Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Gde su pare?

Nikola Vlahović

U Vladi Srbije svi rade isključivo ono što im Vođa kaže. Samo je jedan čovek odbio da ga takva siledžijska politika svede na nivo bubašvabe. To je Velimir Ilić, po funkciji ministar zadužen za vanredne situacije, a po vokaciji ličnost koja ne voli da prećuti nikome, pa ni Vođi i njegovim trabantima.

Zastrašujuće poplave koje su ove godine zadesile Srbiju, bile su prilika da i ministar Ilić da svoj doprinos zbrinjavanju ugroženih građana, obnovi kuća, puteva i uništene infrastrukture. Ali, Vođi se nije dopalo da Ilić bude u prvom planu. Pa čak ni u drugom. Njegova ideja je bila da ga marginalizuje i smesti u prošlost.

Vrhunac ovako drskog odnosa prema resornom ministru, desio se kada je Ilić, u okviru svojih nadležnosti, postavio pitanje: gde su pare od donacija za poplavljena područja, i zašto u opštinama poput Valjeva, Lučana i drugih, nijedan dinar iz budžeta mesecima nije bio uplaćen za pomoć postradalima.

Zna se da je ogroman novac iz donacija završio u budžetu i da neko treba da ga isplati. Taj "neko" mesecima obmanjuje javnost, razvlači vreme i prikriva činjenice, jer je Vođa tvrda srca i ne daje mu se toliki novac sirotinji.

Nije tajna, mada bi on voleo da jeste: glavnu reč o novcu za pomoć poplavljenim područjima vodi Marko Blagojević, bivši brojač glasova iz CESID-a, a danas Vučićev brojač para i "dopisni član" barem dve angloameričke obaveštajne službe.

To je čovek koji je još letos uzviknuo na jednoj konferenciji za štampu, na pitanje gde su pare od donacija, uzviknuo: "Ne dam!". Tako mu je Vođa rekao i on se drži zadatka. Još u maju mesecu, dok je postradali narod spavao pod otvorenim nebom, on je pretio predsednicima ugroženih opština da će svi ići u zatvor ako počnu da prave "nerealne procene" štete.

Više od tri meseca niko od njih nije smeo da donese realan izveštaj o proceni štete. Onda ih je Blagojević optužio da zbog njihove "neažurnosti" kasni isplata.

Ovu kriminalnu sprdnju sa narodom prekinuo je nedavno Velimir Ilić. Krenuo je po ojađenim gradovima i selima, video je da većina kuća nema ni krova ni poda, da je vlaga u zidovima svake zgrade, a stiže i zima uskoro. I nije izdržao poniženje, nego je javno označio krivca za ovakvo stanje rekavši: "..Ako budemo čekali Marka Blagojevića, o ovome ćemo pričati i u maju iduće godine...". To je izbezumilo i Blagojevića i njegovog Vođu, pa je verbalni napad na Ilića usledio. Nije ni on ostao dužan pa je poručio Blagojeviću da je nevaspitan i da on "ne može da uči ministra sa 36 godina radnog staža kako se radi".

Trula je ova vlada sa svake strane. Zato će uslediti rasplet koji će za Vođu biti gori od svake poplave.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane