Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Specijalni sud i tužilaštvo hapse, pritvaraju, osuđuju i oslobađaju, isključivo po nalogu ''odozgo''

Procesi u stalnoj montaži

Sudije Višeg suda u Beogradu - Odeljenja za organizovani kriminal, ponovo su streljale Slavka Ćuruviju! Oni su ukinuli optužnicu protiv osumnjičenih kao nepotpunu! Naredili su tužiocu da dopuni istragu, tako što će saslušati nove svedoke, jer se u međuvremenu montiranje procesa moglo obaviti, kao i da se naloži veštačenje povreda gospođe Branke Prpa. I to nakon 16. godina! Sudije su naložile tužiocu da veštaci proglase gospođu Prpu neuračunljivom! Treba da napišu da zbog stresa nije videla ubice, i da je njeno svedočenje, kao jedinog svedoka, nepouzdano. Izgleda da su pouzdanije lažne optužbe Milorada Ulemeka Legije, osuđenog na 40 godina zatvora, u takođe montiranom procesu! Da li sudije i tužioce treba, konačno, izvesti pred sud, i suditi im za kršenje zakona?

Milovan Brkić

Prošle nedelje vanraspravno krivično veće Višeg suda u Beogradu ukinulo je optužnicu Specijalnog tužilaštva za organizovani kriminal, koja je podneta protiv navodnih ubica novinara Slavka Ćuruvije. Optužnica je podignuta nakon što je tužilaštvo punih šest meseci, koliko zakon dozvoljava da optuženi u istrazi budu u pritvoru, sprovodilo istragu!

Iako postupaju isključivo po nalogu Aleksandra Vučića i Ljiljane Smajlović, predsednice Udruženja novinara Srbije, tužioci su došli u veliku nepriliku. Nije lako montirati proces, kada jedini očevidac ubistva, tadašnja supruga Slavka Ćuruvije, gospođa Branka Prpa, i pored svih pritisaka, i ružnih reči koje su na njen račun izrečene preko dnevnog lista Politika, nije porekla svoju izjavu, da optuženi Radonjić i Kurak nisu ubili njenog tadašnjeg supruga.

Proces je započet na osnovu lažnog svedočenja Milorada Ulemeka Legije, čiju su izjavu svedoci, saslušani u istrazi, potpuno osporili. Magazin Tabloid je opisao da postoji osnovana sumnja da je ubistvo Slavka Ćuruvije organizovao tadašnji ministar informisanja Aleksandar Vučić.

Citirali smo sve njegove pretnje i radovanje, nakon ubistva Ćuruvuje. Na Veli petak, kada je streljan, Ćuruvijinog ubicu Luku Pejovića su isto veče, u Klubu poslanika, isplatili Milutin Mrkonjić i Milovan Bojić, zbog kojeg je Ćuruvija prvo osuđen na šest meseci zatvora, zbog teksta "Ubijeni je kritikovao Milovana Bojića". Njih dvojica nisu pozvana ni na informativni razgovor, jer bi se tako došlo do Vučića, kao inspiratora.

Možda bi ozbiljan istražitelj mogao da utvrdi i ulogu Ljiljane Smajlović.

Sudije Višeg suda u Beogradu - Odeljenja za organizovani kriminal, ponovo su streljale Slavka Ćuruviju! Oni su ukinuli optužnicu protiv osumnjičenih kao nepotpunu! Naredili su tužiocu da dopuni istragu, tako što će saslušati nove svedoke, jer se u međuvremenu montiranje procesa moglo obaviti, kao i da se naloži veštačenje povreda gospođe Branke Prpa. I to nakon 16. godina! Sudije su naložile tužiocu da veštaci proglase gospođu Prpu neuračunljivom! Treba da napišu da zbog stresa nije videla ubice, i da je njeno svedočenje, kao jedinog svedoka, nepouzdano. Pouzdanije su lažne optužbe lažnog čoveka Milorada Ulemeka Legije, osuđenog na 40 godina zatvora, u takođe montiranom procesu!

U praksi, odluka Višeg suda u Beogradu znači da optuženi mogu ostati u pritvoru do kraja života Aleksandra Vučića, ili do svoj smrti. Protiv Olivera Dulića, koji nije bio u pritvoru, isto sudsko veće je tri puta ukidalo optužnicu, takođe kompromitujući proces!

A sprdanje srpskih vlastodržaca sa pravosuđem počelo je od Borisa Tadića, kada je njegov šef kabineta Miodrag Rakić organizovao procese takozvanim mafijama. Pohapsili bi po tridesetak ljudi, koji se ne poznaju, posle pola godine polovinu bi oslobodili, drugoj polovini sudili, a od te polovine pola njih bi sudsko veće oslobodilo.

Pre dve nedelje, oslobođen je i Stanko Subotić Cane, sa saučesnicima, u navodnom švercu cigareta. Rakić je uhapsio Caneta zbog reketa. Darko Šarić je platio deset miliona samo da se Subotić brani sa slobode, ali ih je Rakić prevario. Cane je osuđen pred prvostepenim sudom. Apelacioni sud je ukinuo presudu, jer je Cane, u međuvremenu, platio i Vučiću, a novac mu je uručio Vladimir Cvijan.

Specijalni sud i tužilaštvo su kriminalna grupa koja hapsi, pritvara, osuđuje i oslobađa isključivo po nalogu ''odozgo''. Iste sudije, koje mesecima i godinama produžuju pritvor i osuđuju, posle promene vlasti, te iste ljude oslobađa! I to kod istih dokaza. Da li sudije i tužioce treba, konačno, izvesti pred sud, i suditi im za kršenje zakona?

Dnevni list Kurir, čijeg direktora je Vučić ovih dana pomilovao, objavio je vest da je bivši šef kabineta Vojislava Koštunice naredio direktoru policije Miloradu Veljoviću da povuče obezbeđenje ispred ambasada Nemačke i SAD-a (za vreme protesta 2008. godine)!

Nemci pritežu Vučića da se akteri paljenja ambasada izvedu pred sud, jer znaju da je Vučić inspirator napada na ambasade, a on sada pokušava da ponudi glavu Nikitovića. I obećava da će im pokloniti srpski Telekom! Pre nego što je pao u naručje Miodragu Rakiću, i postao njegov dečko, Vučić je bio nerazdvojan partner pomenutog Nikitovića.

Pokazuje li nam ovom porukom Vučić, da je direktor policije Veljović devojka za sve režime?Po zakonu on rukovodi policijom, i nikakvi šefovi kabineta ne mogu mu izdavati naređenja, pa i ako ih izdaju, ne sme da ih izvršava. Takav čovek je i pohapsio, prvo po nalogu Rakića, a potom Vučića, nekoliko stotina ljudi i predao ih, kao vruć krompir, specijalnom tužiocu. I nikom ništa. On je, i pored svega, na istom mestu, a građani plaćaju milione evra odštete onima koji su prošli pakao Specijalnog suda. Zgrada Specijalnog suda, u kojem su i pritvorske prostorije, sve više podseća na američku zloglasnu bazu Gvantanamo na Kubi. Uđeš, a izađeš, ako izađeš...

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane