Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Lekcije iz istorije

Milovan Brkić

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić nastavlja da se dodvorava nemačkim vlastima, nudeći im da investiraju u Srbiju, da im proda- pokloni velike sisteme Telekom Srbija, REIK Kolubara, TENT Obrenovac, Trepču iz Kosovske Mitrovice, da prizna nezavisnost južne srpske pokrajine, tako što će Srbi da podrže izbor Ramuša Haradinaja za predsednika Vlade samoproglašene Republike Kosova, a da Srbije neće ometati ulazak Kosova u Ujedinjene nacije, i tako onemogućiti i druge zemlje da ostanu kod stava o njegovom nepriznanju.

I dok nemačka vlada Vučića smatra ništarijom, a njegovu Vladu kao opasnom grupom ludaka i lopova, on ne prestaje da se udvara Merkelovoj, uveren da je to dovoljno da može da dobije ono što želi, zaboravljajući da kancelarka Merkel sama ne odlučuje o spoljnoj i unutrašnjoj politici svoje zemlje, kao što to mali skot Vučić čini u Srbiji.

Uoči posete Nemačkoj, upitan u vezi konflikta između Zapada i Rusije zbog ukrajinske krize, srpski premijer je rekao da je ruskom rukovodstvu jasno kazao da Srbija ide u pravcu EU! Ponovio je da Srbija priznaje teritorijalni intergitet Ukrajine, a to znači da Krim pripada Ukrajini.

Međutim, on je istovremeno naglasio da Srbija, pošto se nalazi u krizi, ne može sebi priuštiti da se priključi ekonomskim sankcijama protiv Rusije.

„Zavisimo od ruskog gasa, a najveći poreski obveznik je većinski ruski koncern NIS", podsetio je Vučić. Rado bi on uveo sankcije, ali, kuka, to zadovoljstvo sebi ne može priuštiti!

Kada je reč o sporazumu o izgradnji gasovoda Južni tok, kojim će se ruski gas isporučivati u Evropu, Vučić je istakao da je on dobar po Srbiju.

Nemačka je, prvi put posle Drugog svetsko rata, opet bombardovala jednu zemlju. A, ko bi bio, opet Srbija. Njeni avioni su razarali brdo Straževicu, a tadašnji ministar odbrane Šarping je kasnije priznao da je falsifikovao izveštaj BND-a o stanju na Kosmetu!

Neposredno nakon aprilskog rata u Jugoslaviji 1941. godine, Adolf Hitler održao je govor 5. maja pred poslanicima Rajhstaga u Berlinu i objašnjavao, između ostalog, kako je došlo i do napada na Jugoslaviju. U tom govoru, Hitler precizno određuje krivca za tragični 27. mart i vojni puč u Beogradu, pominjući "britanske intrige", i podseća da je sa jugoslovenskim rukovodstvom pre toga događaja postigao sve dogovore ("skoro prijateljski"), oko toga da Nemačka zaobiđe ovaj deo Balkana i ostavi ga neutralnim.

Na žalost, kao što je poznato, istorija je krenula drugim tokom. Specijalno za svoje čitaoce, Tabloid je u broju 271. objavio deo Hitlerovog govora u Rajhstagu, koji se odnosi na rat sa Jugoslavijom, radi boljeg razumevanja današnjeg položaja Srbije pred kapijama Evrope.

Kako je Hitler uveravao poslaničke Rajhstaga, Nemačka je Srbiju smatrala zemljom koju treba poštovati!

Današnje rukovodstvo Nemačke, uključujući i kancelarku Merkel, koja uskoro odlazi s vlasti, želi da se osveti Srbiji za poraz koji je Nemačka po drugi put doživela u svetskim ratovima.

Rusija je u svim nevoljama, kroz koje je Srbija prolazila, bila njen saveznik. A, Aleksandar Vučić žali što sebi ne može da priušti uvođenje sankcija Rusiji!

Srbija nikada neće ući u Evropsku uniju. Ovu istinu Vučiću je saopštio doskorašnji ministar spoljnih poslova Nemačke Gvido Vestervele, kada je zanoćio sa Vučićem u Jajincima. Vestervele priznaje da je homoseksualac, Vučić to pokušava da silom prikrije.

Treba ovom pederskom skotu jasno reći, da i građani Srbije imaju pravo na referendum, kojim će se izjasniti da li, uopšte, žele u Evropsku uniju, da li žele da veliki sistemi budu prodati, da li da se odbije priznanje Kosova...

U svakom slučaju, treba ga što pre smaći.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane