Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Ko prikriva udes Ane Divac?

Zlodela ministra policije

Beograd, 18. avgust 2014.

Milovan Brkić

U Beogradu je 18. avgusta u 11 sati u Vladi Srbije održana, i preko RTS-a direktno prenošena konferencija za štampu ministra unutrašnjih dela dr Nebojše Stefanovića.

Ministar nam je, skoro svečano, saopštio da je otkriven identitet vozača Mini Morisa - Kantrimena, koji je u jutarnjim satima 25. jula na Brankovom mostu usmrtio Luku Jovanovića, i pobegao sa lica mesta. Vozač je, rekao je dr Stefanović, izvesni Marko Milićev, od ranije poznat organima gonjenja, a šestoro njih je uhapšeno i sudiće im se ''zbog prikrivanja krivičnog dela''. Milićev je, navodno, lociran u Turskoj, sa kojom Srbija nema ugovor o ekstradiciji, a šestoro uhapšenih su svi odreda narkomani, i navodno su bili u autu sa Milićevim, ali, ni auta NEMA.

Od kada je postavljen za ministra policije dr Nebojša Stefanović, mali kurvin sin, i jedan o Vučićevih pedera, po drugi put se poigrao sa građanima Srbije, vređajući našu inteligenciju.

Prvo nas je dve nedelje svakodnevno bombardovao vestima o nestanku mlade Tijane Jurić iz Bajmoka, špekulišući kako se, navodno, za njom traga, da je uključena sva srpska policija da je nađe, i ako je već sutradan, po njenom nestanku, identifikovan njen kidnaper i ubica, ali je dr Stefanović građane tretirao kao umobolnike.

Inspektori kriminalističke policije Srbije bili su šokirani postupcima ovog pederskog skota. Običan policijski službenik je upoređivanjem kretanja telefona Tijane Jurić locirao mesto njenog zadržavanja i paralelni telefon u njenoj blizini, i odmah je policija locirala i identifikovala ubicu. Ali, dr Stefanović je želeo da zamlaćuje dve nedelje građane, dok su u Skupštini Srbije prolazili zakoni o našoj daljoj sudbini.

Visokopozicionirani službenici MUP-a Srbije dostavili su Tabloidu izveštaj da je nesporno utvrđeno da je vozač automobila bila Ana Divac. Iste večeri u akciju prikrivanja krenuo je doskorašnji državni sekretar u MUP-u Srbije Vanja Vukić, sa kojim se odnedavno ministar dr Stefanović svakodnevno susreće u Vukićevoj građevinskoj imperiji na Zvezdari. Možda je Milićeva, kao žrtvu, i izabrao Vukić.

On je, inače, trabant Ivice Dačića, i sa bivšim ministrom uvezan je u najteža kriminalna dela, koja će Tabloid opisati u štampanom izdanju, u sledećem broju. Sasvim je moguće da Dačić nije uticao da se slučaj zataškava, odnosno, policija nema tvrde dokaze, te mu se izvinjavamo zbog nedokazane sumnje, iznete u tekstu od 14. avgusta

Kada je kriminalistička policija krenula da uhapsi 2. avgusta Anu Divac, njenom suprugu je, od stresa, pukao žuč, i prebačen je na Urgentni centar. Tada se, definitivno, odustalo od hapšenja.

Interesantno je da izjavu u javnost nisu davali ni direktor policije Milorad Veljović, ni načelnik PU za grad Beograd Veselin Milić, već isključivo dr Stefanović!

Tabloidu je potvrđeno da je načelnik Uprave kriminalističke policije PU za grad Beograd Nebojša Marković, nakon što je bio primoran da održi sramnu konferenciju za štampu, tvrdeći da policijske kamere nisu snimile automobil, ni tablice, jer su lošeg kvaliteta, bio u teškom psihičkom stanju, jer je reč o veoma stručnom policajcu i poštenom čoveku.

Sve što je danas na konferenciji izrekao ministar policije obična je laž, i opasan presedan da ministar policije saopštava rezultate istrage, jer nije ovlašćen da istragom rukovodi, jer nije ovlašćeno službeno lice. Istragom rukovodi tužilac i policija, a njom rukovodi direktor policije, i lica koja on ovlasti. A oni se nisu oglasili. Upućeni tvrde da se i direktor policije neprijatno osećao, dok je dr Stefanović pričao gluposti. Kao na primer, da automobil još nije pronađen, a zna se ko ga je vozio, a takvih u Beogradu ima samo šest, da još nije stiglo veštačenje snimaka sa kamere, o kom automobili je reč, ali ministar zna ko je vozio! I da je auto bio možda siv, možda crn, ali nije bitno, tvrdi ministar Stefanović! Ovaj čovek , zaista, vređa inteligenciju građana Srbije!

Dakle, proces je montiran. U njemu su učestvovala najmanje dva čoveka - ministar Stefanović, i Vanja Vukić, doskorašnji državni sekretar u MUP-u i šef kabineta Ivice Dačića. Marko Milićev, po svemu sudeći, nikada neće ni doći u Srbiju, a i da ga Turska isporuči, mora da protekne najmanje osam meseci! A ko će tada da se seća Luke Jovanovića, rezon je ministra Stefanovića, lažnog doktora nauka, koji je vlasnik nove kuće, dva stana koje mu je poklonio Vanja Vukić i njegov klan, i miliona evra krvavo stečenog novca.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane