Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

 

Uvodnik

 

(Pr)osudite sami

 

Ludak iz našeg sokaka

 

Milovan Brkić

 

Bilten Gospodara Srbije - dnevni list Informer, na naslovnoj strani, 7. aprila, najavljuje navodni tajni plan američkih moćnika naslovljenim sa "Bivši šef CIA ruši Vučića!". Vučić je kriv, navodi se u podnaslovu, jer je mnogo jak, a Zapad se plaši da će se suviše približiti Rusiji. A reč je o Dejvidu Petreusu, bivšem direktoru CIA-a, koji je zbog seksi skandala 2012. godine dao ostavku na ovu funkciju, ali je sada direktor Televizije N 1, koja nije dobila u Srbiji ni nacionalnu frekvenciju.

Pokušao sam da izračunam koliko je na Vučića, preko Informera, najavljeno atentata, mučenja, likvidacija, zavera tajkuna koji mrze vođu SNS-a, koliko grupa u policiji ga prisluškuje, uhodi, hoće da ga smakne...Nisam imao snage da brojim do kraja.

I pre nego što je izabran za prvog potpredsednika Vlade Srbije, Vučić je odleteo u Stejt department da traži punu podršku za svoje učešće u vlasti. Lepo su ga ispratili, ali ga je Informer i dalje najavljivao kao jakog američkog, potom engleskog, a zatim nemačkog ''igrača''.

I kada je shvatio  da je i od američkih zvaničnika, i Engleza i Merkelove dobio.....da izbije oči, Vučić se obratio narodu, tražeći za svoje reforme pun mandat! Zauzvrat, sve je obećavao. Investicije, investicije...Sigurni su mu bili  samo Arapi, iz Emirata, koji nam još skidaju gaće, te masovno zapošljavanje, naravno, sve to uz bolne rezove, ne objašnjavajući šta pod tim podrazumeva.

Ali, eto, dok mudri Vučić formira Vladu, u kojoj će najmanje ministara biti iz SNS-a, on se izlanu i reče nam da od njegove vlade ne treba očekivati čuda, poručujući da od sada možemo očekivati samo rad, red i disciplinu! Da, to je omiljena poruka koju je Hitler slao okupiranim narodima, a mnogo se svidela i Picoustom Aci.

I već zamišljam koncentracione logore u kojoj mali SNS-ovci komanduju: kraći korak, drži odstojanje, potiljak, skreni desno, trčećim korakom ka kazanu. Aca gleda sa tribina, mrtav ozbiljan.

Šta reći ovom ludaku, a da to dopre do njegovog mozga?

Čime nam on to preti?

Zar policijom, na čijem je čelu još Milorad Veljović, kome su oba sina narkomani, koji je od tajkuna, koje treba da hapsi uzeo deset stanova i nekoliko kuća? Policijom koja nema uniforme, koja ima po 300 evra mesečne plate? Vojskom koja nema vojnike, već Generalštab? Obaveštajnim službama, koje nemaju čelne ljude?

 Ni VBA, ni VOA nemaju direktora, a operativni direktor BIA je dao ostavku. Siguran sam da Vučić tvrdo veruje da će njegova ljubav Miodrag Rakić sve to popraviti, da kada ga postavio na neko važno mesto, svi ćemo da pred njim padnemo ničice. Pred skotom koji je veći ludak od Vučića, a i teže je bolestan. Odstranili su mu prostatu, oba testisa, deo plućnog krila, ali Rakić ide  dalje.

Vreme je da priznam: u Vučićevom kabinetu, prema informacijama koje imam, biće i sposobnih, i profesiji posvećenih ljudi. Verujem da bi oni, bez Vučićeve potrebe da izigrava Gospodara, mogli doprineti da se uvede reda u zdravstvu, u poljoprivredi, ekonomiji...

Svakim danom nas Aleksandar Vučić i njegova propagandna mašinerija, iznova iznenade nepodnošljivom lakoćom lupetanja, obećavanja i pretnjama.

Možda ćemo, već 1. maja, umesto prvomajskog uranka imati prvu prvomajsku raciju, kojom će Vučić napuniti stadione, jer nam je i fudbal otišao dođavola, i stadioni mu mogu poslužiti da ostvari svoje obećanje - rad, red i disciplina.

 

 

 

 

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane