Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

 

Do koske

 

Pljačka imovine boračkih organizacija i antifašista, uz prećutnu saglasnost Policijske uprave Beograd

 

Zadužbina, ničija i svačija

 

Dugogodišnja kriminalna otimačina poslovnog prostora u zgradi na Savskom trgu broj 9. u Beogradu, koja je, inače, zadužbina Aleksandra Karađorđevića, a uknjižena je kao vlasništvo boračke organizacije (SUBNOR), dostigla je svoj vrhunac. To je moguće samo u državi koja je poražene proglasila za pobednike, a pobednike svela na bednike.

 

M. Hadžić

 

Pobedu nad fašizmom slave sve evropske države, a centralna svečanost je u Moskvi. I u Republici Srbiji se Dan pobede nad fašizmom slavi kao državni praznik, ali radno.

Zahvaljujući Vuku Draškoviću, u svetu nepriznati četnički pokret kao antifašistički, proglašen je kao otadžbinski pokret. Pre dve godine, zahvaljujući policijskom provokatoru Vuku Draškoviću, Srbija nije pozvana na proslavu Dana pobede u Moskvi, ali jeste Republika Hrvatska, koja se nije odrekla svog partizanskog pokreta, mada je bila ustaška država.

Borci Srbije su odavno poniženi. Imena ulica narodnih heroja iz Drugog svetskog rata, koji su zverski mučeni, streljani ili poginuli u borbi za oslobođenje, zahvaljujući Vuku i Danici Drašković, zamenjena su imenima raznih vojvoda ili luftiguza.

Više se ne recituju pesmice - Znaš li mili sine narodne heroje, to su junačine, nikog se ne boje.

Nije ni čudo kada je predsednik Srbije Tomislav Nikolić proglašeni četnički vojvoda, a predsednik vlade Vučić, njegov politički sin.

Već dve decenije je na udaru i imovina saveza boraca Srbije i Beograda. Zgrada na Savskom trgu broj 9, površine od 3882 kvadrata metra poslovnog prostora uknjižena je kao vlasništvo SUBNOR-a Beograda.

Dom ratnih vojnih invalida Beograda, osnovan kao udruženje građana, kojim rukovodi dvojac Branka Stojić (63) i Slobodan Vukašinović (87) zvani Pokojni Vule, bez ikakvog osnova, a rukovodeći se zatečenim stanjem u društvu, kojim je svakim danom devalviran ugled boračke organizacije, počinje da izdaje poslovni prostor privrednim društvima, potiskujući udruženja invalida, terajući ih da napuste zgradu, koja je, inače zadužbina Kralja Aleksandra Karađorđevića.

Za vreme prvomajskih praznika zgrada  je bila zaključana, a praznik rada je radno proslavljen.

Naime, upravnica Doma ratnih vojnih invalida, koja je opljačkala svu imovinu boračke organizacije i invalida, izdala je u zakup više od 800 kvadratnih metara poslovnog prostora za hostele jednom privatnom preduzeću, koje se bavi pranjem tepiha. Na drugom, trećem i četvrtom spratu radovi se izvode noću, od 21  do 6 sati ujutru! Menjaju se vodovodne i kanalizacione cevi, uvodi, umesto daljinskog sopstveno grejanje iz kotlarnice koja se osniva, razvodi osvetljenje, prave novi toaleti. I sve to bez  ijedne dozvole!

Građevinska inspekcija SO Savski Venac zabranila je izvođenje radova. Ali... 

Gospođa Stojić je odlučila da proda ovaj poslovni prostor. Investitori su, do sada, uložili u radove oko 200 hiljada evra, a firmi je blokiran račun. Upućeni tvrde da je reč o pranju novca narko mafije. Oni nameravaju da postanu vlasnici, po savetima gospođe Stojić.

U protekle dve decenije Stojićeva je uživala podršku izvesne Se(nade) Šavije, koja je bila načelnica u SUP-u Beograda za upravne poslove, a potom i savetnica Ivice Dačića, ministra unutrašnjih poslova, i to kao penzionerka.

Sve molbe upućene ovih dana od boračke organizacije Privremenom veću grada Beograda ostale su bez odgovora gradske vlasti, koja je, kada je Tabloid pokrenuo akciju obznanjivanja otimačine, odbila zahtev Stojićeve da legalizuje ''adaptaciju'' poslovnog prostora, koji nije u njenom vlasništvu.

Policijska uprava Beograda uporno štiti gospođu Stojić od privođenja zakonu. Čeka da ona rasproda sav poslovni prostor u ovoj zgradi, i ode u penziju.

Antifašističke organizacije iz Evrope zatražiće da se izvrši žestok pritisak va Vučićevu vladu, i spreči progon i otimanje imovine srpske boračke organizacije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane