Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Novi Sad: Kako gradonačelnik Miloš Vučević uz podršku ministra Nikole Selakovića, organizuje pljačku preko JP Informatika

Sve će njih Vazura podmazati

Predsedniku Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću, potpredsedniku Igoru Miroviću i predsedniku Izvršnog odbora Radomiru Nikoliću, penzionisani policajac Petar Milošević uputio je otvoreno pismo, u kojem opisuje gradsku vlast u Novom Sadu.

....

Poštovana Gospodo,

Kao policajac u penziji imam vremena da vam skrenem pažnju na opasan i organizovan kriminal koji se dešava u Novom Sadu, a u kome Miloš Vučević sudeluje uz pomoć Nikole Selakovića (koji nije ni sposoban da shvati šta radi jer, mu je samo bitno da deluje pametno) i pritom na bezobziran način pljačkaju građane Novog Sada. Sve to stvara lošu sliku o SNS pred građanima Novog Sada.

Miloš Vučević je bio advokat, ali isti nije prestao sa radom ni nakon izbora za gradonačelnika već je kancelariju ostavio da radi u istim prostorijama na ime Dubravke Knežević.

Položaj gradonačelnika koristi kako bi pljačkao javna preduzeća i budžet Grada. U tom poslu prva ruka mu je zamenik Miroje Jovanović, takođe bivši advokat, potpredsednik Treće Srbije - korumpirane, fantomske stranke koja je stvorena radi kontrole vlasti. Miloš Vučević nije bio uopšte dobar sa Mirojem Jovanović dok su se bavili advokaturom, nisu se ni poznavali već ih je zbližila podela para i organizovana pljačka. Svi rukovodioci Treće Srbije su anonimne ličnosti koji su potpuno korumpirani i koje DB može svakog dana da uhapsi, ali ih drži i pušta kako bi kontrolisala stvari. Miloš Vučević je upao u zamku zbog svoje advokatske alavosti.

Posao pljačke i deobe para izgleda ovako: "JP Informatika" koju je u stranački plen dobila Treća Srbija - stranka zamenika gradonačelnika Novog Sada, svaka tri meseca utužuje građane Novog Sada za neplaćene račune. Posao ide preko izvršitelja Svetislava Ćurčića, člana SNS, dečka koji je teško psihički bolestan, što zna čitav sud i dobio je otkaz u sudu jer, je nesposoban za rad.

Novcem upravlja direktor Kancelarije izvesni Ljuba, koji je bivši komandir policije u Baču. Advokati koji utužuje za JP „Informatiku" su Dubraka Knežević - bivša pripravnica Miloša Vučevića i Srđan Lakić advokat koji je radio u zajedničkoj kancelariji sa Mirojem Jovanovićem, i koji čitav novac daju svojim gazdama Milošu Vučeviću i Miroju Jovanoviću.

Direktor JP „Informatike" je Dejan Čelar iz Treće Srbije koji je samo figura i čija devojka radi u poslovnoj pratnji! To zna samo policija i mušterije i zato je idealan za ucene. Dejan Čelar je kum Aleksandra Đurđeva koji je potpredsednik Treće Srbije i koji je gazda Informatike.

Advokat Miroje Jovanović je bivši Velikosrbin isto kao i Aleksandar Đurđev.

Nakon dolaska Đurđeva na vlast, Miroje odlazi kod njega kao Velikosrbina i ovaj mu daje da zastupa "JP Informatiku". Ubrzo ih kafana spaja, pa Miroje napušta svoju stranku DSS i prelazi u tabor tada odbeglog krila Dveri, i zajedno sa Aleksandrom Đurđevim osniva Treću Srbiji jer, stranci fale ideolozi.

Nakon što su se zbližili Miroje Jovanović i Aleksandar Đurđev oko utuženja za JP „Informatiku", Miroje Jovanović postaje savetnik Gradonačelnika Miloša Vučevića. Tada kreću pravi poslovi...

Vujadin Masnikosa član Izvršnog odbora Komore izvršitelja, koji u to vreme faktički upravlja Komorom izvršitelja Srbije (na čelu Komore je tada nesposobni predsednik Mihailo Dragović - član DS koji se bavi samo sobom i prodajom predmeta u Infostanu) pokreće preko predsednika Dragovića disciplinski postupak protiv Svetislava Ćurčića zbog teških disciplinskih povreda kako bi sprečio korupciju u Komori izvršitelja, a verovatni i zato što on nije u kombinaciji sa Trećom Srbijom i Gradonačelnikom Milošem Vučevićem. Predsednik disciplinske Komisije Ministarstva pravde sudija Jovan Kordić više puta obećava Masnikosi da će disciplinska komisija razrešiti Ćurčića.

Stvar se zahuktava, ministarstvo pravde vrši vanredni nadzor nad radom izvršitelja Ćurčića, šalju bivšeg policijskog inspektora Baneta Stevića u kontrolu, koji kao iskusan inspektor odmah po ulasku shvata da je u pitanju organizovana kriminalna grupa i piše zapisnik u kom utvrđuje ozbiljne nepravilnosti. Tada su se srela dvojica policajaca Stević iz ministarstva i Ljuba - direktor kancelarije - bivši komandir policije iz Bača i shvataju da je stvar ozbiljna. Stević kaže Ljubi: "Ja ovo moram, a ti vidi kako ćeš to da završiš sa Selakovićem!"

Na sudiju Kordića predsednika disciplinske komisije ministarstva pravde se tada vrši pritisak da stvar sa Ćurčićem završi bez posledica. Sudiju Kordiću se kaže da ako želi da bude predsednik Privrednog suda u Beogradu da mora da pokaže da je spreman za saradnju, da će to Nikola Selaković "znati da ceni".

Članovi disciplinske komisije ministarstva su i dva izvršitelja Isidora Ranković iz Beograda i Aleksandar Pavlović iz Kraljeva. Rankovićeva je spremna za svaki vid saradnje jer, ona je ona na isti način kao i Ćurčić dobila 72.000.000,00 dinara od ED „Beograd", a Pavlović je provincijalac koji za jedan ručak sa predsednikom Komore Dragovićem pristaje na sve.

Pavloviću je bitno da bude viđen u Beogradu sa predsednikom Komore Dragovićem, i da se o tome priča po Kraljevu. Pre toga je Miloš Vazura savetnik Nikole Selakovića obavio razgovor sa Dragovićem i rekao mu da sa Rankovićkom i Pavlovićem stvar završi, a on će sa Kordićem. Od Dragovića se traži da se ne žali na odluku ministarstva pravde o obustavi postupka, a da će za uzvrat dobiti podršku od Selakovića da ne bude smenjen, što u to vreme traži Aleksandra Trešnjev sadašnja predsednica Komore.

Disciplinski postupak protiv Ćurčića je bio važan za Miloša Vučevića i on je lično zvao Selakovića da tu stvar završi jer, preko Ćurčića se direktno finansira Treća Srbija koja mu održava vlast u Gradu Novom Sadu, a on dobija i deo novca od utuženja kao i njegov zamenik Miroje Jovanović.

Selaković se i javno hvalio da ministarstvo vodi disciplinski postupak protiv izvršitelja Ćurčića ali je Milošu Vučeviću stvar završio. Celu stvar je Selaković završio preko svog savetnika Vazure i disciplinski je navodno iz formalnih razloga obustavljen. Postoje snimci u kafani Vazure i Đurđeva koji se uopšte i ne poznaju, a sede i dogovaraju se oko „čega"?

Sudija Kordić postaje predsednik Privrednog suda u Beogradu i odmah traži da više ne bude član disciplinske komisije ministarstva pravde. Dobro upućeni pričaju da je rekao da je znao šta sve mora za Selakovića da radi, da nikad ne bi ušao u disciplinsku komisiju, da je on sudija i častan čovek i zašto to od njega traže. Sudijo, ako hoćeš da budeš Predsednik suda, moraš malo da budeš prljav i da te imamo u šaci, da pokažeš poslušnost.

Aleksandar Đurđev nakon što je za 50.000 evra završio disciplinski postupak protiv Ćurčića nastavlja dalji posao sa Milošem Vučevićem.

Po savetu iz ministarstva pravde primenjuje beogradsku šemu rada sa izvršiteljima i radi sa više priglupih i kompromitovanih izvršitelja. Miloš Vučević se setio izvršitelja Živana Milinova jer, je sa njim studirao, a zna da je glup, da je 12 godina studirao i da je dobio zabranu polaganja pravosudnog jer, je dva puta pao pravosudni, a ima seljački alavi mentalitet. Đurđev odlučuje i da radi sa Kostom Aleksićem i Jasnom Brčkalović jer, su mu se obraćali, a on je procenio da su glupi, bez veza i da ih lako može pustiti niz vodu ako se pobune.

Komora izvršitelja i novosadski izvršitelji više puta pišu Milošu Vučeviću i Nikoli Selakoviću da postoji organizovani kriminal ali oni ćute. Koliko je Miloša Vučevića zbližio organizovan kriminal sa Mirojem Jovanovićem može se lako zaključiti jer, ga imenuje za svog zamenika odnosno zamenika gradonačenika Novog Sada.

Rukovodstvo Komore izvršitelja je u strahu od Selakovića. Predsednica Komore je žena sudije za organizovani kriminal Aleksandra Trešnjeva koji je napredovao za vreme Nate Mesarević i njoj je stavljeno do znanja da Komora više ne sme da talasa, Nemanja Protić Predsednik Izvršnog odbora je član SNS i on mora da sluša, a dogovoreno je da će Selaković smestiti Masnikosi zameniku Predsednika Izvršnog odbora i najuticajnijem izvršitelju i da će ga ućutkati, te da više niko neće smeti da talasa priču oko organizovanog kriminala koji se provodi sa izvršiteljima uz pomoć Selakovića.

Selakoviću u ovome pomaže Biljana Pavlović provincijski sudija, koja je postala državni sekretar preko ćerke Milice u koju je godinama zaljubljen dr Dejan Đurđević. Dejan Đurđević je član svih ispitnih komisija Ministarstva pravde, on daje visoke ocene na izvršiteljskom i notarskom ispitu, i time sa Selakovićem određuje unapred ko će biti izvršitelj ili notar u Beogradu. Tako je poslednjem izboru izvršitelja u Beogradu i Novom Sadu prošao samo onaj kandidat za izvršitelja koji je povezan sa Selakom i Đurđevićem i Nenad Jovanović koji je kao sekretar ispitne i izborne komisije sve to znao, ćutao, a za uzvrat dobio izvršiteljsko mesto. Čak je bilo dovedeno u pitanje i imenovanje izvršne sudije Mirjane Dimitrijević zbog visokih ocena na ispitu.

Komora izvršitelja je tražila razrešenje članstva u ispitnoj Komisiji izvršiteljke Danice Čolović - čiji je pripravnik u kancelariji sestrić Nikole Selakovića, a ona mu je tetka .Selaković je stopirao zahtev Komore i drži ga Biljana Petrović u svom stolu. Komora je morala to da traži zato što svi znaju da Danica Čolović radi zajedno sa Dejanom Đurđevićem i da zajedno nameštaju ispite.

Selaković neće ni da promeni članovi disciplinske komisije koje je opozvala Komora izvršitelja - Isidoru Ranković koja je dobila 72.000.000,00 dinara od Elektrodistribucije Beograd niti Aleksandra Pavlovića koji podržava razrešenog predsednika Dragovića, jer, oni mogu da progovore oko slučaja Ćurčić.

Pozivamo Vas kao časne ljude da sprečite dalju korupciju, da spasete građane Srbije organizovane kriminalne grupe i naredite Milošu Vučeviću da više ne me{etari.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane