Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nismo mi od juče

Epizoda 138

Zoran Milojević

Ovim svetom vlada umetnost rugobe. Njena najveća i najteža podvala rokenrol. To su mi potvrdili svi rok-festivali održani ovog leta. Sve one koji me ne razumeju zbog ovoga pitam samo jedno: ako je rokenrol dobar, zašto uz njega idu heroin i ostala droga.

Ko imalo ima mozga i prati reprize a prati reprize serijala na RTS-u, i to ujutro u devet, može odmah da vidi da su lopovluci iz Titove države bilo koren današnjih lopovluka. Hiljade direktora, sekretara SK i njihovih podanika, pokrali su socijalizam koji su propovedali.

U Srbiji su na sve strane redovi. Redovi za penziju, posao, humanitarnu pomoć, operacije...

Redovno sam u tim redovima, ne zato što sam član ili pripadnik nekog reda, već što volim da znam kako stoji moj narod. A kad izađem iz reda: "...Pođem, idem, klecam, zastajavam". I nemam nade da će nas naprednjačka vlast dovesti u red srećnih i zadovoljnih.

U godini obeležavanja Velikog rata, setimo se i da je partizanski odred "Gavrilo Princip" spalio kuću Principove majke, koja im je bila kriva jer su u njenu kuću svraćali borci Dinarske divizije Momčila Đujića. Kuća je gorela a devojke iz Grahova su pevale: "...Oj Grahovo, Grahovo, Principovo krilo, ti si uvjek samo srpsko bilo!".

Pripadnici Žandarmerije, zdravo, uzviknu Vučić. Zdravo, uzvratiše srpski orlovi koji stalno drže glavu na Božjem oltaru.

Sramota Srbijo! "Zdravo" množe da važi za fukaru, za lezileboviće, za bezbožnike. Ali, ne sme i ne može da važi za srpske junake, a njih je najlakše prevariti. Vratimo ugled životima koje su oni stavili u službu otadžbine. Za njih je odavno stvoren pozdrav: Pomoz' Bog junaci!

Kao pisac istorijskih romana o događajima koji su doveli do okupacije Kosova i Metohije od strane NATO pakta, dužan sam i da prstom jasno ukažem na isto stradanje ruskog naroda u Ukrajini od istog zlotvora.

NATO pakt pod nevidljivim okriljem i blagoslovom Vatikana i uz sadejstvo pravoslavnih otpadnika-unijata, koristi istu strategiju kao na Kosovu i Metohiji: obmanjivanjem svetske javnosti vodi medijski rat u cilju stvaranja lažne demokratije u Ukrajini. To nije ništa drugo nego strategija za istrebljenje ruskog pravoslavnog naroda Novorusiji. Svim srcem i molitvama sama uz moju pravoslavnu braću!

Narodni muzej je više od deset godina zatvoren. Na ulazu piše: Museum closed! Drakče bakalin čita: izmuzen klozet! Oko muzeja nekakvo rastinje iz koga izvire poneka skulptura. Uz muzej, eto simbolike, razapeta cirkuska šatra! Ne znam šta je u njoj. Jedino što osećam, gledajući taj prizor, to je želja da ošišam ministra!

Svaka istina koju neki čovek iznosi zahteva od njega da ne laže ni sebe ni druge i da u tome iskaže svu hrabrost, bogomdanu čoveku. Zato prezirem ljudekoji bi da "gledaju od čega se živi". "Pametan čovek koji se sklanja" čini veliki greh. Zato što je mnogo takvih, budale vladaju svetom.

Razmišljajući kakva nas jesen čeka, setih se pesme koju je pre četvrt veka pevala moja saradnica, Šljivka Alternativka:

"...Kilo leba, od dva kila, sad će bidne pola kila, a vlas' svima poručuje, 'oću da poskupu struje, žalosna sam, zato pije...".

Prethodnih dana, dok pišem ove redove, stalno mi je u glavi mučki ubijeni žandarm Stevan Sinđelić. Spavaj junače, mučeniče, u sjajnom si društvu, među najboljim Srbima. Blago tebi, kuku nama!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane