bivšeg direktora Ljubiše Perišića, čuveni Stevica Radišić, istaknuti član Demokratske stranke i dalje žari i pali.  Čovek koji je zaposlen u Domu zdravlja bez i dana radnog iskustva. Njegov rođak Ljubiša Perišić odmah mu je namestio radno mesto načelnika. Kako je dečko talentovan i dati su mu resori informatike, telekomunikacija i video nadzora tako je čovek napravio veliku štetu Domu zdravlja igrajući se sa skupom opremom i pošto je neuk sve redom kvario dovodeći i svoje priučene prijatelje koji rade u raznim čuvenim firmama ne bi li mu pomogli. Sve je to krio činjenicom kako je uštedeo Domu, a činio štetu i dovodio Dom do ivice funkcionisanja.

Što bi se reklo u Dom je primljen organizator posla koji nije uopšte potreban sa svojim završenim FON-om. Mogao je da se primi jedan lekar a ne čovek kome je sistematizacijom od drugih resora npr tehničke službe i drugih cepajući nadležnosti napravljeno radno mesto. Namešteno mu je da vodi određeno ljudstvo i napravio takozvani info centar kako bi imao ljude kojima bi rukovodio. Suluda ideja kad pozovete Dom zdravlja vozaju Vas i daju Vam na 3215600 informaciju o direktnim brojevima kao da zovete 11811 (bivši 988). Postavio je ljude sa nižom školom na mesto sa Višom a na to direktorka Gordana Dragašević samo ćuti jer je njen partijski prijatelj Ljubiša Perišić molio i kumio da mu niko ne dira rođaka po svaku cenu jer rođak prisluškuje telefonski, putem sms-a kao i najviše preko informatičkog servera i prosleđuje informacije.

Za vreme mandata Ljubiše Perišića kao i nove direktorke isto člana demokratske stranke posle njega, pokušavao je da se školuje o trošku Doma zdravlja tražeći da mu se upiše Cisko kurs ne bi li dete nešto naučilo (ako me shvatate čovek ne zna ni osnove o računarima a tek da se bavi Cisko problematikom).

Godine 2013-e isto bez konkursa i radnog iskustva zapošljava se u Dom zdravlja i Slavko Stojadinović desna ruka u neznanju Stevice Radišića i bave se samo svim temama i spletkama koje nemaju veze sa poslom ako se uopšte i pojave na poslu jer se u dogovoru sa načelnikom bezbednosti Dutinom i ne pojavljuju.

Isto se navedenom gospodinu Dutini dodeljuju resori nadgledanja i monitoring prijave dolaska radnika, a pošto je neuk traži pomoć od neukog načelnika Radišića i njegove desne ruke koji su sve pokvarili i kriju svoja nedela nadgledanja. Još jedan parazit koji prima platu.

Možete samo da zamislite tu sistematizaciju koju je Stevica Radišić pisao. Sistematizacija je pravno nemoguća a držaće je direktorka Dragašević do zadnjeg dana kako bi sačuvala prljavštine i krađe rođaka sa sela Stevice Radišića velikog organizatora. Ponekad je bolje nekome dati i otkaz i pripadajuću otpremninu nego ga držati zbog svoje partije. Na to sve Sindikat pravi lov u mutnom i dalje slušajući rođaka sa sela koji se nafatirao para od prethodnih javnih nabavki deleći sve sa svojim rođakom. Sindikat je isto partijski a ne Domski tako da će trebati  dobra stranačka demontaža.

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane