Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Pogledi

Pogledi

 

Kako je društvo iz američkih Federalnih rezervi "aktiviralo" fašizam u Ukrajini

 

Ko se plaši Rusije na Zapadu?

 

Počelo je bombama u Volgogradu, nastavilo se pretnjama Olimpijadi, a sada je uveliko u toku sve otvorenija agresija u Ukrajini. Događaji su dobili opasan tok. Ono što najviše zabrinjava je sam karakter zbivanja oko Ukrajine i njegova sveobuhvatnost. Ni manje ni više, neskriveno se ispoljavaju ambicije da se Rusija teško rani u sam bok na svojoj dugoj granici sa tom bratskom zemljom. Još od vremena Kijevske Rusije odnosi dva slovenska naroda nikada nisu bili opterećeni međusobnim sukobima. O tome piše sociolog Goranko Đapić, jedan od najslavnijih jugoslovenskih disidenata i nezaobilazni suorganizator, strateg i ideolog studentske pobune 1968. godine...

 

Goranko Đapić

 

Čitav milenij, dva bratska naroda živjeli su pod zajedničkim krovom i imali zajedničku historiju. Danas jedna zemlja, SAD čini jedan akt otvorene agresije čije posljedice mogu biti najopasnije od vremena drugog svjetskog rata. Tako reći, vlada SAD u sjenci, a to je društvo iz FED (Američke federalne rezerve) pokrenula je zbivanja koja se lako mogu pretvoriti u najveću tragediju. Pokretači iz FED  akciju nisu pokrenuli tek tako ili od jučer. Evo, već će biti čitav vijek od kada je isto društvo bankarskih oligarha krenulo da putem rata i revolucije unište Rusiju koja je upravo krupnim koracima krenula brzim putem ka modernizaciji i ulasku u dom velikih sila sa snažnom privredom i jednako tako snažnom kulturnom misijom. Jedna Europa i njena civilizacija bili su pred krupnim promjenama.

Još tada Rusija je mogla biti ono što je njeno pravo i zadaća; da bude značajni integracioni dio starog kontinenta. Da se nastavio taj put možemo slobodno reći da ne bi bilo ni Prvog svjetskog rata, a ni njegovog nastavljača, Drugog svjetskog rata. Europski bi kontinent bio samosvojan, prosperitetan i čitavo stoljeće ispred današnjeg vremena. Ratovi koje su poveli društvo iz FED zadugo su osakatili Europu i doveli je u stanje političke i svekolike  impotencije.

  Ali, da li je samo Rusija napadnuta? Smisao agresije daleko je širi. Jednostavno treba u potpunosti spriječiti rast ruskog utjecaja i pretvaranje Europe u jedinstveno ekonomsko, političko i kulturno područje od Atlantika do Ohotskog mora i Beringovog moreuza. Treba na svaki način spriječiti rađanje Sjeverne sile. U protivnom, san  bankara iz londonskog Sitija i njihove podružnice iz Vol Strita o svjetskom gospodstvu ostat će samo puki san. Već se činilo da projekat iz Protokola kroz dvije tisuća godina počinje da se približava konačnom ispunjenju. Europa je kroz kvazi EU dovedena na rub uništenja. U sprezi sa islamskim fašizmom, nakaznom filozofijom ,,modernih" nerotkinja i gej brakovima dovedena je do neprepoznatljivosti.Ona će za koju deceniju ličiti na bilo koji dio Trećeg svijeta.

Njena grčko - rimsko hrišćanska civilizacija predstavljat će samo sjećanje, baš kao i Budin kip u Avganistanu. Domovina demokracije i njenih institucija bit će samo domovina minareta i samo jednog dozvoljenog mišljenja. Tako će društvo iz FED uz pomoć svekolike barbarizacije lako vladati u svijetu novog robovlasništva. Jer da bi manjina vladala apsolutno nad ogromnom većinom mogućno je samo preko apsolutne degradacije, materijalne i duhovne i gubljenje iz sjećanja ma kakove slobode. Upravo to je cilj društva iz FED. Još jedan napor i zadatak iz Protokola bit će ispunjen. Neće biti milosti ni za obične Židove koji stoljećima žive u Europi i širom svijeta i koji su dali ogromni doprinos modernoj civilizaciji. Sem gospodara pravo na postojanje imati će gomile petokolonaša, odnosno gro današnje političke ,,elite" u svijetu. Od tog vremena neće više biti povijesti, ona će se pretvoriti u kroniku nekoliko desetina porodica.

Ali, Rusija nije uništena! Ona, štaviše, može imati veliku i odlučujuću ulogu u stvaranju sasvim drugačijeg svijeta - onoga po mjeri čovjeka. Naša civilizacija može doživjeti novi uspon u  integriranoj Europi. Jer, jedva da je mogućno da može postojati Europa bez Rusije. Rusija je njen integralni dio i prostor od Atlantika do Tihog oceana stvarni je europski dom. Dom slobodnih i ravnopravnih nacija čije stremljenje i duh su isti.

Društvo iz FED-a koje je preuzelo američku državu kao svoj servis, gurnut će je u apsolutnu avanturu u Ukrajini. Tako će nekad slobodoljubiv i hrabri narod Amerike biti višestruko upotrebljavan da guši budućnost širom svijeta. Najposle i sama Amerika je malo po malo demografski osakaćena. U padu su potomci američkih pionira , a u strahovitom rastu su negroidi i pridošlice iz Trećeg svijeta. Paradoksalno je da djeca meksičkih berača jagoda već u prvoj generaciji postaju liječnici i advokati premda uopće nemaju povlasticu američkog državljanstva, a negroidi koji već stoljeće i pol imaju status ravnopravnih državljanja u svemu izgledaju kao njihovi pradjedovi. Njihov doprinos iskazuje se samo u ogromnom demografskom rastu i punjenju državnih i federalnih zatvora. Tako se Amerika uveliko pretvara u zemlju Trećeg svijeta. To razumije se odgovara društvu iz FED koja taj trend i organizaciono i praktično potiče. No do tada SAD moraju ispuniti zadaću uvođenja novog svjetskog bratstva. Zbog toga su SAD uvučene u strategijsko partnerstvo sa islamskom fašizmom. Gledajte, kako se tobože slučajno na Krimu pojavljuju na tisuće Tatara sa islamskim dizajniranim krznenim kapama i šalju Rusima poruke mržnje. Nešto prije fašisti su upotrijebljeni u Volgogradu, a sva je prilika da toj američkoj politici omiljeni saveznik neće sjedjeti nezaposlen.

Zato je društvo iz FED krenulo u akciju da ,,razbudi" ukrajinski nacionalizam i izazove krvoproliće između dva bratska slovenska naroda. Jer tamo gdje padne krv, generacijama se može gajiti zao duh mržnje i osvete. Taj projekat smo osjetili nedavno i mi Južni Sloveni, a nije nemoguće da se tom projektu udahne ,,svježi impuls" kada god inspiratorima bude potrebno. Jer treba znati da društvo iz FED nije zaziralo da u isprovociranom Prvom svjetskom ratu čiji je cilj bilo uništenje Njemačke i Rusije upropasti generaciju mladih europljana, a potom izazove najveći genocid ikada izvršen u povijesti.To je genocid nad ruskim  narodom. Plaćeno Lenjinovo društvo veličanstveno je ispunilo zadatak. U prve tri decenije dvadesetog stoljeća nasilno je život izgubilo 75 milijuna Rusa. Potom je u drugom svjetskom ratu u dobroj mjeri zaslugom druga Staljina i njegove partije život nasilno izgubilo još 25 milijuna Rusa. Bio je to strašni bilans hladno proračunate politike društva iz FED.

Ne treba imati iluzija da to prekrasno društvo još po tom pitanju nije nimalo zadovoljno. Jer dok još žive europski narodi od Atlantika do Vladivostoka mogućno je novo stvaranje moćne Sjeverne sile. Ta sila posjeduje tehničke i tehnološke potencijale. Na tom prostoru živi najkulturnije stanovništvo na svijetu, djeca naše arijevske rase. Konačno na tom prostoru nalaze se najveće zalihe energenata , ogromni hidrološki potencijali, ruda će , minerali i svi ostali resursi. Ogromni prostor je dodatni je faktor nesalomljivosti mogućne Sjeverne sile. Ta sila može i mora postati budućnost jedne nove renesanse u svakom pogledu i jednog obnovljenog svijeta po mjeri čovjeka. Ta sila može pružiti ruku suradnje svima kojima su sloboda i prosperitet dobrodošao cilj.

  Društvo iz FED stoga je smislilo da Rusija uvede u sivu zonu latentnog sukoba, te da je time oslabi i učini neprivlačnoj svijetu Zapadne Europe. Svi investitori i ozbiljni ekonomski partneri trebalo bi da budu obeshrabreni. Rusija bi bila zaustavljena u razvoju i dodatno izolirana. Dakle stasalo je vrijeme da staro,,carstvo zla" postane novo prokazano,,carstvo zla". Od Rusije se valja klonuti kao od svijeta suprotstavljenog osnovnim postulatima zapadne demokracije itd. I to kažu poslanici iz FED koji su u stanju da unište stotine milijuna i cijelu jednu civilizaciju. Oni koji ubrzano barbariziraju Europu i svijet i koji su toliko napredovali u tom projektu stvaranja novog robovlasništva.

  Jedan od ciljeva je da se i u Rusiji izazove odioznost  prema europskom zapadu. Tako društvo iz FED nastoji da iskoristi EU protiv Rusije i da lažnu EU učini svojinom svojih potreba. Jednom riječju - da umjesto lažne EU ne bi nastala stvarno ujedinjena i slobodna Europa, ona prava; od Atlantika do Beringovog moreuza!

Stoga je planirana budućnost Ukrajine da bude mogućno bojište, poprište potpune grupne i osobne sigurnosti, da njen narod gine i proliva krv svoje milenijske subraće i kao neka golema Ruanda. Rusiju treba ometati i ranjaviti kako bi ostala bez predaka tako potrebnog za njenu odbranu. I tako izoliranoj Rusiji nadaju se iz FED, ponovo mogu doći na vlast ili odiozni nacio - fašisti ili daj bože novi kontinent koje je već po oprobanom scenariju doći rusiji glave.

Rusija je napadnuta. Cilj je jasan. Europa je zaćutala. Ona mora znati da ovaj sukob nije samo ruska stvar. I njena budućnost je uveliko ugrožena.  Zapravo izbor je između života ili  uništenja. Njena nevoljnost nije dovoljna. Ona aktivnije treba reći kakova je to demokratija iz Kijeva! Kakav je to odnos prema institucijama i dal je čitav narod Ukrajine spreman da slijedi ciljeve nasilnika. Ovaj put Rusija ce sama morati da brani svoje vitalne nacionalne interese. Ona zna da bi gubitak Ukrajine vodio domino sistemu. Od Uzbekistana, do Azerbejdžana, Kazahstana i Kirgistana ubrzo bi nasilnici uzvikivali,  „Alahu agber!".

Pamet i hrabrost sada je najpotrebnija. Društvu iz FED-a valja pokazati zube. Valja svijetu reći istinu i pocijepati zvanične povijesti. Istinska povijest je nešto sasvim, sasvim drugačije. Jednom će za nauk biti napisana da za sva vremena svi vide kako je strašan poduhvat kroz dvije tisuće godina počeo raspećem Krista od strane jerusalimskih fariseja; bankara i mjenjača u Davidovom hramu. Da svi vide kako današnji fariseji; -londonski bankari i njihova podružnica u SAD pripremaju raspeće cijelom čovječanstvu.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane