Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Pogledi

Šta je danas u političkoj terminologije u Evropi - normalno i ekstremno

Muhamedova Meka u Briselu

O tragičnom neshvatanju opasnosti od islamskog fašizma i Evropi, ali i o ciničnoj terminologiji liberalno-levičarske truleži koja poziva na toleranciju i trpljenje islamističkog nasilja na Starom kontinentu, piše sociolog Goranko Đapić, jedan od najslavnijih jugoslovenskih disidenata i nezaobilazni suorganizator, strateg i ideolog studentske pobune 1968. godine..

Goranko Đapić

Bivši libijski vođa Muamer el Gadafi je izjavio: ,,...Postoje znakovi da će Alah osigurati pobjedu nad Europom, bez mačeva, pušaka i bez osvajanja. Nisu nam potrebni teroristi niti bombaši samoubojice. Pedeset milijuna muslimana ( u Europi ) će je pretvoriti u muslimanski continent kroz nekoliko slijedećih decenija".

Prema podacima iz 2007 godine ima ih 52 milijuna, a do 2017 godine taj će se broj udvostručiti - na 104 milijuna. Katolička Crkva je nedavno dojavila da ju je islam nadmašio brojem vjernika. Za deceniju ili dvije islam će biti dominantna religija na svijetu. Svijet u kome mi živimo nije onaj u kojem će naša djeca i unuci živjeti. Zvuči smiješno, ali emancipacija koja je uslovila podizanje svijesti žene o sebi i o slobodama koje su stečene kroz povijest, direktno je utjecala na drastični pad nataliteta i pokazala se kao odličan način da se TOTALNO URUŠI. Zapadna civilizacija. Ono što je najtužnije, bez obzira što se misli o položaju žena u islamu, kada islam natalitetom preplavi zapadni svijet i dostigne većinsku moć; jednostavno će ukinuti slobode koje žene trenutno uživaju.

Da bi se kultura održala duže od četvrt stoljeća, mora postojati određena stopa fertiliteta od 2,11 djece po obitelji. Sve ispod toga, i društvo će nestati. Gledano kroz povijest nijedna kultura se nije spasila nakon što joj je stopa nataliteta pala na 1,9. Stopu od 1,3 je nemoguće preokrenuti, jer bi trebalo 80-100 godina da bi se sama ispravila, a nema ekonomskog modela koji bi održao društvo kroz to vrijeme. Drugim riječima, od dva para roditelja, svaki par ima jedno dijete i ako svako to dijete dobije jedno dijete, bit će 4 puta manje djece negoli baka i djedova. Ako se samo milijun djece rodi 2014 g. Teško je imati 2 milijuna odraslih koji će ući u svijet 2034 g. Kako se populacija smanjuje, tako će i društvo i kultura lagano nestajati. Stopa nataliteta u Francuskoj je 1,8, Engleskoj 1,6, Grčkoj 1,3, Njemačkoj 1,3, Italiji 1,2, a u Španjolskoj 1,1. Tridesetjedna zemlja EU ima stopu nataliteta sve zajedno 1,38. Povijest nam govori da je ove stope nemogućno preokrenuti. Kroz, ne mnogo godina, Europa kakovu mi znamo prestat će postojati.

Ali populacija Europe se ne smanjuje? Zašto?

Islamska imigracija!

Od svog populacijskog rasta Europa od 1990 g. 90% je islamska emigracija. Francuska, dakle, ima stopu fertiliteta 1,8 promila, a muslimani u Francuskoj 8,1. Južna Francuska; povijesno gledano jedna od regija sa najviše crkvi u svijetu, sada ima više džamija nego crkava. Čak 30% stanovništva ispod 20 godina su muslimani. U većim gradovima poput Nice, Marselja i Pariza, taj je broj narastao na 45%. Do 2027 g. od 5 Francuza jedan će biti musliman. Ovim tempom, za samo 39 godina Francuska će biti islamska republika. U Britaniji u zadnjih 30 godina broj muslimana je narastao sa 82.000 na 2,5 milijuna žitelja. To je povećanje od 30 puta!!!

U Britaniji sada ima više od 1000 džamija, a mnoge od njih su BIVŠE CRKVE. U Holandiji, 50% novorođenčadi su muslimanskog porijekla, a za 15 godina pola stanovništva Holandije bit će muslimani. U Belgiji su 25% novorođenčadi muslimani. Belgijska je vlada ustanovila da će 1/3 djece rođene u Europi biti muslimanske vjeroispovijesti za samo 15 godina. Njemačka vlada je o tome javno progovorila. Pad njemačke populacije se više ne može zaustaviti. Njemačka će biti muslimanska zemlja do 2050. godine.

Šta je ekstremno?

Ima već desetak dana otkako su okončani izbori za Europski parlament u Strazburu. I svo to vrijeme čuju se u medijima bučni glasovi koji upozoravaju da će u novom sazivu Parlamenta biti mnogo više predstavnika ultradesnih, ekstremističkih i nacističkih partija. Uz zgražanje se navodi da je taj skok nacionalnih osjećanja prava degradacije normalnog europskog puta ka zrelom multikulturalizmu, multietnicizmu i multiprofesionalizmu.

Sada taj ,,normalni" put ugrožava kojekakovi radikalizam i ekstremizam fašista u poletu. To se mora spriječiti! To je sramota Europe i povratak u mračna stoljeća eurocentrizma-rasizma.

Pokreti i pojedinci tog novog ukletog soja, eto to su vam zli ekstremisti, ultradesničari i fašisti. Dakle radi se o ispadima protiv normalnog stanja. A što je to zapravo to normalno stanje. Nabrojat ćemo. Najprije je to kroz formu kvaziliberalizma progurano antieuropejstvo, čiji je cilj da uruši temelje naše grčko - rimsko - hrišćanske civilizacije i prikaže je kao prepotentni i nesposobnu da kroči putem ka drugome. Nije moderno samo urušavati sve osnovne postulate naše civilizacije, već se obavezno mora profilirati ,,normalan" Europljanin kome su sve obiteljske tradicije strane.

Mlade žene su pretvorene u konzumente onih nazovi vrijednosti u kojima ima mjesta za sve osim za majčinstvo. Štoviše, ono je ismijano kao gubitak vremena i tkzv. SLOBODE.

Lijenost, oportunizam i mekuštvo podsticani su feminiziranom modom, djevojka je najlepša kada gazduje kao menadžer u kakovoj kancelariji. Razumije se, najveća pažnja se posvećuje gej populaciji. Ona se populazira i slavi, i ona se nameće. Nasilno se naturaju gej brakovi i užasavajuće se usvajaju nezaštićena ,mala djeca. Tako se uvećava spirala jalovosti sve u slavu smrti.

Napokon, u tom ,, normalnom" stanju sasvim je poželjno uvesti u Europu desetine milijuna islamskih fašista, čiji je neskriven cilj da UMA proguta čitavu njenu civilizaciju i da se mujezin čuje od Hamerfesta do Sevilje. Nadalje, sasvim je normalno matičnu civilizaciju smatrati odbojnom i prevaziđenom, a ,,kulturu" kamenovanja tkzv. preljubnica i vješanje neistomišljenika, smatrati društvenim specifičnostima, gotovo kulturnim pikanterijama. Konačno, sasvim je normalno odbaciti sve tekovine naše civilizacije stvarane kroz 300 godina naporima najvećih umova, a slaviti krajnje barbarstvo islamskog fašizma.

Tko su onda ekstremisti?

Ako vam netko upadne u zemlju, kuću ili vrt, i vi ga branite od islamskog fašizma, vi ste onda drski ekstremista, jer niste multi ovoga ili onoga. Ako jedva čujete u svojoj zemlji crkveno zvono od agresivnog zova mujezina, onda ste desničar i nacista. Ako više volite svoju kulturu i sjećanje na vaše djedove, onda ste ograničeni eurocentrik. Ako uviđate da ste napadnuti drsko i siledžijski na ulicama vašeg djetinjstva, onda ste neprijatelj susreta sa drugim, koje prijeti bez imalo oklijevanja da će prožderati prvo.

Jednom riječju, ono što je kao ,,normalno" proziva ono što je ,,ekstremno", jer ne podnosi prigovor, niti normalni razgovor sa argumentima, ustajući tom beskompromisnošću protiv demokratskog dijaloga uopće. To što je navodno ,,normalno" zapravo je totalitaristička ekstremnost u svakom pogledu. To je izopačenosti sasvim okrenuta protiv prirode života i osnovnih zakona nebeske mehanike. Najveći pregaoci u uništenju života, otpor samog života vide kao nekakav ekstremizam. Ova potpuna burleska je koštala, košta i koštat će Europu mogućnog sunovrata.

Pravi krivci, sračunati zločinci iz FED-a i njihovi pokrovitelji iz Londona, stoljećima kreiraju povijest Europe kao dugotrajnu golemu kasapnicu. Daleko od toga da im je dosta. Neće se smiriti dok uz pomoć kvaziliberalnih intelektualaca ili drugim riječima plaćenim petokolonašima, ne zamrače našu dušu i našu budućnost. Uz pomoć gejeva i gomile ,,dubokoumnih" šifrazetkinja, raznih kvazikulturnjaka i najposlije velike armije islamskih fašista, našu civilizaciju valja urušiti, i nakon toga barbarizirati.

To bi bila priprema za vječno neorobovlasništvo pod gospodstvom Izabranih.

I dok stoljetni krvnik priprema novu tragediju izumio je opskurnu pjesmicu o ekstremistima i zlim ekstremičnim desničarima. On želi sunovrat našoj arijskoj rasi je rod nje zazire; samo se nje plaši, samo mu je ona na putu.

Dok gledamo akcije neobenderista u Ukrajini, čujemo kako ,,slobodna štampa" protestira protiv ruskih ekstremista u Luganjsku, Slavjansku, Donjecku i Dnjepropetrovska. Uistinu to su ljudi koji su se tu rodili, i kojima su se svi preci tu rodili. Oni samo brane pravo na svoj jezik, i ime na staroj ruskoj zemlji, koju je nestašni Nikita Hruščov ispoklanjao nekada sovjetskoj Ukrajini. Barak Husein Obama, Bajden i Keri što su pohrlili prešavši 12.000 kilometara od SAD do Ukrajine, u glas su vrisnuli -,, ruski ekstremisti neće proći".

Njihovi poslušni izvršioci su to odmah pojednostavili vičući da će pobiti sve Ruse, ako bude potrebno

U namučenoj Srbiji, koja je pet stoljeća robovala pod UMA džihadom, nažalost, većina medija brani građane budalaštinama o ekstremistima i ekstremnim desničarima. Gomile plaćenih kvaziliberala i tobožnjih demokrata, morala bi znati da bi i Crni Đorđije i lukavi Miloš, po sadašnjim kriterijima u EU bili notorni ekstremisti, desničari i nacisti. Usudili su se da ,,etnički očiste" turske okupatore!

A kakvu nam slobodu nudi Ujedinjena muslimanska brća i njihovo šerijatsko pravo, pokazuje nam život u državama, miljenicama vašingtonske oligarhije, kao što su Katar, Ujedinjeni Arapski Emirati, Saudijska Arabija, Iran, Erdoganova Tusrka...

Da li se u ovim državama može čut crkveno zvono, da li se na javnom mjestu može čovjek prekrstiti. Na ulicama ovih država, bastiona islamskog fašizma, javgno se vješaju ljudi, odsjecaju djelovi tela, kamenuje žene i djeca do smrti. I nitko od američke oligarhije javno ne osuđuje ovaj barbarizam, već am ga uvozi u Europi, ali će on i Sjedinjenim državama, ubrzo, doći glave.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane