Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Dežurna služba javlja. Stop

Ministar se i okućio

Politika je stara kurva, kažu. Očas uzletiš, obogatiš se, uđeš u visoko društvo, nova odela, nova kuća, nov auto, nova žena...Ministar policije dr Nebojša Stefanović kupio je kuću na Bežanijskoj kosi, takozvanu „Vojvođanku". Za nju je dao stan koji se nalazi u istoj ulici i izvesnu ''svotu u kešu.'' Za samo dve godine, koliko je na vlasti, gospodin Stefanović je kupio fakultetsku diplomu, potom doktorsku disertaciju, kupio je kuću...O kešu i da ne pitamo. Ko će njega da pozove na informativni razgovor? Ali, kada se sa te visine padne, užasno boli.

G. Mitrović

Šef policije se još nije uselio u svoj novi dom jer je u toku kompletno renoviranje kuće i dvorišta. Stefanović je Agenciji za borbu protiv korupcije prijavio promenu u vlasništvu nad nekretninom i naveo da je do novog stana došao razmenom. Prema izveštaju koji je dostavio Agenciji za borbu protiv korupcije 31. marta ove godine, navodi se da je on vlasnik četvorosobnog stana od 99 kvadratnih metara i garaže. Za osnov sticanja navodi se Ugovor o razmeni nepokretnosti. U izveštaju iz novembra 2013. godine, stoji da je Stefanović vlasnik stana od 90 kvadratnih metara i garaže od 30, te da je iste stekao kupovinom. Stefanović, kako saznajemo, nije obavestio Agenciju da je doplatio u kešu za novu kuću, već se izvodi zaključak da je on jedan stan zamenio za drugi slične kvadrature.

Iako se radi o istom kraju, stan koji je ministar dao za kuću, manje vredi budući da je u stambenoj zgradi, dok kuća sa garažom i dvorištem pripada luksuznim objektima, takozvanim „Vojvođankama", gde je cena kvadrata veća nego u zgradama u istom kraju. Primera radi, luksuzan stan od sto kvadratnih metara u ulici u kojoj se nalazi stan koji je ministar dao u zamenu, prodaje se za 139.000 evra. Kuće „Vojvođanke" se u oglasima nalaze s minimum 150 kvadrata i cenom od 255.000 evra za tu kvadraturu.

Bivši vlasnici kuće koju je kupio ministar su stara beogradska pekarska porodica. Priča se da su oni svoju „Vojvođanku", koja u osnovi ima 100 kvadrata, duplo proširili i da su je cenili 400.000 evra u startu, kao i da su za doplatu u kešu kupili još dva stana u Beogradu. Priča se i da se ministar poneo veoma galantno te da im je ostavio komplet nameštaj i belu tehniku. Plata ministra unutrašnjih poslova je 145.000 dinara, dok je kao predsednik Narodne skupštine, od jula 2012. do maja ove godine, Stefanović zarađivao 139 hiljada dinara.

Prema Zakonu o Agenciji za borbu protiv korupcije (član 44), funkcioneri su obavezni da do kraja januara tekuće godine dostave podatke o promeni imovine za prethodnu godinu, ukoliko te promene prelaze iznos godišnje prosečne zarade u Republici. Za samo dve godine, koliko je na vlasti, gospodin Stefanović je kupio fakultetsku diplomu, potom doktorsku disertaciju, kupio je kuću, auto ... O kešu i da ne pitamo.

Ko će njega da pozove na informativni razgovor? Ali, kada se sa te visine padne, užasno boli.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane