Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

U ime oca i sina

Milica Grabež

Prvog maja ove godine, na mesto generalnog sekretara Vlade Srbije, imenovan je Novak Nedić, sin beogradskog advokata Vojislava Nedića, o kome je u prvim informacijama rečeno da je i on pravnik, da je star 32 godine i da je "volontirao u Trgovinskom sudu i Specijalnom odeljenju Višeg suda u Beogradu", te da je radio kao pripravnik u advokatskoj kancelariji svoga oca.

Samo dve nedelje nakon imenovanja na ovako važnu funkciju, odjeknula je vest da je Novak Nedić, još u februaru mesecu, dok je bio samo zamenik tadašnjeg generalnog sekretara Vlade Veljka Odalovića, seksualno uznemiravao funkcionerku Komisije za hartije od vrednosti (L.J).

Na videlo je izašlo pismo koje je ona poslala direktoru Komisije, a u kojem je navela da je od Novaka Nedića, tada zamenika generalnog sekretara Vlade, "trpela najozbiljnije oblike mobinga", te da je pretio i njoj i njenoj porodici, i da je svakodnevno od njega bila ugrožen.

Nije prošlo mnogo, a Novak Nedić, sada već na funkciji generalnog sekretara, spopao je jednu devojku koja je bila u društvu grupe navijača "Crvene zvezde". Sve se odigralo javno. Nedić je dodirivao i pokušavao da je poljubi, a kad je preterao, dobio je batine od prisutnih "zvezdaša". Ništa od ovih i drugih Nedićevih skandala nije bilo dovoljno da ga Vlada smeni. Razlog tome je "dug" koji režim Aleksandra Vučića ima prema njegovom ocu.

Naime, advokat i funkcionar SNS, Vojislav Nedić, uložio je desetine hiljada evra u štampanje predizbornih plakata ove stranke. Tako je sinu Novaku otvorio vrata Vlade.

Mnogo ranije, dok je Novak "studirao", tata Vojislav je nosio Novakov indeks na Pravni fakultet, pa su mu tamo upisivali i ocene. Kad je "narastao" do visokog državnog činovnika, Novak postaje i član UO fudbalskog kluba "Partizan", gde je tata Vojislav bio siva eminencija. Ali, zbog jačih od sebe, morao je da podnese ostavku na tu funkciju.

Zahvaljujući pogubnom uticaju Novakovog oca, Vojislava Nedića, produbljen je i raskol između dve Advokatske komore Beograda. Zahvaljujući njemu, rastureno je i Društvo lobista Srbije, kada je ovu organizaciju samo u jednom danu napustilo čak 47 preduzeća i preduzetnika.

Posle Aleksandra Vučića, Novak Nedić je najjači u Vladi Srbije. Postavlja, smenjuje. Novac njegovog oca Vojislava, koji je sa još jednom advokaticom, čiji muž je bivši profesor Pravnog fakulteta u Beogradu, opljačkao konfekciju Beko u stečaju za nekoliko miliona evra, nije dovoljan njegovom sinu. On uzima procenat i od izvršitelja, a njima namešta milionske svote novca, a oni njemu daju procente.

Vučićevo okruženje je kriminalno, nasilno, nemoralno. Oni razumeju samo jezik nasilja. I Novak nosi pištolj bez dozvole. Spreman je i da ubije, iz zadovoljstva.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane