Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nismo mi od juče

Epizoda 134

Zoran Milojević

U jednoj od televizijskih emisija kod samodovoljnog M. Marića, jedan beogradski intelektualac (nebitno mu je ime), reče kako je Srbija kriva za Kosovo, jer nije ništa ponudila Albancima. Ni ostali prisutni se ne setiše da ga pitaju: a šta Srbija još da ponudi Albancima, kad im je pedeset godina gradila i stvarala državu?

Šta bi to, pitam se, bila primamljivija ponuda od države koju im napravismo? Sve ostalo je priča o mnogim beogradskim "intelektualcima" kojima je glava napunjena slamom. Uz pomoć srpa i čekića.

Nedavno slušam muziku iz filma "Andergraund", Nemanje Kusturice, koju potpisuje Goran Bregović. I tako, Bregini trubači, na dan 6. aprila sviraju: "Stani, stani, Ibar vodo". Sad bi neko rekao da se Bregović poslužio umetničkom slobodom i u 1941. godinu smestio pesmu komponovanu dvadesetak godina kasnije! Istina, izjavio je Bregović još osamdesetih godina da se "fura na komuniste". Naravno, uporno koristeći "kao svoje" pesme stvorene posle rata.

Bolani Vučić klikće sa naslovnih strana: "Moramo svi više da radimo!". Bolani je, očigledno, opasan po okolinu, ali je još opasniji po sebe! Stalno vadi keca iz rukava, a rukavi mu sve duži.

Američki zločinac protiv čovečnosti, Barak Husein Obama (dobitnik Nobelove nagrade za mir!) tražio je zabranu letova nad Libijom kad je Gadafi bombardovao pobunjenike u Bengaziju. Sada ovaj garagan, ubica i zlotvor iz Bele kuće podstiče borbene ratove u Ukrajini protiv ruskog naroda. Ovaj ubica karaboje stvorio je ukrajinski karakazan. Od vatre iz jednog od ovakvih karakazana, ni Amerika neće ostati pošteđena. Od nje neće ostati ni kamen na kamenu.

Ni američki kamen ne sme da preživi! Ne osećam grižu savesti zbog ovoga što pišem.

Srpskoj blentavosti kraja nema. Posle spomenika Rambu u Žitištu i sličnim budalaštinama, sada hoće da naprave film o Majklu Džeksonu, simbolu droge i drugih razvratnosti i sklonosti. Kako se ne sete da naprave film o Branku Radičeviću?

Kancelarija za Kosovo i Metohiju mora da promeni mesto boravka izdavačke kuće "Panorama" uz koju obitava i novina "Jedinstvo", koje je desetljećima izlazila tamo gde jedinstva nikada nije bilo. Tj. Na Kosovu i Metohiji. Ulica Krunska u Beogradu nije za njih! Neka se lepo vrate u Kosovsku Mitrovicu. na izvor, po vodu!

I ove godine su u Srebrenici sahranjene sto trideset i dve "žrtve genocida". Ne bi iznenadilo da ubuduće tamo sahranjuju i "žrtve koje su Srbi pobili" u Libiji, Siriji i Palestini.

Svaki se narod meri po jačini pesme, snazi reči, svežini tela i vedrini duha. Takvih svetskih velikana, imao je i mali srpski narod, u svim epohama. Još jedan izdanak srpskog roda, danas je uzor celoj savremenoj civilizaciji. Novak Đoković! Hranjen vedrinom duha, kršten srpskom, kosovskom rečju, ušao je i u srpsku pesmu! Narod se uvek prepoznavao po svojim istinskim junacima. Kad ima takvih kao što je Novak, onda ima nade i za sutrašnjicu.

Brazilsku fudbalsku magiju uništilo je zapadnjačko shvatanje loptanja. Ronaldo, Ronaldinjo, Kaka, a ranije Romario i drugi čarobnjaci, dolazili su u Evropu kao zvezde koje su sa svojom reprezentacijom osvajale svetsku titulu. Danas Brazilci idu u Evropu sa 18 godina. Tamo im uništavaju ono po čemu se razlikuju od ostalog fudbalskog sveta.

U nedavno sprovedenoj anketi za albansku "TV Kosova", jedan stariji Albanac govori ovako o nezavisnosti: "...Ne znam da li će da valja. Ovo nam je kao kad uzmeš na veresiju. Uvek znaš da uzeto moraš da vratiš. što kasnije vratiš, skuplje će da košta!".

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane