Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

 

Uvodnik

 

(Pr)osudite sami

 

Fukara

 

Milovan Brkić

 

Od uvođenja višestranačja u Srbiji, na čelu njene Vlade, a zvanična statistika tvrdi da ih je bilo 14, za 24. godine, počev od Stanka Radmilovića do Aleksandra Vučića, samo je Vojislav Koštunica bio na toj funkciji u dva mandata. Predsednici Vlade Srbije su uglavnom bili blede ličnosti, a Radoman Božović, Mirko Marjanović, Zoran Đinđić i Mirko Cvetković pokazali su se kao lopovi od formata. Bez sumnje, Mirko Cvetković je za vreme mandata na svoje račune inkasirao najviše, oko milijardu evra, zahvaljujući nedelima svog ekonomskog savetnika Siniše Malog.

Ipak, Aleksandar Vučić će u istoriji Srbije, počev od prvog predsednika Vlade Prote Mateje Nenadovića (1805. godine), ostati upamćen kao najluđi, najbesprizorniji, i bez konkurencije, kao najveći lopov koji je za svoga mandata opljačkao najviše novca, ostavljajući iza sebe, po državu i građane, kobne posledice.

Za samo nepune dve godine, kao prvi potpredsednik Vlade Srbije, Vučić je na svoje račune u inostranstvu, uz pomoć Siniše Malog, stavio preko 600 miliona evra, mada se samo ovoj količini novca, za sada ušlo u trag. I kao prvi potpredsednik Vlade Srbije, Vučić je, podržavan spolja, prodao Kosovo i Metohiju, uz pomoć Bogoljuba Karića, a koliko je tu istorijsku izdaju i naplatio, uskoro će se obznaniti.

I 27. aprila ove godine, Aleksandar Vučić je izabran i za predsednika Vlade, najavljujući građanima  da ih očekuje krv, znoj i suze, jer on smatra da samo rad, red i disciplina (omiljene Hitlerove parole) mogu Srbiju dovesti u red.

Vučićevo ludilo je sistematično!

Prepoznao sam njegove nastupe, nedela i ciljeve, zahvaljujući činjenici da sam dugo poznavao Vojislava Šešelja, koji je odgovoran za odrastanje velikog zločinca Aleksandra Vučića.

Skoro sam siguran da je Vučić potpuna kopija nama nepoznatog Vojislava Šešelja.

Šešelj je dolaskom u Srbiju doneo svoje prezime koje je u ovoj državi bilo nepoznato. Ništa ga, dakle, nije vezivalo za Srbiju, ni poreklo, ni vera, ni ideologija...

Šešelj je, u nastojanju da se dokaže, da ostvari svoje ciljeve i interese, bio spreman na sve. Da se, s nepodnošljivom lakoćom oslobađa ličnih, porodičnih, prijateljskih i stranačkih veza, da stvara i raskida saveze. Bio je u koaliciji sa socijalistima, Mirjanu Marković je nazivao crvenom vešticom, a Slobodana Miloševića najvećim kriminalcem, da bi, potom, po nalogu Službe državne bezbednosti, nakon što bi primio apanažu, odmah, na sva usta, hvalio porodicu Milošević!

Aleksandar Vučić je duže od dve decenije nastojao, iz petnih žila, da liči na Šešelja, i njegovog naslednika. Njemu se i u zatvoru udvarao i padao na kolena, cinkario je i Tomu Nikolića, a po Šešeljevom nalogu, pregovarao je sa Koštunicinom partijom i vladom oko novca, da podrži i ne usporava donošenje zakona. Koliko novca, toliko i muzike.

Kao predsednik Anketnog odbora koji je trebalo da utvrdi ko je izvozio struju i uzeo velike pare, Vučić je obustavio istragu, kada mu je u kešu dato 200 hiljada evra. Samo njemu, plus radikalnoj stranci. Najveći biznis Vučić je napravio sa Miodragom Rakićem, šefom Tadićevog kabineta.

Kao prvi potpredsednik Dačićeve vlade, on je i dalje nastavio da oponaša Šešelja, a da se, istovremeno, koristi i Rakićevim iskustvima. Dakle, Vučićev nastup je banalan. On laže, laže na svakom koraku, svakom izgovorenom rečenicom, uveren da će uvek biti onih koji veruju da je to što govori istina.

Vučić preti, ucenjuje, podmeće, i oholo se odnosi prema saradnicima, isto kao i Šešelj. On je, po meri svog života, birao i saradnike i ministre. Fukara fukari služi!

Isto, kao i Šešelj, Vučić može da deluje samo ako ga neko navija, ili ako nekom služi. U ovom slučaju, on grozničavo traži odgovornog za njegova zlodela. Koristeći se Ružicom Đinđić, Vučić simulira da iza njegovih zločina stoji  nemačka vlada, i da on protiv te sile ne može. A da to sve čini, za naše dobro.

Fukara uvek završi kao fukara. Zato je i njegov kraj vrlo blizu.

 

 

 

 

 

 

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane