Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Stav

SANKCIJE

Branko Dragaš

Uvođenje sankcija predstavlja potpuno nemoć međunarodne politike. Sankcije se uvode kao surova kazna neposlušnima. Režim u Vašingtonu odlučuje kome će da uvede sankcije.Ovoga puta je na redu Rusija. Svetski žandarm kažnjava sve nepokorne države i narode. Objašnjenje je uvek isto : SAD štiti svoje nacionalne interese. Kakve nacionalne interese SAD ima u Iraku, Avganistanu, Iranu, Siriji, Ukrajini, Srbiji, arapskom svetu i afričkim državama?

Oligarhija Bele kuće, Pentagona i Vol Strita pokreće sankcije, ratove i vazdušne intervencije da bi zaštitila američke interese po svetu. Kako to? Ispada da SAD ima interese na čitavoj planeti. Kao da smo svi mi njihovo privatno vlasništvo. Niko ništa ne može da uradi bez znanja Vašingtona. Ako,ipak, uradi, onda nanosi štete nacionalnim interesima SAD, narušava demokratiju, ugrožava ljudska prava i Pentagon dobija odrešeno oružje da interveniše. Bombama sa osiromašenim uranijumom NATO zlikovci uvode demokratiju u neposlušne države.

Novi svetski poredak je uspostavljen tako da odgovara samo međunarodnoj oligarhiji. Oni smatraju da je planeta njihovo privatno vlasništvo i da imaju pravo da zaštite svoje interese. Nafta u Iraku ne pripada iračkom narodu, nego čitavom svetu. Tim svetom upravlja Imperija, dakle, pripada Vašingtonu. Optužen je Sadam da ima biološko oružje, da može da napravi atomsku bombu, da je svetski terorista i tako stavljen na odstrel. Sve je izmišljeno da bi se intervenisalo u Iraku i da bi naftni biznis prešao u ruke Halibarton kompanije, čiji je suvlasnik američki potpredsednik Dik Čejni. Tako je pokradeno iz Iraka stotine milijardi dolara.

Avganistan je okupiran da bi se proizvodnja opijuma stavila pod kontrolu. Nakon ulaska američkih trupa proizvodnja opijata je deset puta uvećana. Kontrolu nad narkoticima vrši CIA. Oni su glavni narko dileri. Oni izmišljaju i lokalne narko bosove, komične likove - Kosmajca i Šarića, koji im trebaju kao pokriće za njihov kriminal. Na kraju, žrtvuju te likove, potroše ih kako bi ponovo stvarali neke nove. Iz trgovine narkoticima CIA finansira nevladine organizacije koje rade na urušavanju nacionalnih država i nacionalnog identiteta. Finansiraju državne udare, lokalne medije I političare koji rade za njih. Politički izdajnici rade protiv interesa sopstvene države i naroda.

Zato ih agenti CIA dovode na vlast. Oni koji neće da slušaju se politički smene, ili likvidiraju. Gadafi nije razumeo šta se sprema. Potpuno je promašio temu. Umesto da posluša savete dobronamernih prijatelja, on je ostao tvrdoglav u svojoj samoubilačkoj politici. Ubili su ga kao besnog psa pred kamerama. Tako su pokazali svim političarima na svetu šta će im se dogoditi, ako ne budu sarađivali.

Veliki Brat smišlja velike prevare samo da bi ostvario svoje paklene planove. Rušenje Svetskog trgovinskog centra u Njujorku je smišljeno, i sve izrežirano, kako bi se izvukao vojni budžet za Pentagon i počele intervencije po svetu. Napadaju se sve zemlje koje ne pristaju na ucene Velikog Brata. Tako je došlo vreme da se napadne i Rusija. Bizmark je pisao da je najbolji način da se napadne Rusija kroz pobunu Ukrajine. Germani su idealno smislili prevaru da gurnu Slovene na Slovene.

Dovedeni su neonacisti na vlast u Kijevu. Vašington im je pružio materijalnu i vojnu podršku. Rusi na istoku su se pobunili. Veliki Brat je to isplanirao. Kada počne ubijanje Rusa u Ukrajini, moraće se umešati Rusija. Tada će Vašington da gurne u rat sa Rusijom evropske narode. Vašingtonu to odgovara, jer će se rat voditi na području Evrope i trošiće se velika vojna sredstva, što će pokrenuti američku industriju. Tako je već bilo u dva svetska rata, kada je Amerika postala najmoćnija svetska sila. Zašto se to tako ne bi ponovilo? EU će gurnuti u rat slovenske narode.

Pravi cilj su ruska prirodna bogatstva. Zlokobna veštica Merli Olbrajt je svojevremeno izjavila da prirodna bogatstva u Rusiji ne mogu da pripadnu samo Rusiji, nego da moraju da pripadnu čitavom svetu. Naravno, američka prirodna bogatstva pripadaju samo SAD. Ciljeve novog svetskog rata imamo. Imperija u rastrojstvu hoće da sva prirodna bogatstva stavi pod kontrolu svojih multinacionalnik korporacija. Motivi za izbijanje rata su različiti : zaštita demokratije, građanske slobode, prava manjina, ili nekakve druge spinovane laži upravljača sveta. Sve će izmisliti samo da ostvare svoje ciljeve.

Makijavelistički su spremni da izazovu Treći svetski rat, samo da spreče građanski rat u SAD-u, jer toliko štampanje dolara bez pokrića je dovelo Ameriku u bankrot. Neko sada mora da plati cenu tog bankrota. Ko? Američki građani traže krivca u Velikom Bratu. A Veliki Brat traži krivca u drugim narodima. Sada su na redu Rusi. Tačnije, Putin. Koga satanizuju kao najvećeg svetskog teroristu. Isto su to radili sa Miloševićem. Ista zlikovačka matrica. Naslovne stranice londonskih tabloida podsećaju na Gebelsovu propagandu. Lično optužuju Putina da je ubio decu u malezijskom avionu. To je neprimerena propaganda. Zamislite kada bi ruski mediji direktno Obamu optužili da je ubio decu u Gazi? Da li je to civilizovano?

Veliki Bart je izgubio razum. Grogiran je neuspesima u Siriji i Ukrajini. Sada srlja. Po svaku cenu hoće da kazni Rusiju. Naređuje da se uvedu sankcije. Sankcije nigde nisu uspele. Sankcije samo poskupljuju biznis. Omogućavaju mešetarima da mnogo zarađuju. Toga su svesne evropske kompanije, koje se otvoreno protive sankcijama. Mercedes je rekao da neće Rusiji da uvede sankcije, jer trenutno ima najveću prodaju na ruskom tržištu. Austrija je već potpisala gasni ugovora sa ruskim kompanijama. Izjavili su da ih politika Brisela ne zanima, i da oni brane svoje nacionalne interese. Slično je uradila i Mađarska. Spremaju se Italija, Francuska i Španija. Evropa se buni protiv američke izolacione politike. Kauboji sa Divljeg zapada su uzjahali pogrešnog konja. Evropa više ne može da vodi američku politiku.

Ukoliko želi da opstane i da zaustavi sve negativne tendencije u svom društvu, Evropa mora da promeni svoju politiku. Evropa mora da se odrekne Brisela i da tu nacističku politiku EU odbaci. Evropa mora da izgradi novu evropsku politiku, koja će se bazirati na samostalnosti nacionalnih država i negovanju različitih evropskih nacionalnih identiteta. Evropa treba da se pretvori u federaciju evropskih država. To je jedini način da Evropa doživi svoj društveni preobražaj. U takvoj Evropi treba da živimo. Evropljani traže Evropu po svojoj meri.

Srbija je evropska država. Srbija je kolevka kulture Evrope. Srbi su drevni evropski narodi. Mi smo ovde ponikli. Nismo se doselili, nego smo iznikli. Srbija treba da se uključi u borbu za Novu Evropu. Srbija ne sme da uđe u EU. Srbija ne sme da uvede sankcije Rusiji. To je suprotno našim nacionalnim interesima. Srbija treba da pronađe u Evropi nacionalne snage , koje se protive Briselu, i koje se bore za Novu Evropu. To su naši prirodni saveznici. Sa njima treba da pravimo planove za evropsku budućnost. Rusija mora da bude u Novoj Evropi.

Srbija je na prekretnici. Režim je ucenjen. Veliki Brat ih je doveo na vlast. Sada im zavrću ruku. To je početak. Izdajnike niko ne voli. Onaj ko jednom izda, taj je uvek spreman na izdaju. Režim je dobio ultimatum. Mora da uvede sankcije Rusiji. Moraju svoju politiku da usaglase sa politikom EU. To je uslov oko koga nema pregovora. Apsolutnu vlast koja je dodeljena režimu je isplanirana. Sada su računi došli na naplatu. Neki režimski analitičari se čude zašto zavrću ruku Aci Dramoseru? Moraju! To je on izabrao. Pristao je na njihove uslove. Pristao je da ga dovedu na vlast u neregularnom izbornom procesu. Obezbedili su mu da bude gospodar Srbije. Uložili su u njega. Zaštitili ga. Sada traže da se njihova investicija isplati. Traže realizaciju. Traže povraćaj uloženih sredstava i veliku zaradu. Oni ništa ne rade bez velike zarade. To što je samoubistvo za Srbiju ako uvedemo sankcije Rusiji, to krstaše ne zanima. Oni gledaju samo svoje lične interese. Potrebno je što veći broj država da uvede besmislene sankcije Rusiji. Potrebno je da što više slovenskih naroda bude u sukobu sa Rusijom. Plan je pakleno podao.

Ako dođe u Ukrajini do rata sa Rusima, onda treba da ginu slovenska najamnička vojska. Česi, Poljaci, Slovaci, Hrvati i Ukrajinci su već regrutovani. Sada im trebamo mi, Srbi. Treba Srbe izvesti iz ruskog zagrljaja. Režim je dobio naredbu koja se ne sme odbiti. Ulazimo u opasne istorijske sukobe civilizacija. Zaslepljeni i ucenjeni režim slediće naredbe iz Brisela i Vašingtona.

Većinsko opredeljenje naroda je da se ne uvode sankcije Rusiji. Narod je proruski orijentisan. Istorijska sećanja se ne mogu izbrisati. Krstaši su nas uvek osvajali, smatrajući da smo niža rasa. Ubijali su sistematski, pljačkali, ponižavali, pretvarali u robove i prodavali.

Rusi nikada takvi nisu bili prema nama. Srbija nije ruska gubernija. Srbi nisu Rusi. Mi smo njihov stariji brat. Razlikujemo se tačno onoliko koliko smo slični. Srbima je presudno važno u današnjim istorijskim događajima da zaustavimo dalje uništavanje Srbije. To je jedino moguće ako Rusija postane imperija. Tada se uspostavlja ravnoteža moći. SAD-e više ne može da izigrava divljeg i bahatog svetskog policajca. Srbija je na istorijskog prekretnica. Ne smemo da pogrešimo. Mnogo smo u prošlosti grešili. Uvek na svoju štetu. Naročito u XX veku. Nepromišljeno smo birali pogrešnu stranu. Moramo da napravimo tačne kalkulacije i da izaberemo stranu gde možemo da ostvarimo svoje nacionalne interese. Ta strana se danas nalazi na Istoku. Tamo je nova životna energija.

Zapad je umoran. Pogrešan izbor smera civilizacije ga je doveo u moralni i finansijski bankrot. Zapadna civilizacija mora da pronađe ponovo sebe. Zato je potrebno da se razvije ideja o Novoj Evropi. Mi, Srbi, možemo mnogo da pomognemo oblikovanju te ideje. Mi živimo između Istoka i Zapada. U nama su se spojile mnoge civilizacije. Ali, to ne znači da mi možemo da pomirimo Rusiju i SAD, kako to trabunja režim. Mi nismo ta kopča. Druga Tita više nema. Uzjava Dramosera na CNN-u da je Srbija garant svetskog mira je šizofreno ludilo. On tvrdi da mi nismo deo problema u Gazi i Ukrajini, nego smo deo rešenja, jer se bavimo finansijskom konsolidacijom. To će dovesti do stabilizacije odnosa u regiji i svetu. Neverovatno je kakve budalaštine priča Aca Dramoser. On je naš srpski Kralj Ibi. Njegovo ludilo je prelazno. Čitava vlada i vrh njegove stranke su poludeli. Pijani i raspojasani Dačić je šenlučio u autobusu. Sve sa tompusom, koji mu stoji kao Nevernom Tomi univerzitetska diploma.

Ko to tamo peva? Režim je u transu. Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine! Pevaju i Kakaljinku. Ljudi stradaju u Ukrajini, dok se režim zajebava i sprda. Račun na naplatu dolazi na jesen. Leto prolazi. Ništa nisu uradili za postradale u poplavama. Zima se približava. Sve cene rastu, dugovi rastu. U julu smo se zadužili novih trista miliona evra. Milijarda dolara je od Arapa legla. Zašto se zadužujete, ako su vam pare legle. Fiskalni savet predlaže smanjenje plata i penzija 15%. Toplo-hladno! Igra bez granica. Postaje sve zanimljivije. Sistem puca na sve strane.

Stiže socijalni cunami.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane