Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Francuska

Kako je nekada tradicionalno rusofilska Francuska postala sluga američkih kolonijalnih ambicija

Povratak u feudalizam

Francuska je zemlja štrajkova, rasnih i verskih sukoba u okviru žestoke ekonomske krize na svom tlu i u svetu poznata kao ratoborni žandarm Afrike. Nekada je zemlja slobode i ljudskih prava pokazivala put koji je iz tame srednjeg veka poveo svet ka demokratiji i slobodi misli i dela. Ali, kolo istorije se vrti u krug, i nakon demokratije i socijale, vratio se prvo divlji kapitalizam, pa trenutno vlada mondijalistički feudalizam a izgleda da smo na dobrom putu ka novom robovlasništvu a možda i kamenom dobu. Nakon veka svetlosti, kolonijalnih avantura i dva svetska rata, zaslepljena sjajem američkog sna, Francuska i cela Evropa su zalutali. Sada ih Ujka Sem rasteže po mračnim stazama globalističkog lavirinta, da ih žedne prevede preko hladne vode Atlantika. Francuska je bolesna od egoizma i kukavičluka.

Mile Urošević (dopisnik iz Pariza)

Nedavno se u nepodobnoj francuskoj štampi pojavio jedan interesantan članak Alena Sorala, u kome on tvrdi da je čuveni studentski pokret iz 1968. godine, ustvari bila prva obojena revolucija koju su smislili NATO čelnici i njihovi saveznici da bi skinuli De Gola. Tako je i bilo. Tužno je saznanje da je period hipija iz koga su potekli mnogi intelektualci i pacifisti, ustvari bio deo velikog ratnog plana za porobljavanje starog kontinenta i jedna osveta lične prirode kobnog američkog predsednika Džonsona.

Ne treba zaboraviti da je upravo De Gol dao šut kartu NATO u samo dve godine ranije. On je tada ujedno ispisao Francusku iz NATO mafije i isterao sve strane vojne sile. Čovek je uvideo da su priče o „ujedinjenim silama" bajka za decu i da je prava priroda NATO pakta bila baza za američke ekspanzionističke planove i borbu protiv Sovjetskog Saveza. Cilj Amerike nikada nije bio velika tajna, osim za one koji nisu to želeli da vide, jer su imali koristi od takve saradnje.

Danas kada se Francuska vratila u NATO i postala jedna od glavnih pudlica u avliji Bele kuće. Na redu je nova i poslednja etapa koja treba da prišije još jednu zvezdicu na američku zastavu. Transatlanski hatišerif je poslednji ekser u kovčegu nacije, kako je to nedavno izjavio bivši ministar, Bruno Lemer. Evropa nema pravo da zamara mozak i razmišlja svojom glavom. Sve je sažvakano s one strane bare i samo treba da se proguta.

Ovakvih analiza je sve više i to ne samo tamo gde su američke bombe raspametile ljude, već i u samoj Evropi koja je u maju listićima iskazala svoje nepoverenje prema aktuelnoj politici unije. I dok traju prepucavanje oko porekla rakete koja je oborila malezijski avion, protesti i sukobi oko Gaze ili ratovi u Iraku i Ukrajini, francuski predsednik Oland autoritativno počinje novu vojnu intervenciju u Africi dok svoju zemlju bez konsultacije ni referenduma, deli na trinaest novih administrativnih regiona.

Zbog ove poslednje inicijative zapravo i postoji strepnja da je Jelisejska palata neka vrsta francuskog Jajca, gde se možda ucrtavaju granice novih feudalnih državica buduće američke kolonije. Sa svoje strane zvanični tvrde da je ova reorganizacija francuske geografije ustvari ekonomskog tipa i da ima za cilj smanjenje administrativnih troškova.

Naravno, samo oni koji veruju u zavere vide u ovoj reformi volju Amerike i početak balkanizacije neposlušne Francuske. Podela pete sile sveta na 13 feuda olakšava posao briselskim baronima koji žele da zaobiđu centralnu vlast i direktno naređuju svim evropskim regijama, tvrdi popularni filosof i polemičar Erik Zemur. Jer postoje ljudi koji veruju da nekakve vlade u senci, razne planetarne zavere tajnih loža vode ovaj svet.

Pa znalo bi se na državnim i zvaničnim medijima da zavere postoje kao što se saznalo da je Kenedija ubio Osvald, i to sam, a da je princeza Dajana stvarno poginula u saobraćajki ili da je Bin Laden bio autor napada 11. septembra, kao i to da avion koji udari u Pentagon ne ostavljaju parčiće metala dok se onaj koga obori ruska raketa rasprši na 20 kvadratnih kilometara!

Svako dete zna da su Amerikanci doneli demokratiju u bar trideset zemalja sveta kao i to da je NATO mirovna i defanzivna organizacija koja ne koristi ni beli fosfor ni osiromašeni uranijum niti se interesuje za ruske teritorije i resurse. GMO i njihovi prijatelji pesticidi su veoma zdravi za ljude. Naravno ima ih i koji sumnjaju da su vladajuće porodice raznih arapskih emirata demokrate, da Evropa vapi za Srbijom ; ta blagorodna i demokratska unija, pogotovo nakon potpisivanja Lisabonskog ugovora! Ne, zaista, zavera ne može da postoji nigde sem u bolesnim glavama onih koji nisu na vlasti i nikada neće ni biti jer su svi na vlasti deo velike zavere.

Junker zahteva, Oland izvršava

U Francuskoj sam tačno 40 godina i nikada se nisam gluplje osećao od ove toliko slavljene jubilarne godine. Sto godina od kako su Srbi zapalili svet i uveli ga u dva velika rata. Na dan francuskog dana republike, 14 og jula normalno se slavi početak francuske revolucije iz 1789. i nema nikakve veze sa sarajevskim atentatom ni sa prvim svetskim ratom. Francuski državni praznik je narodno veselje a komemoracija početka svetskog stradanja je tužno sećanje na bolnu prošlost. Bar u mojoj bolesnoj glavi koja povrh svega veruje u teoriju zavere. Možda je zbog toga sve ono što se događalo tokom prohujalog toplog leta zaista tako nerazumljivo. Komemoracija u stilu vašara. Muzika, koncerti, vojna parada i veliki vatromet na Ajfelovoj kakav nismo videli dvanaest godina, čak ni za doček nove godine. Kao da su Francuski fudbaleri doneli kup iz Brazila. Jedno razulareno slavlje i veselje a da niko ne zna ni šta se zapravo slavi ni ko naručuje pesmu i pucnjavu. Na Jelisejskim poljima je tutnjala parade sa predstavnicima 80 država učesnica ili fol učesnica u velikom ratu i to bez obzira na stranu angažovanja. Agresori i njihove žrtve u jednoj koloni, Alžirci, Albanci, Slovenci, Srbi, Nemci ili Mađari slave rat i mir, kako su to objasnili objektivni mediji.

Za to vreme Francuska je još uvek bliža ratu nego miru. Posle operacije Serval, pustinjske mačke koja zapišava pesak Malija i paralelno sa mirovnom akcijom big leptir Sangaris u Centralnoj Africi, evo nove misije za plaćenike legionare, tek da ne jedu leba džabe. Fransoa Oland ih zapošljava u firmu Barchan. Ovaj naziv je u prevodu peščani polumesec koji vetar formira na pesku Sahare. Koja romantika. Koja simbolika!

Ova intervencija treba da potvrdi nadimak francuske vojne sile, žandarmi Afrike i svih nesigurnih područja u Libiji, Sudanu, Kamerunu, Nigerija ili Centralnoj Africi, koja okružuju strateška nalazišta uranijuma, zlata, dijamanata i drugih resursa i da tako " završe posao ", koji je još pre nekoliko godina započeo Nikola Sarkozi agresijom na Libiju. Sarkozi je državu napravio histeričnom a Oland je sistematski anestezira, čuje se tu i tamo.

Opozicija je uverena da Oland ima za zadatak da uništi socijalizam a la fransez, kao i da usput izmeni stanovništvo koje se ne razmnožava. Nadmoć politike nad vladavinom prava, stranački pritisak na institucije, neefikasnost pravosuđa, manipulaciju medija i nelogični zakoni koje socijalisti donose su deo sistema koji treba da uvede nelogičnost kao društveni sistem u kome je sve moguće za izabrane i ništa za izigrane.

Više niko ne može ništa da kaže protiv vlade i njenih sponzora a da mondijalističke fukare ne skaču ko štakori i zatvaraju nepodobne. Jedna je mlada frizerka dobila devet meseci robije i kaznu od 50. 000 evra jer je na svom blogu objavila karikaturu ministarke pravde u obliku majmunice. Takve karikature Obame kruže internetom već više godina. Francuska ministarka koja je inače crnkinja iz Gvajane okarakterisala je neukusnu karikaturu kao rasnu mržnju i klevetu opasnu po državu.

Volimo Evropu kao što je ona volela nas 1999

U Francuskoj koja u svemu prati Ameriku (sem u slobodi štampe) vlada totalna anti ruska šizofrenija. Svi mediji su pre ikakve istrage ustanovile ko je kriv za obaranje aviona. Dobija se utisak da bi Francuska mogla da zarati sa Rusijom samo ako se to od nje zatražilo. Nedavno je francuski general Žan du Verdie izjavio dopisniku ruske televizije da je NATO veoma agresivan prema Rusiji. Automatski sistem napada na zemlju koja ugrozi bilo koju članicu pakta je od početka bila stavka opasna po mir u svetu, zbog čega je De Gol zapravo i raskinuo sa Džonsonom. Ja, kao i mnoge kolege, bili smo bilo protiv NATO pakta, a pogotovo od kada je ova vojna sila pokazala svoje pravo lice intervencijom u Golfskom zalivu i naročito na Kosovu. Potpuno je jasno da je operacija "Plemeniti nakovanj" planirana tako da se na njemu slomi savezništvo Srbije i Rusije i da se tako oslabe ruske pozicije na Balkanu, tvrdi francuski general! On takođe dodaje da je Francuska tradicionalno bila rusofilska ali da su mediji ubacili crv u jabuku i zatrovale odnos prema Rusiji, veštim sumnjama u prave namere Vladimira Putina.

Džordž Orvel je odavno napisao da "u vremenima univerzalne prevare, govoriti istinu predstavlja revolucionarni čin".

Danas, u nemogućnosti da se nešto konkretno preduzme protiv Rusije, mediji, kao glavne sluge svake vlasti, primorani su da lažu. Pre njega je neko već primetio da su ljudi kao divlje zveri čija priroda omekša u kavezu i koje nakon izvesnog vremena više nisu u stanju da žive slobodne. Radije idu u ropstvo zatvora gde imaju kavez, vodu i slamu. To je ono što se dešava sa ljudima koji su navikli da se njima upravlja. Robovi traže gazdu i gazda to zna. Samo 1% ljudi kontroliše svet, 150 kompanija drži 60% svetske privrede, pa je tako i briselski zid postao nova gvozdena zavesa prema Moskvi, o koju može da se razbije realna ekonomija združenih naroda starog kontinenta i da nas sve đuture odvede u neželjeni rat, kao pre sto godine. Onako, iz obesti i gluposti velikih sila. Iz pogrešne računice.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane