Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Pohvale, pljačke, pa smaknuća

Milovan Brkić

Potpredsednik Sjedinjenih Država Džozef Bajden čestitao je u nedelju, 15 juna, Aleksandru Vučiću, a povodom ''imenovanja na novu funkciju''.

Uplašilo me je saopštenje, jer nije navedeno na koju su to funkciju g. Bajden i njegov crni predsednik Husein Obama postavili Vučića! On se, do sada, nije time hvalio, ali, poznajući ga, progovorio bi i na dupe, samo da kaže da su ga iz Bele kuće unapredili.

"Unapred se radujem našem radu na zajedničkim prioritetima, uključujući promovisanje ekonomske modernizacije i poboljšanje investicione klime i jačanje naših bilateralnih odnosa. Vaše liderstvo je od ključnog značaja za produbljivanje odnosa između naših dveju zemalja. Sjedinjene Države će nastaviti da podržavaju zalaganja vaše Vlade da od Srbije napravite faktor stabilnosti u regionu Balkana, ali i izvan njega. Kriza u Ukrajini je samo ojačala našu rešenost da podržimo Evropu, koja je celovita, slobodna i živi u miru.'' - poručio je g. Bajden premijeru Srbije, sa zakašnjenjem od 49 dana!

Kada je 15. jula 2012. Vučić, uoči izbora za potpredsednika srpske Vlade otputovao u Vašington po instrukcije u Stejt department, hvalio se na sav glas da je njegova poseta bil uspešna. A, ustvari, razgovarao je sa šefom Kancelarije za Evro-Aziju, i šefom odseka za Balkan Dejvidom Bergerom. Odgovoreno mu je, kako je to kratko saopštio Stejt department na svom sajtu, "da ne može očekivati pomoć administracije, da državnim novcem raspolaže Kongres SAD, a da američke kompanije samostalno odlučuju o investicijama po svetu, i da je Srbija na poslednjem mestu, po tom pitanju." U tom razgovoru gospodinu Vučiću je saopšteno da je dogovoreno, da Rusija ima novca i da planira velika ulaganja u Srbiju!

Odakle promena g. Bajdena prema Srbiji?

Naravno, pismo je stiglo dan uoči posete ruskog ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova Beogradu. Poseta je dobro pripremljena.

Gospodin Bajden, poslednji izdanak hladnog rata i pljačkaške politike Bele kuće, u velikom je problemu, zajedno sa svojim crnim predsednikom Huseinom Obamom. Pokušao je da podigne pobunu i u Ukrajini, u čemu je uspeo privremeno da nanese tešku i nenadoknadivu štetu narodima ove evropske zemlje, namećući svoga sina kao novog vlasnika ukrajinske državne naftne kompanije!

On i Husein Obama doživljavaju poraz za porazom. Njihova vojska i politika poražena je ove godine u Avganistanu, Siriji, a danas trpi najteži poraz u Iraku. Raspala se i Libija. Gde kroči njegova i Obamina noga, trava više ne raste. Iz ambasade SAD-a u Beogradu, svakodnevno u depešama opisuju Vučića, kao impresivnog ludaka. Takvom je moguće i poslati čestitku sa zakašnjenjem od 49 dana!

I da ništa više ne dođe od Bajdena, samo od ove opake depeše, Vučić će da hrani svoju egomaniju i sledbenike. Eto, vikaće, mene Ujka Sem voli. Tako je on voleo i Sadama, i Miloševića, i Gadafija...

Premijer je posetio Nemačku. Sreo se, kurtoazno, sa kancelarkom Merkel. Njegova sreća bila je neizmerana. Kao malo upišano dete, radovao se tom susretu, opisujući ga kao istorijskim za Srbiju! Šta je obećao Vučić kancelarki? Da će Nemačkoj dati Telekom, EPS, termoelektrane. Za male pare. Traži samo javnu podršku njegovoj tiraniji u Srbiji.

Pozivam gospođu Merkel da odbije ove poklone, jer na taj način, kao i Hitlerova soldateska, okupira Srbiju. Ona voli korumpirane i bogate tirane, poput Julije Timošenko, koja je Ukrajinu opelješila za preko 50 milijardi dolara. Da li se u tu pljačku i kancelarka ugradila? Za njenim parama BND-e intenzivno traga. Neki drugi znaju gde su.

Ipak, Vučić je zvezda padalica. On je u slobodnom padu, kojim želi da sve nas povuče u smrt. Ovaj šizofreni peder, srca udovička, zebe i od najvljnog povratka kuma Šešelja. Njegovi ino prijatelji prvo hvale, pa pljačkaju, a onda sledi smaknuće onih koje hvale.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane