Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Svačiji

Milica Grabež

Čiji si ti mali, pitali bi u selu stariji ljudi dečurliju. Stari i mudri su znali šta pitaju, i zašto to pitaju.

Postoje i Srbi koji su svačiji, a najviše onog ko je Gospodar, koji plaća.

Danas je značajan član Vučićeve medijske mafije i izvesni Radomir Ratko Dmitrović, vršilac dužnosti direktora i glavnog urednika Večernjih novosti. Pomenuti se ne slika često za televiziju, osim kada mu se naredi, a kamera ima šta i pokazati. Reč je o upicanjenom dedici, koji se oseća kao mladić. Vučić ume da bira sebi savetnike. Moraju da budu gori od njega, u svakom pogledu.

Gospodin Dmitrović je došao, kao izbeglica, iz Zagreba. Bio je dopisnik Politike, a u Beogradu su sva vrata za njega bila otvorena.

Godinama je grmeo kao voditelj te-ve dnevnika TV Bastilje.

Uoči pada Miloševićeve vlasti, on je već bio preduzetnik. Uređivao je listove Antena i Argument. Sa stranica ovog lista oglasio se i Aleksandar Vučić, tada generalni sekretar Srpske radikalne stranke, tekstom pod naslovom "Osvetiću se Slavku Ćuruviji kad tad, zbog laži koje iznosi o meni". I osvetio mu se, dok je za vreme napada NATO alijanse bio ministar za informisanje.

Posle pada Miloševića, Dmitrović je prešao kod pobednika. Postao je savetnik tadašnjem potpredsedniku Vlade Srbije, Nebojši Čoviću, kome ovih dana prete hapšenjem.

Svi su padali, samo je gospodin Dmitrović išao napred. Izbeglice iz Hrvatske tek danas dobijaju skromni smeštaj i krov nad glavom, a spisak Dmitrovićevih nepokretnosti, stanova, kuća, vikendica, skupih čamaca što liče na jahtu je impresivan. Čim je rat okončan, on se prvi pojavio u Sisku. Preko žene je prvi uzeo domovnicu i putovnicu. A pozivao je na sveti rat koji je odneo mnogo nevinih ljudi, koji su naterani u rat, ili ih je zavela njegova propaganda.

Danas je gospodin Dmitrović na čelu Večernjih novosti. Nije ga Vučić tu postavio da mu vrati dugove, već što zna o kakvom je čoveku reč. Takav mu treba. Kompanija je u čabru, u gubitku preko 15 miliona evra, ali njegova plata je šest hiljada evra, mesečno! Doveo je i ljubavnicu Maju Ješić, ona je zamenica urednika jednog izdanja, sa velikom platom, dok istovremeno otkaz dobijaju najbolji novinari ove kuće. Ostali, sa zakašnjenjem, primaju 400 evra. Dnevno se Ratko čuje sa Vučićem i po nekoliko puta.

U subotu, 20 septembra, na TV Pinku Dmitrović je, po zadatku, hvalio Vučića, ističući kako je njegova odluka da smanji penzije i plate mudra i državnička. Vučić nije samo političar. On je i državnik. Picousti državnik koji uzima milijarde evra kredita, smanjuje plate, subvencije, otpušta radnike, tera investitore. Pa na koji to način Srbija može da izađe iz krize.

Dmitrović je obrazovan i lukav. Sve on to zna, ali zna i ko ga plaća. Za njega on i laje. On je svačiji.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane