Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Idi, dok si mlad

Milovan Brkić

Samo u prva tri meseca ove godine, iz Srbije je izneto najmanje tri milijarde evra nelegalno stečenih para, tako da ova godina, po svemu sudeći, može da pretekne 2004. kada je iz Srbije izneto čak 9,776 milijardi dolara otetih od građana.

I dok mafija, skoncentrisana u vrhu izvršne vlasti i političkoj oligarhiji, nastavlja bestidno da otima sve što se oteti može, milioni građana bore se za goli život.

Kada je pre dve godine preuzeo da rukovodi Vladom Srbije, kao njen prvi potpredsednik i ''koordinator rada svih službi bezbednosti'', Aleksandar Vučić je, svom snagom, krenuo da bestidno laže građane, obećavajući ''odlučnu borbu protiv korupcije i kriminala'', oduzimanje nelegalno stečene imovine od srpskih tajkuna i onih koji su, dok su bili na državnim funkcijama, opljačkali državnu imovinu.

Ipak, posle nekoliko meseci je postalo jasno da je Aleksandar Vučić samo rezervni igrač mafije, koju je osmislio i stvorio Boris Tadić i njegov šef kabineta, a kojoj je služio čak i Mlađan Dinkić i njegova kamarila.

Danas je potpuno jasno da je Aleksandar Vučić zaštitio žutu mafiju, njene opljačkane milijarde, i da je nastavio da još surovije pljačka srpsku imovinu, najavljujući lažne arapske milijarde, lažne milijarde američkih i nemačkih investicija.

Nudeći se, poput stanične kurve, Aleksandar Vučić obećava Vašingtonu i Briselu da će zgaziti Srbiju, da će je teritorijalno rasparčati, a njene građane umoriti i glađu i žeđu.

Naizgled, teško je poverovati u ove reči, zvuče neverovatno, ali je Vučić, za ove dve godine, pokazao da je sve što izgovori, smišljena laž, prazno obećanje i da sve ima samo jedan cilj - da slomi odbrambenu moć Srbije, da do nemogućeg osiromaši građane, i da Srbija nestane kao država.

Izveštaj nemačke obaveštajne službe da je Vučićeva kamarila, samo u prva tri meseca ove godine, iz zemlje iznela više od tri milijarde evra, deluje šokantno.

Navire i logično pitanje - gde su nađene te tri milijarde? Ne treba smetnuti s uma da se Vučićeva kamarila, za poslednje dve godine, zadužila za više od šest milijardi evra! Koliko je para od tih kreditnih linija preusmereno na privatne račune Vučićevih mafijaša?

Ima još imovine i para na koje šizofrenik Vučić računa. Njegov list Informer nedeljama je najavljivao hapšenje Milana Beka, pominjući njegove pljačke i milione evra neplaćenog poreza!

Prošle nedelje, Vučić je Beka stavio na čelo Železnica Srbije! Biće plena. Beko je stari pljačkaš. Prodao je Italijanima svojevremeno Telekom za više od milijardu i pet stotina miliona maraka, a sebi je stavio u džep 50 miliona maraka, što je utvrdila italijanska policija, ali im je Beko bio nedostupan. Posle su nam Italijani vratili Telekom za samo 500 miliona. Sada Beko ima zadatak od Vučića da razbije Železnicu Srbije, da potroši ruski kredit od milijardu evra, i da uzme još kredita, koji će završiti na Vučićevom računu.

Desetine hiljada porodica, koje su u poplavama izgubile kuće, imanja, stoku, letinu, uzalud mesecima očekuju pomoć države, jer je za podelu prikupljene milionske pomoći, ovlastio Marka Blagojevića, besprizornog pedera, koji je naplašio predsednike opština da će ih pohapsiti, ako ''preuveličaju iznos štete''. A sam Vučić je priznao da je šteta veća od milijardu i pet stotina miliona evra.

Građani će od Vučića dobiti šipak. Pomoć će otići njegovim mafijašima.

Nije lako Vučiću. Ovaj šizofrenik je sve više u panici. Plaši se vešanja. I teško je oboleo. Nada se da će se spasti bekstvom iz zemlje. Idu u ..... materinu. Idi, dok si mlad, otepavala bi mu Ceca. Što pre utekneš, manje su šanse da te nađemo i obesimo.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane