Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

A od šeika puška

Milovan Brkić

Narodna skupština Republike Srbije ratifikovala je Sporazum o zajmu od Emirata Abu Dabi u iznosu od jedne milijarde američkih dolara 30. maja 2014. godine. Nakon ratifikacije, potrebno je da se predstavnici Emirata Abu Dabi saglase na sve dokumente koje im je dostavila srpska strana shodno odredbama člana 3. Sporazuma o zajmu, kako bi zajam i sa strane zajmodavca postao u potpunosti efektivan.

Iz ministarstva finansija 30. juna potvrđuju da je ''ispregovarana do sada samo prva tranša zajma", mada je srpski parlament ratifikovao sporazum, o kojem se tek pregovara.

"Moj prijatelj šeik el Zajed poslaće nam 10 miliona evra kao pomoć za postradale u poplavama" - svečano je izjavio premijer Vučić prošlog meseca.

Uoči Vidovdana, premijer je u zgradi Geozavoda predstavio maketu projekta Al Abara, "Beograd na vodi'', vrednog, navodno, četiri milijarde dolara!

Od kada je izabran za prvog potpredsednika Vlade Srbije, Aleksandar Vučić nas je, evo ima tome dve godine, nahranio, i novcem snabdeo od svojih arapskih prijatelja. Tako je, za početak, šeik El Zajeb poklonio Vučiću pušku i džipove, a on njemu hotel na Zlatiboru, zemlju u opšti Bačka Palanka.

Idu dani, ali novac od šeika i emira nikako da dođe. Ali, ako građani gube nadu, ne gubi je premijer. Ima da ima, ima da dođu pare za fabrike čipova, za navodnjavanje, za pravljenje silikonske doline, za kupovinu poljoprivrednih kombinata, za izgradnju puteva i aerodroma, za kupovinu flote na Dunavu, za kupovinu luka na ovoj reci.

Umesto šeikovih i emirovih para, Vučić je njima poklonio JAT, parama iz budžeta osnovali smo arapima kompaniju kojom se oni šepure, a Srbi plaćaju.

Ima li nade da dođe kraj ludilu Aleksandra Vučića? Poznato je da, kada se pederi zaljube, oni su spremni svom partneru sve da poklone. Bogati šeik je Vučiću poklonio džipove i puške, on njemu hotel i JAT, pa besplatno zemljište u Bačkoj Palanci, a evo, sada, Al Abaru poklanja Savski plato, koji će urediti, da Arapin podigne svoje kule i gradove. Samo za uređenje ovog prostora, treba odvojiti oko milijardu evra!

U budžetu Srbije nedostaje tri milijarde, baš koliko je prošle godine tadašnji prvi potpredsednik Vlade Srbije, a danas premijer, obećao da će nam njegov prijatelj El Zajed odobriti kredit po najboljim uslovima u istoriji.

Šeik El Zajed boluje od sifilističkog ludila.To znaju svi obavešteni ljudi u svetu. Uostalom, reč data neverniku i ne obavezuje ga. To svi znamo, osim Aleksandra Vučića. On nas i dalje zamajava pričama o velikom novcu od njegovog brata po dupetu, šeika Zajeda i drugih biznismena iz Emirata. Nije ga nimalo stid. Verovatno veruje da smo svi mi toliko blesavi da ništa ne vidimo, ništa ne čujemo, ništa ne razumemo.

Ovog leta Srbija mora bankrotirati. Preko leta je nemoguće prodati bilo šta, što je picosuti premijer naumio, a počev od MMF-a, Svetske banke i drugi kreatori su od Vučićeve Vlade digli ruke.

U šali, prijatelj mi otkriva tajnu o Vučićevom planu spasenja. Eto, kaže on, sad će on zajašiti Dragoslava Kosmajca, rasprodaće njegovu imovinu, i biće, brat bratu, desetina miliona evra. Ako tako naleti još koji narko bos, a ima ih, eto para za budžet. Eh, da je Darko Šarić na slobodi. Lako bi se napunio i budžet.

Ali, nije vreme za šalu. Premijer je opasni ludak, koji je zadovoljan svojim pričama, obećanjima, svojom vizijom ''bolje Srbije''. Kako se osloboditi ovog opasnog čoveka: Ustajte prezreni koje mori glad.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane