Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Stav

ULTIMATUM

Branko Dragaš

PLAGIJAT - Izvorno značenje reči plagijat je - krađa ljudi! Kada kradete ljudima misli koje su napisali i objavili, to je prvorazredni lopovluk. Ako branite tog lopova, onda ste vi veći lopov od njega.

Ministar policije Neša Slina je plagijator. Kada ga tako nazovete u javnosti, ispada kao da ima neku međunarodnu titulu. Treba reći razumljivo - on je lopov. Pokrao je nekoliko ljudi. Aca Dramoser, njegov politički mentor, brani taj lopovluk. Tvrdi da se bolje od svih razume u doktorske disertacije.

Šta je problem kod plagijata? Nisu problem ovi lopovi i lažovi, nego oni koji im daju ta naučna zvanja. Čitavu tu liniju prevare treba raskrinkati i oduzeti im zvanja. Problem je što nam je prošli ministar prosvete profesor kod Miće Megatrenda. Država sistematski favorizuje lopove i lažove. Treba promeniti sistem. Temeljno. Rušenjem ovog režima.

ELITA - Šta o plagijatu ministra kaže naša intelektualna elita? Mislim na univerzitetsku elitu. Ćute! Ne oglašavaju se. Kada se u Nemačkoj desio sličan slučaj sa plagijatom, nekoliko visokih državnih funkcionera i partijskih moćnika je optuženo za plagijat, preko 400 vodećih univerzitetskih profesora su potpisali zahtev za ostavkom državnih lopova. Naši profesori univerziteta ćute. Plaše se da ne izgube svoje katedre. Nemamo elitu. Šta je to elita? Ko je elita? Postoji samo jedna elita - duhovna. Sve ostalo je veština i prevara. Duhovna elita nema straha. Ona živi za svoje ideale.

MM - Pišu i govore prošao je medeni mesec. Svašta! Ko je verovao u demagogiju Ace Dramosera, taj stvarno ne treba da se bavi javnim radom. Druga Srbije je koketirala sa njegovom izdajom Kosmeta i zatvarali su oči pred njegovim uvođenjem kulta ličnosti. Sada su dobili zadatak od svojih gazda da krenu na njega. Kerovi laju, ali ne ujedaju.

CENZURA - Kukaju na cenzuru oni koji nas ubiše svojim ispraznim blebetanjem u javnosti. Mi, koje godinama cenzurišu svi režimi, ne možemo da objavimo ništa. Normalno je da smo cenzurisani. Tražim slobodu za sve nas koji mislimo svojom glavom. Sloboda je uvek sloboda i za onoga koji suprotno misli. Totalitarni režimi preziru slobodu.

KRITIKA - Aca Dramoser sprovodi lični režim. On prezire svaku kritiku. Obnevideo od vlasti i političkog ludila napada svakoga ko ga kritikuje. Violentan u svom nastupu, nepredvidiv i opasan za demokratiju u Srbiji, spreman je da odmah podnese ostavku, kada mu saopšte da je njegov sin učestvovao u noćnoj tuči na splavu, ali odlučan da čitavu državu okupira i da sve odluke donosi samostalno i uz represivnu kontrolu. Rušenje ovoga naprednjačkog klovna je uslov za demokratizacdijju Srbije. Svadljivog diletanta niko neće za partnera. U teškim trenucima u kojima se donose velike odluke za Srbiju, na čelu države se nalazi neuračunljiv političar, potpuno nesposoban i opasan za Republiku.

OEBS - OEBS laže! Rade protiv mene i moje porodice! Tako grmi preplašenin aparatčik Aca Dramoser. Sve do pre neki dan je bio neprikosnoveni vođa. Organizacija za bezbednost i saradnju laže i usmerila se protiv Dramosera i njegove porodice. AD je prolupao. Udara na sve strane. Mučenik ne zna više šta priča. Uplašio se i sada paniči, kao što je paničio u poplavama. Zašto bi lagala OEBS? Svi znamo da je medijski mrak u Srbiji. Svi znamo da sumanuti premijer medije drži u šaci. Svi smo svedoci da se programirano ruše sajtovi i da nikada nije bila ovakva autocenzura.

Strah je ovladao Srbijom. Strah od ludačkih poteza nepredvidivog vođe navijačkog huligana na vlasti. Sve je to deo strateškog plana satiranja Srbije. Premijer Srbije ne sme da kaže da OEBS laže. Sve da je to i istina, to nije dobar diplomatski način. Ponovo se ponašamo kao na početku devedesetih, kada smo se kurčili i celom svetu j...mater. To je pogubna strategije. To je političko samoubistvo. To niko ne sme da radi, jer tako zatvara manevarske prostore Srbiji za otpočinjanje diplomatske trgovine i nagodbe.

Da li su te oni doveli na vlast? Da li su ti oni dozvolili da uvedeš lični režim? Da li su ti oni dozvolili da uhapsiš tajkuna Miškovića i da tako nabiješ rejting u javnosti? Da li si ti izdao svoju sabraću na Kosmetu? Zar se nisi time hvalio? Zar ti nisi bio garant briselskog sporazuma? I? Šta sada kukaš? Šta se sada buniš? Ušao si sam u kolo i preuzeo da ga vodiš. Sam! Prijalo ti je dok su te hvalili. Sada kada su ti dali svu vlast, oni traže rezultate. Ti više nisi bitan. Ti moraš da uradiš sve ono što su ti oni naredili. Krstaši nikome ne praštaju.

ULTIMATUM - Izbezumljeni Dramoser nam saopštava, sve preko svojih ličnih biltena, da se sprema ukrajinski ultimatum za njega i njegove na vlasti. Brisel i Vašington traže da Srbija, kao kandidat za EU, sprovodi politiku EU. To znači da Srbija mora da uvede sankcije Rusiji. Administracija EU je nemilosrdna. Zahteva da se poštuju preuzete obaveze. Ne možete da stremite da budete član EU i da ne poštujete njene odluke. Ta šizofrena politika režima u Beogradu je nemoguća. EU i NATO su protiv dominacije Rusije u Ukrajini. Oni podržavaju jedinstvenu Ukrajinu, uprkos tome što se istočni deo Ukrajine samoopredelio i želi da se otcepi. Politika dvostrukih aršina EU. Ultimatum dolazi na stogodišnjicu ultimatuma koga je Srbija dobila od Austro-Ugarske. Istorijske paralele su strašne. Mudrost nam treba.

MERKELOVA - Merkelova je pozvala premijera Srbije da bi mu saopštila šta mora da uradi. Ribanje će biti temeljno. Mora Srbija da uvede sankcije Rusiji, da uđe u NATO, da rasproda EPS, Telekom, Aerodrom i sva javna preduzeća. Veliki Brat je naredio da se Srbija potpuno rascepka i uništi. Režim u Beogradu je prihvatio tu prljavu igru. Izdali su Kosmet i pokazali da su na sve spremni. Prethodno su izdali Šešelja. Sada moraju da igraju do kraja. Ucenjeni izdajnici se neće zaustaviti. Građani Srbije ne smeju da zatvaraju oči pred nevoljom u kojoj se nalazimo. Moramo na vanrednim izborima srušiti odnarođeni režim. Nakon toga, mora da se formira Vlada nacionalnog spasa. Srbija treba da odustane od prijema u članstvo EU. To nam nije prioritet. Treba odložiti prijem do 2034. To vreme je realno.

LAVROV- Najbolji ruski ministar spoljnih poslova dolazi da izvuče uši dvoličnoj politici režima u Beogradu.Putin ima sreću što mu je u sukobu sa Vašingtonom Lavrov ministar spoljni poslova. Hladan, proračunat, bez emocija, brutalno otvoren, patriota i pravoslavac, političar koji je prošao jezuitsku školu krstaške politike, izluđuje svoje kolege na Zapadu. Putin u sukobu sa Zapadom ne može da sakrije svoje emocije. Lavrov nema taj problem. Njegova poseta Beogradu je dovođenje stvari na svoje mesto. Šizofreno sedenje režima u Beogradu na dve stolice više nije moguće. Srbija mora da se opredeli. Ako je EU njen konačan izbor, onda mora da snosi sve konsekvence tog pogrešnog izbora

TITO - Neverni Toma sebe vidi kao Tita. To treba da bude naša politika prema EU i Rusiji. Genijalnost ove ideje je u njenoj potpunoj gluposti. Ne samo da su se vremena promenila, nego Neverni Toma i njegova izdajnička, nesposobna i neobrazovana bratija mediokriteta nije dorasla da vodi državu. To je danas potpuno jasno. Tito je stvoren u laboratorijama Velikog Brata i poslat je na obuku u Moskvu, jer je spreman za hladnoratovsku borbu sa komunističkim režimom. Tito je bio svetski igrač i zato su mu svi došli na sahranu, jer je on svoju ulogu savršeno odigrao. Prizivati danas Tita je budalasto. To pokazuje potpun diletantizam vojvode iz Bajčetine. To je potcenjivanje i EU i Rusije. Tako ne može da se igra. To su džiberske kombinacije moralnih protuva. Srbija je u velikoj opasnosti. Ljudi, pamet u glavu!

JUŽNI TOK - EU nije dala saglasnost za Južni tok. Na taj način, pokušava da kazni Rusiju, koja je, u međuvremenu, potpisala strateške sporazume sa Kinom. Ponašanje Bugarske je poučno za nas. Uprkos njenim državnim i nacionalnim interesima da zaživi Južni tok, vlada u Sofiji mora da sledi naredbe iz Brisela. Zar to nije nenormalno? Moraš da radiš u interesu Brisela, umesto da radiš u svom državnom i nacionalnom interesu. Koncept evropskih integracija mora da se raspadne, jer taj sovjetski sovhoski sistem udruživanja je ekonomski promašaj, i nije održiv.

OBAMA - Dobitnik Nobelove nagrade za mir gomila trupe i donosi oružje u Poljsku. Poljsku pretvara u okupacionu zonu. U sovjetskoj eri je bila pod komandom Moskve, sada je pod okupacijom Vašingtona. Ako, daleko bilo, ta vojska i to oružje bude upotrebljeno, ko će stradati? Vašington? Ne, stradaće Poljska i Poljaci. Dobitnik Nobelove nagrade za mir, nekadašnja nada nove demokratije i slobode, dok se budu vidale rane nastradalih u sukobu, pisaće svoje memoare i poziraće za selfi. Evropski narodi moraju da ustanu u odbranu evropskih vrednosti. EU mora da se sruši.

D - Dan D. Iskrcavanje u Normandiju. Koje je kasnilo dve godine posle staljingradske bitke. Veliki Brat je prvo hteo da nacisti unište boljševike, posle bi oni uništili naciste. Zato su namerno otezali otvaranje drugog fronta na zapadu. Rusija je iskrvavila i slomila naciste. Danas je žalosno što Merkelova drži lekcije Putinu i smatra ga nepoželjnim na obeležavanju savezničke invazije.Hitler je Evropu zamišljao uređenu kao EU. Neonacizam Brisela porobljava države.

SPORAZUM-Potpisan je najznačajniji sporazum u poslednjih pola veka. Kina i Rusija su dogovorili strateški način saradnje. Putin je povukao veliki potez u pravom trenutku. Režim u Beogradu je jedva objavio taj istorijski susret i obavestio našu javnost o elementima sporazuma. Nije važna razmena na nivou 400 milijardi dolara, nego je presudno važno da sva plaćanja idu u rubljama i juanima. To je ogroman udar dolaru. Štampanje dolara bez pokrića se završava.

KOSMET - Režim više nije zainteresovan za Kosmet. To je završena priča. Izdaja je verifikovana novim kosovskim izborima. Siromašni građani se bore da nekako prežive. Na Kosovo ni ne pomišljaju. Sve je vrhunski odrađeno. Izlaznost od preko pedese thiljada Srba na kosovske izbore je potvrda izdajničkom režimu da je njegova politika bila ispravna. Hvale se svojom izdajom. Račun za naplatu počinje da stiže. Mnoge će stići osveta kosovskog zavetnika.

RECESIJA - Estradni ekonomisti bulazne da upadamo u recesiju.Srpska ekonomija je u nestajanju. Ne radi se o nikakvoj recesiji, nego je na delu raspad privrednog sistema. Ukoliko bi ovakve neznalice mogle da vladaju čitavih sto godina bi im trebalo da se vratimo u 1989 godinu. Građani Srbije moraju da se probude, dok još sve nije rasprodato. Ako rasprodaju sve ovo što je premijer u ekspozeu najavio, onda našu decu ostavljamo u dužničkom ropstvu. To ne smemo da dozvolimo. Probudite se, ljudi! Pobunite! Nemate prava da uništavate budućnost pokolenja.

457 - Nastavlja se ritam zločinačkog zaduživanja. U maju mesecu smo se zadužili osam puta. Ukupna zaduženost u maju je bila 456.981.278 evra. Ako mesec ima 22 radna dana, a radni dan osam sati, onda se zadužujemo 2.596.590 evra na sat ili 43.276 evra na minut ili 721 u sekundi. Kako Srbija prema poslednjem popisu ima 7.199. 077 stanovnika , to znači da se svaki stanovnik Srbije, od novorođene bebe do starca, zadužio u mesecu maju 63,48 evra ili 7.364 dinara. Svako od nas je zadužen. Šta kažete? Ne čujem vas dobro. Vi ste niste zadužili? Znam. Zadužio nas je AV i njegov izdajnički režim. Vas to ne zanima? Vi se lično niste zadužili. Molim vas, nemojte da pričate gluposti. Nemojte da se pravite blesavi. Režim sve nas zadužuje i mimo naše volje. To što građani nisu potpisali te dugove, to uopšte nije bitno. Građani i njihova pokolenja će morati da vraćaju sve uzete dugove.Šta je rešenje? Trenutan prekid uzimanja dugova. Zakonska zabrana daljeg zaduživanja. Ne sme se više narkomanu povećavati doza, jer će to da ga ubije.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane