Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Okupacija Srbije

Vlada Srbije održala je u subotu, 20. septembra, sednicu kojoj je prisustvovao i Majkl Devenport, šef misije Evropske unije u Beogradu!

Ocenjeno je da EU podržava mere štednje i ekonomske reforme koje sprovodi Vlada Srbije.

Novi predsednik Evropske komisije (evropske vlade) Žan Klod Junker, koji stupa na dužnost 1. novembra, izjavio je 10. septembra ove godine ''da tokom njegovog petogodišnjeg mandata neće biti prijema novih članica u Evropsku uniju"!

Srbija nije zatvorila nijedno poglavlje u pregovorima sa EU, oko prijema u članstvom. Ali...Majkl Devenprot na subotnjoj sednici Vlade Srbije tvrdi da se pregovori Srbije sa EU nastavljaju!

Dakle, jednog lepog dana, a možda i pre, Srbija će moći da se nada prijemu u članstvo, ako iko od njenih građana preživi drakonske mere i zločinačku politiku koju, po nalogu namesnika Majkla Devenporta, i američkog ambasadora Kirbija, sprovodi premijer Aleksandar Vučić.

Srbijom, na vulgaran način, rukovode i satiru je Majkl Kirbi, američki ambasador, i Majkl Devenport, američka marioneta, koji je na čelu misije Evropske unije u Beogradu.

Istog dana Kirbi i Devenport su, nakon sednice Vlade Srbije, otišli u Obrenovac, da se slikaju, u pokaznoj vežbi pomaganja građanima da obnove svoje poplavljene domove i stanove, držeći dleto u rukama. I dok iz misije EU i američke ambasade resorne diplomate šalju svojim službama izveštaje kako je mafija Aleksandra Vučića surovo pokrala i novac dobijen za pomoć poplavljenim područjima u maju mesecu, Kirbi i Denverport se slikaju, pokazujući da su prijatelji Vlade Srbije, koja pustoši budžet i Srbiju.

Šizofreni Vučić, dakle, satire državu, ružeći građane da su neradnici, lopovi, maloumnici, a sve se nadajući da "iza njega stoje'' Kirbi i Denverport. Mene hvale, saopštava nam Vučić, i u Briselu, i u Berlinu, i Londonu, i Vašingtonu.

Vučića ne samo da ne interesuje sudbina građana Srbije, njega ne interesuje ni njegova stranka- SNS, jer on otvoreno kaže da se više neće vraćati u nju! Tabloid je još na početku njegove despotije, u julu 2012. godine, napisao da on želi da rasturi SNS, da sačuva opljačkane pare koje je mafija Borisa Tadića iznela iz zemlje, a toj pljački se i on pridružio.

Milijarde evra, Dragan Šutanovac, Jovan Čeković, Stevan Nikčević i njihovi saradnici, uložili su u kupovinu rudnika zlata u Angoli i drugim afričkim i latinoameričkim državama. Desetine miliona dolara dali su i američkim građanima mafijašima, kojima je američka poreska služba za vratom. U tom biznisu ima mesta na rajskim ostrvima i za Vučića, osim ako oslobođena Srbija ne pošalje svoje momke da ih pohvataju i streljaju, a da slike tog događaja budu objavljene u Srbiji, da na taj način pravda dođe po zločince koji su, prema tvrdnjama američke agencije za istraživanje finansijskih transakcija, do sada izneli 84 milijarde evra! Koliko stotina hiljada ljudi u Srbiji je umrlo zbog nestašice posla, hrane, lekova, i oduzete nade da će se i njima pružiti šansa da žive život dostojan čoveka.

Dok gledate njuške Kirbija i Devenporta, znajte da oni ubijaju našu nadu da možemo, dok su oni u Srbiji, uopšte preživeti. Oni su okupirali Srbiju, pozivajući se na svoje države i institucije, koje sa njihovim zlodelima, očigledno, nemaju mnogo veze.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane