Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Policija

Policija

 

Da se ne zaboravi: ko je bio i čime se bavio bivši šef kabineta ministra policije Vanja Vukić

 

Delija iz crnog Audija

 

Neće samo vođa policijske mafije Milorad Veljović nekažnjeno otići  nekažnjeno zbog stvaranja kriminalne organizacije u policiji. Građani Srbije, po pravilu, shvataju ko su bili ljudi na vlasti, tek kad ih više nema na odgovornim državnim funkcijama. A, među njima, ima istinskih probisveta, nemoralnih, bahatih i kriminalnih ličnosti, koje bi u drugim okolnostima bile na krajnjoj društvenoj margini, na lečenju u specijalizovanim ustanovama ili u zatvoru. Jedan od takvih je i Vanja Vukić, bivši šef kabineta ministra policije u mandatu Ivice Dačića. O njemu i njegovim nepočinstvima, šenlučenjima i kriminalu, govore i službene beleške koje su ostale kao svedočanstvo o stanju u vrhu policije.

 

major Goran Mitrović

 

U nedelju, 27. aprila, novoizabrani ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je, odmah nakon polaganja zakletve u Narodnoj Skupštini Srbije, i pre konstituisanja Vlade Srbije i preuzimanja dužnosti od svog prethodnika, posetio Policijsku upravu grada Beograda. U  pratnji načelnika ove policijske uprave Veselina Milića, ministar je obišao policijske službenike dežurne službe, ''poželevši im mirnu noć''.

Tim povodom Biro za informisanje MUP-a Srbije, na pitanje našeg lista - ko su lica koja su bila u pratnji ministra Stefanovića, prosledio nam je sledeći odgovor, koji citiramo, pokazujući elementarnu nepismenost sastavljača - "Ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović posetio je PU za grada Beograda u pratnji načelnika PU za grad Beograd Veselina Milića i šefa kabineta MUP-a Srbije Ivana Ristića...".

Bilten Aleksandra Vučića, dnevni list Informer na naslovnoj strani najavio je intervju ministra Stefanovića, u kojem on potvrđuje da direktor Milorad Veljović, koji je na ovoj funkciji od 2006. godine, ostaje na mestu direktora srpske policije, uz opasku da mu je tek počeo mandat!

Poseta ministra Stefanovića policiji Beograda, i njegova odbrana direktora policije, imala je za cilj da pošalje jasnu poruku građanima Srbije da od dekriminalizacije Ministarstva unutrašnjih poslova nema ništa, i da će srpskom policijom rukovoditi organizovana kriminalna grupa, na čijem je čelu Milorad Veljović, koji je odavno ispunio uslove za penziju, i po Zakonu o policiji ne bi mogao da bude na direktorskom mestu. Na tom mestu je Veljović ostao, zahvaljujući nalogu koji je Miodrag Rakić, bivši šef kabineta bivšeg predsednika Srbije izdao svom dečku Aleksandru Vučiću.

Kada je postavljen za prvog potpredsednika Vlade Srbije, Vučić se, izvesno vreme kurobecao, pokušavajući da preko svog biltena Informer optuži Veljovića da konstantno uhodi i prisluškuje njega i predsednika Srbije Tomislava Nikolića, ali mu je Rakić zapretio otvaranjem dosijea, koji je o njemu sastavila Veljovićeva kamarila.

Iz Brisela su stigli zahtevi za depolitizacijom policije i pravosuđa, ali, nudeći da do kraja razbije Srbiju, da rasproda javna preduzeća, Vučićeva banda očekuje da će dobiti podršku Nemačke u Briselu, ali je to, očigledno, veliki rizik, tako da Milorad Veljović, kao čovek ogrezao u kriminalu, može da njima služi. U Ministarstvu unutrašnjih poslova ništa novo!

Vlada Srbije je na prvoj, konstituitivnoj sednici donela odluku da se od dužnosti razrešavaju svi državni sekretari. Ova vest je obradovala mnoge u MUP-u Srbije, jer je omraženi čovek Vanja Vukić, državni sekretar i šef kabineta ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića, konačno, razvlašćen.

I Vanja Vukić je na najprimitivniji način zloupotrebljavao svoj položaj. U policiju je primljen kao žandarm, mada nije prošao na zdravstvenim pregledima i testovima sposobnosti. Ni dan nije radio u Žandarmeriji, već je postavljen za zamenika šefa kabineta ministra Dačića. Kada je šef kabineta Branko Lazarević zbog intriga dao ostavku, Vanja Vukić je zaseo na njegovom mestu, zbog čega su mnogi policijski službenici zažalili.

Vanja Vukić je rođen 26. marta 1978. godine u Beogradu. Završio je srednju tehničku i započeo je studije na pravnom fakultetu. Zbog zauzetosti poslovima, prvo kao zamenika premijera, a potom i premijera Srbije Ivice Dačića, kao šef njegovog kabineta, a potom i kao državni sekretar, Vukić je potpisivao rešenja o prijemu u radni odnos, o premeštaju na druge poslove, uglavnom naplaćujući te usluge.

Kao zamenik šefa kabineta Vukić je imao službeni automobil, a policija je obezbeđivala noću, osim njegove kuće, i automobil, "da ga tice ne poseru noću".

Nasilništvo gospodina Vukića dugo će se pamtiti u srpskoj policiji! O tome svedoče i službene beleške policijskih službenika "o bahatosti ministrovog šefa kabineta Vanje Vukića i njegove porodice". Treba napomenuti da je Vukić imao status štićene ličnosti.

 

Pisani tragovi Vanjinih šenlučenja

 

...Službena beleška: Sačinjena dana ...... 2013. godine...Dana ......... telefonom preko lokala 47-07 se javio načelnik G1S Zvezdara Milan Mrkonjić i pitao da li je bilo nekih problema u ul. Luke Vukajlovića, gde se čuva štićena ličnost. Pozvan  pol. službenik ......koji je na tom skraćenom poz. reonu u vezi traženog obaveštenja od strane načelnika. U obavljenom razgovoru  izjavi je da je otac od Vanje Vukića prolazio sa sinom Ljubomirom Vukićem rođenim 1966. godine pored prodavnice SBS Beograd u ul. Luke Vukalovića broj 6. da je glasno komentarisao da je prodavac u radnji "Peder!" i, što je, pošto su bila otvorena vrata, to čulo i lice o kome se komentarisalo, izašao je iz radnje, došlo je do verbalne prepirke ispred prodavnice u ul. Luke Vukalovića broj 6. U tom momentu je došao i Zoran Vukalović no nadimku "Kiza" i svi su ušli u radnju.

Prodavac iz radnje je Ševo Vukašin od oca Đura, rođen 24.02.1974. godine sa stanom u ul. Porodice Milaković broj 6, Sremčica. Prodavac je izjavio da je dobio udarac, ali ne zna od koga. Radnju je zaključao u 16,00 časova i otišao, i ako stoji da radnja ima radno vreme do 20,00 časova.

O događaju u 15,20 časova obavešten načelnik PS Zvezdara Milan Mrkonjić i dežurni na nivou PI Dragan Nikolić. Od strane načelnika naređeno da se ne preduzimaju nikakve mere. Vukići su, od kada je pre sedam godina Vanja postao važan faktor, počeli da se bogate. Nestašni Vanja je, iskompleksiran svojim fizičkim izgledom, voleo da bude u društvu žestokih momaka. O tome govori i ova službena beleška...

Službena beleška: Sačinjena dana 21.05.2012. godine u 02,00 časova  na okolnosti dovođenja u G1I Zvezdara lica iz ul. Igmanske broj 2.

Dana 20.05.2012. godine u vremenu od 19,00-07,00 časova policijski službenici Tasić ..... i Kocić ......  su po patrolnom nalogu raspoređeni u ul. Igmansku broj 2, na četvrti skraćeni pozornički rejon, radi čuvanja šefa kabineta ministra policije Vanje Vukića. U 23,00 časova primetili su da iz ul. Zahumske u ul. Igmansku skreće putničko vozilo marke Golf 5 reg. broja BG 047-MU sa zatamnjenim staklima i ako je regulisano saobraćajnim znakom da je ulica jednosmerna. Pristupili su zaustavljanju uočenog vozila u ul. Igmanskoj ispred broja 2, gde je vozač otvorio na prednjim levim vratima staklo i glasno mobilnim telefonom pričao sa nekom ne obazirući se na policijske službenike. Kada su mu zatražili ličnu kartu na uvid, isti je burno reagovao rečima "Šta me ti zaustavljaš, šta hoćeš, nisi ti saobraćajac, šta se kurčiš, sad ću da pozovem Vanju pa će on vas da skloni".Tada pokušava da se udalji dajući naglo gas, ali kolega Kocić staje ispred auta, pa nije mogao da izađe i odustaje od bežanja.

Tada lice daje ličnu kartu na uvid a radi se o : Arsenijević Nemanji od    oca    Ljubomira, rođen .......  u Beogradu sa stanom u ul....... Radi se o višestrukom povratniku licu nama vrlo poznatom po izvršenju raznih dela.

U 23,20 časova u ul. Igmansku broj 2 dolazi brat Vanje Vukića Zoran, i priča mobilnim sa nekim i kaže pol. službeniku Tasić Branislavu da je na vezi Vanja Vukić koji želi da priča sa njim, na šta ga Tasić odbija, jer ne zna ko je na vezi.....

Dana  2012. godine u 23,55 časova lice Arsenijević Nemanja je doveden i službene prostorije i predat krim radniku .......  na dalji rad. O događaju konsultovan dežurni konsultativni tužilac Prvog osnovnog suda Minić Aleksandra koja se izjasnila da se sačini izveštaj i prosledi tužilaštvu.

 U ulici Luke Vukalovića broj 8 Vanja Vukić ima stan površine od dva ara, na četvrtom spratu,a tri stambene zgrade, višespratnice su u vlasništvu njegovog oca i braće. Vanja ima i lokale u zgradi, a policija velike probleme.

Lokal Jazbina, kao konkurencija, smetao je Vukićima, pa je Vanja mesecima držao po dve interventne ekipe i dve policijske patrole koje su maltretirale vlasnika, ali on je bio uporan, i nije zatvorio radnju.

Vanja Vukić je bio u milosti kod Ivice Dačića. Naime, Vukići ne mogu da imaju dece, pa je Vanja potrošio velike pare, plaćajući usluge vračara da pomognu, istovremeno tražeći da omađijaju izvesnu Ivanu Petrović, da ne kidiše na Vanjine prijatelje!

A Vanja je voleo i da se pokaže. Tako je pre tri meseca na proslavu policijskog praznika u SC Makiš, javno odveo u svoj crni Audi jednu od silikonskih sestara Tomašević, sa kojom je bio u vezi. "Idem da jebem", glasno je prokomentarisao, a prisutni načelnici su se smo kiselo nasmešili, da mu se ne zamere.

Otišao je iz policije makar jedan skot. Javićemo na kom će se mestu pojaviti.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane