Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Utihnuli i Tihomira

Milica Grabež

Jurišne Vučićeve novine Informer pobedonosno su nam javile da je uhapšen i Tihomir Trišić, glavni i odgovorni urednik nedeljnika Akter. Glavni novinar Aleksandra Vučića, urednik Informera Dragan J. Bučićević, u borbi za ekskluzivni smeštaj u dupe Picoustog, sukobio se sa dnevnikom Kurir. Oba lista su na istoj strani ulice. Veličaju do nebesa Aleksandra Vučića, ali Bučićević želi da on bude najekskluzivniji.

Pre dve nedelje dva dnevna lista razmenila su žestoke optužbe, i svaka od njih upućena drugom bila je tačna. Vučić je stao na Vučićevićevu stranu, prekinuo bratoubilački rat rečima, a Bučku dozvolio da uhapsi vlasnika Kurira Aleksandra Rodića. Direktor policije je odmah formirao radnu grupu, a hapšenje bi moglo da usledi krajem avgusta, tako je planirano. Ništa bez zatvora. Picousti za sada hapsi, još ne ubija, kao što je smaknuo i Slavka Ćuruviju.

Ko je Tihomir Trišić?

Pomenuti je godinama izdavao u Novom Sadu Građanski list a iza njega je stajao biznismen Dušan Stupar. Potom je Trišić pokrenuo nedeljnik Akter, a novine su skupa igračka. Koštaju. Dušan Stupar je bio finansijer SNS-a. Davao je i šakom i kapom. Pre više od dve godine uhapšen je u aferi Petrohemije. I Trišić je bio tada predviđen za hapšenje, ali se od njega odustalo.

Šta je zgrešio gospodin Trišić?

Pre četiri meseca jedan od značajnijih Vučićevih saradnika optužio je Trišića i Vladimira Božovića da pišu pisma magazinu Tabloid, koja smo i objavili. Zaista niko od urednika nikada se nije sreo sa Trišićem, a Vladimir Božović je prijatelj sa urednikom Milovanom Brkićem skoro četvrt veka.

Ako smo sumnjali da je moguće da je kolega Trišić anonimni autor tekstova koje smo objavili, uverili smo se da to on, ipak, nije, jer smo dobili pismo o istim ljudima iako je on već tri dana u zatvoru.

I gospodin Trišić je u svom dnevniku i srcem i dušom bio na Vučićevoj strani. Ali, diktator voli da sumnja u svoje sledbenike i da i kažnjava, makar i na pravdi Boga, ali tako održava svoju strogost.

Zbog finansijske transakcije, nigde u svetu se ne određuje pritvor, ali, Vučić to smatra vrhuncem svoje moći.

A da se Tihomiru crno piše, najavljuje i Bučićević u svom Informeru, opisujući kako je on mesecima praćen od policije. Pod kojom sumnjom? Ko je to naredio, koji sudija, tužilac. Kako to Bučićević zna? Da li su Vučićevi momci želeli da uhvate Trišića na delu, kao, ne daj Bože, izdajnika: i zašto Tihomir nije uhapšen pre tri godine? Da li ovde građane hapse po potrebi?

Nadamo se da će i Rodić shvatiti da treba da prestane da laje za Vučića. I da će predstavnici vlada iz Berlina, Brisela, Vašingtona i Moskve postaviti Vučiću pitanje: dokle ćeš?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane