Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Zadah novca

Milovan Brkić

U ponedeljak, 2. juna, saopšteno je da je do sada na račun Vlade Srbije, uplaćeno, na ime pomoći za nastradale u poplavama 4,1 milion evra!

Mene podilaze žmarci. Gde je 10 miliona dolara koje je, kako nam je saopštio premijer Vučić, uplatio njegov prijatelj šeik El Zajed! Ni manje ni više, nego 10 miliona dolara.

Vučićev odbrambeni pas Dragan J. Vučićević, koji uređuje njegov bilten Informer, klicao je - ŠEIK ZAJED, NAJVEĆI PRIJATELJ!

Da je te pare poslao i po golubu pismonoši, stigle bi do sada. Umesto dolara, stiglo je obećanje šeika koji boluje od sifilističkog ludila, da će Srbiji dati kredit od milijardu evra! Lepa i para i kamata, ali, te pare će dati, opet, jednog lepog dana. Skupština je ratifikovala ugovor o zajmu, a kredit je pod nepovoljnim uslovima, mada Vučićevi trabanti tvrde da je to najpovoljniji zajam u istoriji Srbije.

Svaki Vučićev potez je istorijski.

I pitam se naglas, gde su tih pola miliona sa PINK-a, milion sa RTS-a, od gledalaca, gde su pare koje su Kinezi u Beogradu sakupili...I obliva me znoj.

Pare će sada da broji Vučićev drug po dupetu, Marko Blagojević, američki đak. Umesto da se pomoć uvećava, ona je svakim danom, na računu Vlade Srbije, manja. Nestaje. Plašim se Vučićeve pohlepe.

Srpski premijer je vešt trgovac. Nije ni drvo posadio, ali je na njegovim računima preko 610 miliona evra. Pokojni Miodrag Rakić ga je, kao službenog psa, plaćao velikim iznosima, da ispred srpskih radikala prodaje izbore, nabacuju loptu Demokratskoj stranci, i stranim državama šalje poruku da bez DS-a nema Srbije.

Vučić je dve decenije nekažnjeno urlikao, vikao, pozivao na sveti rat, a onda, za velike pare obećavao srpskim biznismenima da će ih oslobodi od optužnica, slao je Vladimira Cvijana po pare. Kao prvi potpredsednik Vlade Srbije počeo je da pljačka one, za koje je znao da su opljačkali novac.

Prodao je Kosovo, i tim parama još nisam ušao u trag, mada obavešteni ljudi u Moskvi, Berlinu i Briselu znaju gde su.

Nikog od žute mafije Vučić nije stavio iza rešetaka. Njima se udvarao. Ovejanog lopova Sinišu Malog postavio je za svog savetnika, a Dinkićevog konsiljera, Ivana Kojića, za šefa kabineta. A američka vladina agencija je jasno saopštilo da su za samo deset godina iz Srbije žuti vladari izneli preko 51 milijardu evra! Za tim parama Vučić traga, ali sa ciljem da ih uzme na svoje račune. Njegova glad za novcem je beskrajna.

Podržao je Vučić iz sve snage srpskog direktora policije i njegove saradnike. Ponižavao je na najbestidniji način nesrećnog Ivicu Dačića i njegovu partiju.

Danas Vučić čistiti policiju. I to čišćenje debelo naplaćuje.

Stevan Nikčević, tvorac afere "Slavko Ćuruvija", sa Draganom Šutanovčem razbio armiju i opljačkao vojnu imovinu za više od pet milijardi. Onda je platio Vučiću 50 miliona, i postao njegov čovek! Državni sekretar. Danas je ponovo odrešio kesu i na mesto direktora policije, kao novog čuvara opljačaknih para i političke elite, postavlja Miloša Oparnicu, člana Šutanovčeve mafije! Vučić uvek prima pare.

U Srbiji je mrkli mrak i muk. Da sam na Vučićevom mestu, uplašio bih se toga. Jer, iz Vašingtona su mu naredili da za mesec dana srušio Milorada Dodika, i obori, pred Skupštinom Srbije, ugovor o gradnji Južnog toka.

Vučić se s lakoćom odriče porodice, prijatelja, otadžbine. Verujemo da će ministar spoljnih poslova Rusije u poseti Beogradu 17. juna saopštiti Vučiću da sa njegovom Vladom nema igranja. A Rakićevi audio i video zapisi, u kojima je i život Vučićev, nisu, kako se očekivalo, završili u Vašingtonu, već na Istoku!

Već dve godine, kada zaseda parlament, s vrata pitam kolege - Šta je rekao Borko? Sve oči su uprte u Borka Stefanovića, koji se nije sagnuo.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane