Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Povodom

Povodom

 

Nepodnošljiva lakoća oslobađanja od krivice drumskih ubica

 

Guzonjin sin

 

Deca, prijatelji i ljubavnice važnih ličnosti u Srbiji, oslobođeni su svake odgovornosti i kada ubijaju. Da je to tako, pokazuju i neverovatne presude koje donosi korumpirano srpsko pravosuđe. Tako je nedavno objavljena informacija da je Aleksandar Mitrović, sin vlasnika televizije "Pink", Željka Mitrovića, oslobođen od krivice da je na pešačkom prelazu džipom ubio maloletnu devojku i pobegao sa mesta zločina. Sin Sretena Karića, Stefan, koji je suludom vožnjom doživotno osakatio devojku, proveo je devet meseci u svojoj luksuznoj vili noseći "nanogicu", koja mu je nedavno skinuta. Kao i dalja odgovornost.  TV voditeljka RTS-a, Petra Cvijić, koja je ubila čoveka na pešačkom prelazu, takođe je oslobođena odgovornosti. Naravno, to je samo deo zločina koji su za volanom počinili "zaštićeni"...

 

Mersiha Hadžić

 

Aleksandar Mitrović (20), sin vlasnika Pinka Željka Mitrovića, koji je 18. jula  2013. oko 23.30 sati pregazio Andreu Bojanić (17) na pešačkom prelazu u Ustaničkoj ulici, a potom pobegao sa lica mesta, biće oslobođen od svake krivične odgovornosti.

Nije to ni prvi ni poslednji slučaj da se prestupnici i i drumske ubice oslobode od kazne, ako plate veštaku i sudijama.

Željkov sin je teskobnim ulicama Beograda vozio džip BMW X6, vlasništvo TV Pink.Pobegao je sa lica mesta, i naon dva sata se, u pratnji oca i advokata, predao policiji, mada pouzdani izvori potvrđuju da je taj zapisnik o saslušanju u policiji falsifikovan, jer se čekalo da prođe dejstvo opojnih droga koje je mlađani Mitrović konzumirao.

Na licu mesta, nakon uviđaja, uvidom u uređaj koji  registruje brzinu kretanja, tahografu, brzina kretanja džipa kretala se od 110 do 135 kilometara, u vreme sudara je bila 132 kilometra. Tako je barem tahograf registrovao, jer džip nije bio smrskan, a uređaj je sačuvan.

Očevici su potvrdili da je Mitrović vozio velikom brzinom, a da je pokojna Andrea prelazak na pešačkom prelazu započela kada je na semaforu bilo zeleno svetlo.

Istog dana oglasio se zloglasni profesor Saobraćajnog fakulteta Milan Vujanić, predsednik Komore sudskih veštaka Beograda, koji je rekao da je lako izračunati brzinu kojom se kretao Mitrovićev džip u trenutku sudara.

- Postoji formula koja se koristi i koja je veoma prosta. Konkretno, ukoliko je telo odletelo 25 metara, brzina kojom se kretao džip bila je oko 60 kilometara na sat. U praksi se u obzir uzima tolerancija od plus ili minus 10 odsto, pa se prema tome džip mogao kretati brzinom između 54 i 66 kilometara na sat. Ukoliko je telo bačeno 30 metara, brzina bi bila do 73 kilometra na sat - rekao je Vujanić.

A da se brzina kretanja može očitati i na tahografu, veštak Vujanić nije pomenuo, preporučujući se za veštaka. Redakciji Tabloida svakodnevno stižu pritužbe na nalaze gospodina Vujanića, i mnogi smatraju da svinje imaju više morala od njega, i njegovog ''prilagođavanja nalaza potreba suda''.

Iz pritvora je Aleksandar Mitrović pušten rešenjem Apelacionog suda u Beogradu. Više javno tužilaštvo u Beogradu je tražilo način da oslobodi Željkovog sina, pa je odredilo super veštačenje

I 28. marta ove godine objavljen je nalaz sudskog veštaka iz kojeg proizilazi da je Aleksandar Mitrović, sin vlasnika Pink televizije Željka Mitrovića, bio je u pravu kada je tvrdio da je prošao na zeleno svetlo u trenutku kada je autom udario Andreu Bojanić (17) u Ustaničkoj ulici u Beogradu!

U nalazu veštaka piše i da se Mitrović automobilom BMV kretao brzinom manjom od 70 kilometara na sat. Devojka je, kako je utvrđeno, pokušala da pretrči ulicu, a li se ne kaže da je to bio pešački prelaz. Koliko je Željkov sin bio našmrkan, istraga nije utvrdila, osim da nije konzumirao alkohol.

  Po svemu sudeći, Mitrovići će sada od majke poginule tražiti i odštetu za ulubljeni džip. Mali Aleksandar je od oca dobio prigodnije vozilo - crveni Ferari!

 

 

Stefanu Kariću skinuta "nanogica"

 

 

Drugog aprila, ove godine, Stefanu Karića  je skinuta nanogica, pošto mu je istekla kazna zatvora pod elektronskim nadzorom. Stefan Karić je osuđen na devet meseci kućnog zatvora zbog izazivanja teške saobraćajne nesreće  u kojoj je njegova saputnica Stanislava Pavlović ostala teški invalid.

On je 29. aprila 2005. vozeći automobil BMW, u alkoholisanom stanju i brzinom od 148 kilometara na sat, udario u banderu na Dedinju. Tom prilikom, Stanislava Pavlović, koja je bila s njim u automobilu, zadobila je teške povrede, opasne po život.

Na prvom suđenju je ustanovljeno da je u trenutku nesreće Karić bio nesposoban da upravlja automobilom, jer je u krvi imao više od dva promila alkohola. U drugoj presudi, odlučeno je da devetomesečnu kaznu izdržava u kući pod elektronskim nadzorom. Povređenu saputnicu Karići nikada nisu obišli, niti joj pomogli da se snađe u životu kao težak invalid. Karići nikom ne daju ništa, samo otimaju.

I Željko Mitrović i Sreten Karić su prijatelji Aleksandra Vučića. Mitrović je po drugi put oženio Vučića, Sreten je pod poternicom, li njegov brat Dragomir i snaha Milanka su poslanici u Narodnoj skupštini Srbije.  A ko je blizak Vučiću, daleko je od očiju tužilaštva i suda.

 

 

Stajala je bez emocija

 

 

Voditeljka RTS Petra Cvijić (35) oslobođena je 20 decembar 2013.  u Prvom osnovnom sudu optužbi da je 9. januara 2012. godine u Vodovodskoj ulici u Beogradu automobilom pregazila Slobodana Bajića (73). Ona je u 11 sati došla u sud obučena u sivi kaput i sa sunčanim naočarima na licu, a nakon što je pročitano veštačenja stručnjaka saobraćajne struke, sudija Olivera Đurić odredila je pauzu i zakazala izricanje presude za 12.30 sati.

Obrazlažući oslobađajuću presudu, sudija Olivera Đurić rekla je da tokom postupka nije utvrđeno da se saobraćajna nesreća dogodila na način kako ju je tužilaštvo opisalo u optužnici!

- Po zakonu ste bili dužni da obratite pažnju na pešake koji se nalaze na putu, tačnije na pešačkom prelazu. Međutim, iz nalaza veštaka vidi se da vi niste bili u mogućnosti da vidite pešaka jer je on bio zaklonjen autobusom - navela je sudija i dodala:

- Takođe, onog momenta kad se uočili pešaka na kolovozu, vi niste više bili u mogućnosti da izbegnete kontakt s njim. Zbog svega toga, kao i na osnovu izjava svedoka, sud smatra da vi niste krivi i oslobađa vas svih optužbi - rekla je sudija Đurić.

Petra Cvijiće konkubina bivšeg direktora RTS-a. Kada je na pešačkom prelazu, u maloj ulici, pregazila starinu, nije se uzbudila. Kao da je pogazila psa.

Postoji u srpskom pravosuđu grupa veštaka saobraćajne struke koji su na mig tužioca i rodbine optuiženih, za velike pare, spremni da napišu lažne izveštaje.

Tako sinovi značajnih ljudi, sulodom vožnjom svojih skupocenih tvrđava, po alkoholom i narkoticima, gaze i osakaćuju nedužne građane, i bivaju oslobođeni, a pokojnici označeni krivcima.

Ali, kada bi se desetak sudskih veštaka zakoprcalo na ulici, a policija potom proverila njihova veštačenja, tragajući za mogućim ubicama, onda bi oni pisali nalaze po pravilima struke i na osnovu činjenica, a ne rukovođeni novčanom nagradom.

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane