Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za garavicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za garavicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne koe
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadravanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kaalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spaava ivot Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nismo mi od ju~e

Nismo mi od jue

 

Epizoda 124

 

Zoran Milojevi

 

Prethodnih nedelja trovalo nas je beae starleta i striptizeta i sponzorua, koje su se sa svih TV kanala, uarenih pogleda, unapred radovale skupocenim poklonima svojih izabranika, povodom nekakvog, nesrpskog dana zaljubljenih i osmog marta, dana kada u eni zaboravljamo ono najsvetije to ona jeste - zaboravljamo majku!

Sve to inimo inimo podsmevajui se onoj srpskoj: "Kua na eni stoji" i brukajui majinsko srce i majine ruke, koje su najnenije i najdivnije to ljudski rod ima. A mi Srbi opstali smo i bioloki i svakojako, jer sun as raale i gajile srpske majke. Srpska majka! Kako to najsrpskije zvui!

Mesecima iitavam novopristigle arhivske podatke iz Bea, Berlina, Londona i Moskve. itam i unezvereno gledam oko sebe, u usput im prepriavam pisma koja je Karaore dobijao iz evropskih dvorova. U njima se Karaore poziva "da ne stvara nezavisnu Srpsku dravu" jer to nije zdravo po budunost srpskog naroda!"

 Ta dokumenta su godinama u SANU. I niko iz SANU da kae, ili iskae bilo kakvu ocenu tih pisama. Ako kaem da su akademici SANU zbog utanja skotovi, prvo e me kritikovati moja deca. I bie u pravu. Ko sam ja da akademike srpske podseam na ono zbog ega jesu to to jesu. A zbog ega sam ja to to jesam, e to ja ne znam?! Ono to znam je da znam da me boli to srpski mozgovi ute, u vreme kada i ja sa svojim polumozgom oseam potrebu da vrisnem!

Kada gledam rat na ulicama Kijeva, stidim se desetgodinjih demonstracija. Ne alim za Slobodanom Miloeviem, ni najmanje! alim to  smo poverovali da nas predvode domaini. , intelektualci Srbi. A na naem elu  su bile mutikae dripci, barabe, bitange, lopovi, kriminalci,! Tek sada razumem oevu ljutinu, koju mi je prilikom nekih dogaanja izrekao!

Nisi nita bolji od onih sa kojima die galamu po Srbiji." Gde oeva re nije najstarija, deca su zauvek sirotani!

Zapadnjaki prevaranti su nam podmetnuli rok-sastav Deep Purple" bez klavijaturiste Dona Lorda, bez solo gitariste Riija Blekmura, bez pevaa Jana Gilana. A mi ko muve na eer. Nikada da razumemo, da u Dajinim kopakama samo Daja mo da bude Daja.  Predstavi Radovan trei", samo Zoran Radmilovi, moe da bude Radovan Trei. Od dva belanca ne biva kajgana!

Neki nepismenko (ka) izgovori javno neku re o ona postane sastavni deo svake reenice javnih linosti, bez obzira da li mu uopte toj rei ima mesta I smisla u izgovorenoj reenici. Tako se, bez smisla, izgovaralo "definitivno", "ono", "kao", "znai"

U poslednje vreme ula je u modu re, "negde". Nju u svakoj situaciji, besomuno upotrebljavaju enski stvorovi, koji ele da se osim kliinom grudnog koa i veliinom junog dela lea, pohvale i kvantitetom mozga. Kad izgovore tu re, dame iji je pogled hladan kao oveija ribica, mislile si da si dohvatile nebo!

Moj drug Risto Kubura i ja, nosily smo istu misao, potovali ista saznanja, pidavali znaaj istim znamenjima. On je bio ivi dokaz da poteni nisu slabiji, ve da se oni ugrauju kao kamen temeljac na kome se stoji. Risto Kubura je bio Srbin i bio je ovek. To se danas smatra podvigom, a Risto je pokazivao kako nema jednostavnije stvari od toga. Zbogm prijatelju!

O Kosovu i Metohiji ovaj put neu nita, niti me ita pitajte! Ja nisam potpisao Briselski (ne)sporazum.

 

podeli ovaj lanak:

Natrag
Na vrh strane