Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Povodom

Udruženje ratnih vojnih invalida grada Beograda traži smenu gradske sekretarke za socijalnu zaštitu

Menadžerova drugarica na pogrešnom mestu

Umesto da pomaže ratnim vojnim invalidima i porodicama palih boraca, sekretar Sekretarijata za socijalnu zaštitu grada Beograda, Jasmina Ivanović, smenjuje svoje saradnike u paranoičnoj potrazi za onima koji obaveštavaju novinare o njenom nezakonitom radu. Pare se troše na sve i svašta, čak i na udruženja koja nisu iz Beograda, a nema ih za proslavu slave udruženja. „Mrzi nas zato što smo ratni vojni invalidi i Srbi", piše u apelu Udruženja ratnih vojnih invalida grada Beograda.

Mersiha Hadžić

Sekretar Sekretarijata za socijalnu zaštitu grada Beograda Jasmina Ivanović zabranila je zaposlenima da komuniciraju sa legitimnim predstavnicima udruženja, zavela je ličnu diktaturu i nastavila sa nezakonitim radom. Posle članka u prethodnom broju „Tabloida" ona ne negira iznete navode, već se interesuje ko to novinarima dostavlja podatke. Od tada, proganja sve zaposlene, a mnoge od njih je već i otpustila.

Kako je ova žena uopšte došla do ovako odgovorne funkcije?

Prema koalicionom sporazumu, na ovo radno mesto trebalo je da dođe neko iz stranke Pokret socijalista, Aleksandra Vulina, ali je Goran Vesić, gradski menadžer, urgirao da na to mesto dođe Jasmina Ivanović, iako je član SDP-a. Njih dvoje su prijatelji još iz dana dok su oboje bili članovi Demokratske stranke.

Na čelu Komisije za finansiranje programa i projekata pomenutog Sekretarijata, nalazi se Milena Beočanin, kojoj je Ivanovićeva usmeno naredila da jedan dan pre isteka roka za predaju nacrta budžeta, tačnije 4. septembra od udruženja traži revidirane prijave za konkurs. Udruženja su elektronskom poštom obaveštena da ispravljene prijave dostave do 5. septembra u 12 časova.

U novim prijavama morali su da izostave programske aktivnosti, poput letovanja ratne siročadi, kao i slavu udruženja Sveti Dimitrije (Mitrovdan) koju je još davno odredio pokojni Patrijarh Pavle. Novogodišnji paketići, ali i sportska takmičenja mogli su da ostanu.

Prema preliminarnoj listi odobrenih programa, nalazi se i Udruženje izbeglih i raseljenih lica „Zavičaj" iz Grocke, koje niti je boračko-invalidsko, niti se bavi zaštitom njihovih prava i interesa. Takođe, na listi se nalaze i razna opštinska udruženja za čije finansiranje nije nadležan grad Beograd. Pare se izdvajaju i za jednu organizaciju u Pančevu, a to je, prema izjavi Jasmine Ivanović, naredila načelnica gradske uprave Sandra Pantelić.

Udruženje ratnih vojnih invalida grada Beograda, u svojoj dopuni zahteva za smenu Ivanovićeve od 16. septembra navodi kako ih ona mrzi jer su ratni vojni invalidi i Srbi. Ako se u najskorijem roku ona ne smeni i na njeno mesto dovede neko kompetentan i stručan pomenuto Udruženje najavljuje proteste ispred Skupštine Beograda za 20. oktobar (Dan oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu) ili za 3. decembar (Dan invalida).

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane