Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Predvodnik koalicije "Pokret za demokratski prosperitet", Milan Stojanović, u emisiji Radio televizije Kosovo (RTK) na srpskom, objasnio je kako Vučićeva "Srpska lista" ima zadatak da proda Kosovo i Metohiju

Kosovski izdajnički ciklus

U senci poslednjih izbora za lažnu albansku državu na Kosovu i Metohiji, a pod plaštom lažne demokratije, režim Aleksandra Vučića obavio je "završne radove" na predaji Srba u ruke separatista u Prištini. Ko mu je u tome pomogao, koliko para od albanskih vlasti su dobili njegovi agitatori, poput Aleksandra Vulina, i šta je smisao takozvane jedinstvene Srpske liste, nedavno je u jednoj televizijskoj emisiji objasnio Milan Stojanović, iz koalicije Pokret za demokratski prosperitet.
I. Milanović

Gostujući poslednjeg dana kampanje u emisiji „Debata" na televiziji RTK 2, kanalu na srpskom jeziku, Milan Stojanović, prvi na listi koalicije Pokret za demokratski prosperitet (koja je učestvovala na parlamentarnim izborima na Kosovu održanim 8. juna), izneo je niz ozbiljnih optužbi na račun naprednjačkih vlasti u Beogradu i njihovih "službenika", agitatora i plaćenika.

Naime, Stojanović je, objašnjavajući da koaliciju Pokret za demokratski prosperitet čine Građanska inicijativa „Za evropsko Pomoravlje" (ZEP), Srpska kosovsko - metohijska stranka (SKMS), Srpska socijaldemokratska stranka (SSDS), kao i ogranak stranke Milorada Dodika - Savez nezavisnih socijaldemokrata za KiM (SNSD), progovorio i o protivkandidatima sa takozvane Srpske liste. Reč, je podsetimo, o političkoj podvali koja je stvorena sa idejom da sprovodi u delo politiku Aleksandra Vučića na Kosovu. Tačnije, sa isključivom idejom da gurne sve Srbe u jedan tor, i da ih tako izlovane i marginalizovane, preda albanskim separatistima.

Svoje protivkandidate sa Srpske liste, na kojoj se nalazi i Samostalna liberalna stranka (SLS) Slobodana Petrovića (zamenika premijera Hašima Tačija u separatističkoj vladi), ne bez razloga, nazvao je najobičnijim „prevarantima koji su nas koštali više nego NATO bombardovanje".

„Oni su sada ti koji se zalažu za kosovsku nezavisnost!", istakao je u emisiji RTK, Milan Stojanović.

Prvog na Srpskoj listi, gradonačelnika Gračanice, Branimira Stojanovića, opisao je kao "običnog foliranta". Nije ostao dužan ni ostalim gradonačelnicima u srpskim opštinama, jer su, kada su izabrani, potpisali dokument koji potvrđuje nezavisnost Kosova.

Potpuno razobličivši izdajničku ulogu plaćenika albanskog separatizma, Stojanović je dodao i ovo: "...Pa ja njih pitam sad - čiji su oni gradonačelnici? Da li su Tačijevi, ili države Srbije? To nije bitno. Mi, Srbi, moramo da vodimo jednu mudru politiku. I ja sam radio u kosovskim institucijama, bio sam potpredsednik za zajednice u gnjilanskoj opštini, ali za mene je ovo stara država Srbija!" .

Uzgred, podsetio je i na notornu činjenicu da je po Ustavu Srbije i Rezoluciji 1244, Kosovo i Metohija sastavni deo Republike Srbije, i pozvao predsednika Republike Srbije Tomislava Nikolića, "kao vrhovnog komandanta", "da pohapsi neke ljude, jer je ovde ugrožen Ustav".

Stojanović je pozvao na hitno hapšenje Aleksandra Vulina, jer je primio mito: "...Iskeširao ga je Slobodan Petrović (predsednik SLS). Imali su dva sastanka. Jedan u Kuršumliji, jedan na Kopaoniku. Petrović je iskeširao Aleksandra Vulina sa milion evra. Pozivam predsednika Nikolića da uvede vanredno stanje u Srbiji, ako treba, jer je ovo čista prevara. Pozivam ga da uhapsi ono zlo, onaj kosovo-poljski lobi, Zvonka Stevića i Veljka Odalovića. Oni su zlo za srpski narod...".

Bilo je pokušaja da voditelj u marionetskoj RTK zaustavi Stojanovića, ali, to ga nije omelo da završi misao: "...Samo malo još, da završim. Ja sam dobro informisan" nastavio je Stojanović i dodao: "...Otvoreno je pitanje da li će srpskog naroda na Kosmetu uopšte biti za 30 ili 40 godina.Ovde možemo brzo da rešimo kosovsko pitanje, kad se uključi tim domaćina...Mi znamo koji su naši tradicionalni odnosi, između Albanaca i Srba. Na primer, taj Đurić, ili taj Vulin. On nikad nije otišao na neko saučešće, on ne zna kako funkcionišu Albanci. Mi ćemo, što se tiče povratka, sa Albancima, našim prijateljima, kumovima, pobratimima... njih će sami ti Albanci da vrate. To je plan.

...Prema poslednjim objavljenim preliminarnim rezultatima, u Dečanima, gde prema poslednjem popisu stanovništva od 2011. godine živi 39.402 Albanca i 3 Srbina, Srpska lista nije dobila ni jedan glas, dok je Pokret za demokratski prosperitet dobio tri glasa...".

Govoreći o budućnosti odnosa sa Albancima, Stojanović je, između ostalog, rekao i to da: "...Pomirenje na Kosovu i Metohiji niko ne sme da nam uzme...Vizija Pokreta za demokratski prosperitet je pre svega mir. Da nikada više između Srba i Albanaca ne padne ni kap krvi. Zalažemo se za očuvanje vekovnik srpskih korena, verni Srpskoj pravoslavnoj crkvi i tu odstupanja nema. Ali, takođe, poštujemo braću Albance, njihovu veru, tradiciju i kulturu. Poštujemo i podržavamo politiku i naše majke Rusije."

A 1.

Nasilje Vulinovih "crvenih Kmera"

Na konferenciji za štampu u Beogradu, 9. juna ove godine, poslanik Jedinstvene srpske liste u Skupštini Kosova, Rada Trajković, opisala je pogubni učinak Vučićevog "izaslanika za Kosovo", Aleksandra Vulina, rekavši kako je Vulin sa svojim "crvenim Kmerima" bio protiv svakog Srbina koji je nosio naočare, izgledao školovano i pročitao dvadeset knjiga.

- S dolaskom Vulina mi smo imali namesničku vlast. On nije imao svoju strukturu, doveo je ljude koji uopšte nisu imali veze sa Srbima koji žive na Kosovu. I ponašao se kao i svi namesnici, imao je neograničenu vlast da smenjuje i postavlja sve. Vrlo se potrudio da ustoliči sve najnepismenije ljude...i sve to je tako ostalo do izbora, ogorčeno je konstatovala Rada Trajković.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane