Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Ekonomski ubica, šizofrenog lica

Nikola Vlahović

Novi ministar privrede Dušan Vujović nikada nije radio u privredi, nikada nije bio bio zaposlen u bilo kojem preduzeću, i nikada nije vodio neku firmu u Srbiji! I redovni profesor Pravnog fakulteta u Beogradu Boris Begović, čovek koji ovog Vučićevog ministra ponajbolje poznaje, javno je, u više navrata kazao, kako Vujović (bivši asisten na Ekonomskom) nema nikakvu predstavu o ulozi ministra privrede u Vladi Srbije. I ne samo to, nego je precizno, u samo jednoj rečenici, definisao o kakvoj se ličnosti radi: "...Za dve decenije koliko poznajem Vujovića, ja nisam uspeo da čujem nijedno njegovo konkretno mišljenje o bilo čemu!".

I Vujovićevi beogradski poznanici kažu da bi on bio funkcionalan u nekim drugim državama koje bolje poznaje od svoje domovine. Recimo u Americi. Tamo je proveo skoro ceo svoj radni vek, ali kao konsultant, predavač i slično.

Za neupućene u kompleksnu prošlost ovog čoveka, važno je znati da je Dušan Vujović dugogodišnji saradnik Svetske banke, između ostalog, bio je i predstavnik Svetske banke u Ukrajini! Kako ih je savetovao, tako su i završili. Čim je sa svojim kolegama iz Svetske banke nagovorio Ukrajinu da okrene leđa Rusiji, vratio se u Srbiju, čiju privrednu scenu uopšte nije poznavao.

Mnogo ranije, još 2000. godine, vlada Zorana Đinđića imala ga je u vidu kao ozbiljnog kandidata za guvernera Narodne banke Srbije. Ali, tada je konkurencija među "ekonomskim ubicama" bila takva, da bi njegova "stvaralačka" sujeta bila povređena. Radije je ostao "u senci", negujući famu o mističnom velestručnjaku Svetske banke.

Pre nego će krenuti u svoju "istočnu misiju", kako su pojedni njegovi šefovi iz Amerike to nazvali, Vujović je radio na obučavanju kadrova u Ekonomskom razvojnom institutu Svetske banke, i bio savetnik švajcarskog izvršnog direktora u Svetskoj banci, koji zajedno sa 26 kolega u Savetu direktora odlučuje o vitalnim pitanjima ove najveće organizacije za dugoročno kreditiranje razvoja u svetu. Dakle, reč je o stručnjaku koji savetuje vođe velikih bankarskih korporacija, kako da uvuku male i bespomoćne države trećeg sveta u dužničko ropstvo. Tačnije, kako da ekonomski padnu na kolena i predaju vlastiti suverenitet poveriocima.

Eto, takvog ekonomskog ubicu nam je Vučić doveo na čelo ministarstva privrede, koja, skoro ne postoji. Zahvaljujući dilerima "kreditne droge", poput Vujovića i njemu sličnih.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane