Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Stav

PARADE

Branko Dragaš

LGBT - Prošla je i Parada ponosa. Zašto parada? Zašto ponosa? U okviru seksualnih sloboda punoletnih osoba sam potpuno liberalan. Svako neka slobodno bira. Slobodna volja da neko stupa u pojedinačne ili grupne odnose, određena je slobodnom voljom tih drugih. Ako je postignuta ta sloboda u izboru, onda akteri u svojim odnosima mogu da se ponašaju slobodno i da krše sve granice koje su pred njih postavljene. Prostačka pitanja tipa: a zašto je odabran isti pol? Da li je to normalno? Da li je to poremećaj? Bolest? Nastranost? Perverzija? Foliranje? Da li je urođeno? Sva ta pitanja su izlišna.

Zapamtite, nemate prava da postavljate ta pitanja. Moja iskustva sa homoseksualcima su pozitivna. Pozitivna su jer u našim poslovnim odnosima nisam pridavao značaj tome. Meni je taj izbor istog pola neprihvatljiv. Stran mi je i protivan mojoj prirodi. Kraj sve lepote žene, izabrati muškarca je za mene prilično loš izbor. Pomisao seksualnog odnosa dva muškarca izaziva kod mene gađenje. U velikim svetskim gradovima bio sam u noćnim barovima i imao sam prilike da vidim kako se muškarci ljube. Nisam mogao to da gledam. Naročito ako su bradati muškarci.

Iskren da budem, meni se povraća kada to vidim. U čemu je problem sa LGBT organizacijom? Zakonom moraju da se zaštite sva njihova manjinska prava i da se spreči njihovo zlostavljanje, maltretiranje i ponižavanje od strane onih pojedinaca i organizacija, koji nasilno hoće da LGBT populaciju drži izolovanu u nekom novom getu. Zakon to mora da sankcioniše. Slažem se da im se omogući da mogu da sklapaju brakove, da nasleđuju imovinu i sva druga prava iz građanskog korpusa prava.

Ne slažem se da im se dozvoli da usvajaju decu. Njihova deca, njihova stvar. Ne mogu da usvajaju decu koja nisu njihova. Država treba da izađe u susret LGBT populaciji, treba da im omogući normalan život, poput svih drugih građana, mora da zaštiti njihova manjinska prava, ali da se ne ugrožavaju osnovni temelji toga društva. LGBT populacija je manjina u društvu. I tako treba da se ponašaju. E, tu nastaje glavni problem. Manjina hoće da maltretira većinu i da joj nameće svoje stavove. Manjina se ponaša kao da je većina i diktira pravila u društvu. Sam naziv Parada ponosa je provokativan. Kakav je to ponos isticati svoje slobodno seksualno opredeljenje? Zar to nije privatna stvar? Zar to nije deo intime? Zašto bi neko trebalo da zna šta dva muškarca rade u krevetu? Ili dve žene? Potpuno je svejedno. Koga to uopšte zanima? Zašto sva ta maškarada na ulicama?

To što sam video po svetskim gradovima nije bio građanski protest za ugrožena manjinska prava, to je bilo iživljavanje perverznih likova, koji imaju neki problem u glavi i koji sve ostale u društvu maltretiraju svojim agresivnim ponašanjem. Ja takve homoseksualce ne poznajem. Homoseksualnost je stara koliko je staro čovečanstvu .

U svim društvima i civilizacijama je bilo homoseksualaca.Na Istoku više nego na Zapadu. Tvrdim da je dominatniji homoseksualnost kod istočnih naroda, nego u zapadnom svetu. Homoseksualnost na Istoku je deo njihove kulture i tradicije. Niko na Istoku ne pravi predstavu o tome. Niko od homoseksualnosti ne pravi homoseksualizam. Niko ne održava Parade ponosa. Niko ne pravi cirkus vulgarnosti i perverzije. Istok živi sa homoseksualcima i homoseksualci uživaju u svojim osvojenim slobodama. Porodica je poslednje utočište za razočaranog čoveka. A deca, kao jedini smisao, čovekovog postojanja, borbe za opstanak i nade da se civilizacija jednoga dana, ipak, može promeniti, postaju najveći neprijatelji totalitarnog režima u bolesnoj dekadenciji. Zato se sve smišlja da se unište porodica i deca.

Tako Veliki Brat osniva programirane nevladine organizacije, finansira ih i oni moraju da sprovode naloge kako bi se uništile porodica i deca i kako bi postala zavisna od Velikog Brata. Sve je u toj službi : internet, FB, igrice, televizija, rijaliti šou, grand parade, manekenke, silikonske pevaljke, voditelji, moda, sport, mediji i političari. Estradni nevladin sektor je plaćen da to radi i likove, koje skoro dve decenije gledamo na našoj javnoj sceni, su obične sluge, poltroni, psihopate i lopovi, koji nikada na tržištu ne bi zaradili jedan jedini evro, nego moraju da sprovode naredbe svojih gazda.

Ti skotovi preziru Srbe i Srbiju, mada su srpskog porekla, bespogovorno izvršavaju sve naredbe i primaju novac za dobro izvršenje posla.Veličaju najgore vrednosti zapadne civilizacije u raspadu i uništavaju biološki našu naciju.Tako se donosi zakon da deca do 14 godina mogu sama da odlučuju o svom zdravlju, roditelji nemaju prava uvida u zdravstveni karton svoga deteta. Deca se štite zakonom od roditelja, navodno zbog nasilja, pa se na taj način pokazuje da deca ne pripadaju roditeljima, nego Velikom Bratu, koji postaje njihov istinski gospodar od kolevke do penzije. Otac i majka nisu više otac i majka, nego roditelj jedan i roditelj dva. To je samo prelazna faza ka potpunom ukidanju oca i majke.

Razvojem novih tehnologija, otac i majka neće biti potrebni , jer će se deca programirano proizvoditi iz epruveta. Pomera se i granica punoletnosti na 12 godina, kako bi pedofilima otvorilo tržište za nove seksualne apetite. U odnosu polova, propagira se homoseksualizam. LGBT se organizuje kao sekta, koja je finansirana da sruši odnose između polova. Tako homoseksualci modni kreatori ruše pojam lepote kod žene i lansiraju anoreksične mlade žene, kako bi mladim muškarcima ogadili pojam žene i približili ih muškom polu.

Zašto se u medijima stvara takva slika da su svi modni kreatori homoseksualci?

Poznajem dosta modnih kreatora po svetu koji nisu homoseksualci. Poznajem one koji su homoseksualci, ali to se uopšte u njihovom ponašanju ne vidi. Sve je isplanirano. Ekstremni homoseksualizam se naslanja na ekstremizam huligana. Jedni druge dopunjuju. Jedni od drugih žive. Hrane se istim ludilom. Odvlače pažnju društva sa važnijih problema. Šta je važnije, kako će većina stanovnika da preživi ovo namerno uništavanje države ili da li će LGBT da prošetaju gradom? Šta je važnije zdravlje nacije koju planski ubijaju ili manjinska prava LGBT? Tako mogu da nabrajam u beskraj.

Na kraju, izvorno značenje demokratije je vladavina većine. Manjina mora da se prilagođava većinskom stavu u društvu. Manjine ne mogu da siluju većinsko mišljenje u društvu, samo zato što su profesionalni aktivisti plaćeni da to rade po zadatku. Idiotizam nakaradng poimanja građanskih sloboda pročitao sam u hrvatskim novinama, gde je dala intervju jedna njihova profesorica prava na državnom fakultetu u Zagrebu. Ta pobornica manjinskih prava i sloboda govori kako država mora da obezbedi sva građanska prava i slobode pripadnicima manjinske populacije. Na primer, incest. Ukoliko otac i kćerka žele da žive u incestu ili majka i sin, onda je to njihovo pravo i njihova sloboda. Građansko društvo to opredeljenje mora da poštuje i da zaštiti njihova prava i slobode.Ta logika može da se proširi dalje.

Recimo, ima muškaraca koji vole da opšte sa kozom ili nekom drugom životinjom. Oni žele da se njihova seksualna sloboda poštuje i njihova manjinska prava. Udruže se nekoliko stotina takvih perverznjaka i žele da organizuju Paradu ponosa. Povedu svoje partnerke u šetnju. Traže da mogu da sklapaju brakove. Ko je koze i ostale životinje pitao da li se one slažu? Da li su se one izjasnile? Šta ako je to zlostavljanje jadnih životinja? Šta ćemo sa onim ljudima koji se zaljube u neki predmet? Kakva su njihova prava? O ostalim seksualnim slobodama ne želim da pišem. Mislim da je jasna suština izvitoperenog poimanja slobode i građanskih prava. Na kraju, kakva su prava i slobode većine? Ko štiti prava većine da ih manjinske grupacije ne zlostavljaju? Poručujem manjinskim organizacijama, umesto vođenja politike, vodite ljubav!

VANREDNO STANJE - Režim nas konstantno drži u atmosferi vanrednog stanja. Zabrana medija i progoni mislećih ljudi. Haranga protiv svih koji ne prihvataju kult ličnosti. Širenje apatije, beznađa i haosa. Obesmišljavanje demokratije i rasprodaja preostalih državnih resursa.

Prebijanje premijerovog brata i brata gradonačelnika Beograda od strane žandarmerije je zastrašujuća poruka građanima. Ako su premijerovom bratu i gradonačelnikovom bratu to uradili, šta će tek da urade nama? Premijer nedeljno saziva vanredne konferencije za štampu.Zašto vanredne konferencije? Šta se dešava tako važno da premijer hitno mora da obavesti javnost? Poslednja konferencija je sazvana da nas obavesti da dolazi najveća nemačka kompanija za gajenje svinja, preradu mesa i izvoz. Odlučila je da investira u Srbiji. Lepo.

Radujemo se svakoj investiciji u proizvodnji.Samo kada se to zaista dogodi.Kada investitori nisu FIAT ili US STEEL. Koji ne investiraju, nego izvlače kapital iz osiromašene Srbije. Tako postajemo još siromašniji. To investiranje je potpomognuto od strane opljačkanih poreskih obveznika Srbije. Siromašni građani Srbije finansiraju bogate strane kompanije da postanu još bogatije.

Vanredna konferencija je suvišna da bi se obavestila javnost da stiže velika nemačka kompanija. Zašto to premijer radi? Pa, to je njegov posao. On je postavljen na to premijersko mesto da to najbolje radi. Premijer je državni činovnik koji polaže račune Narodnoj skupštini. A Narodna skupština polaže svoje račune građanima.Premijer, dakle, obavlja svoju profesionalnu obavezu za koju je plaćen. Zamislite, da svi koji profesionalno rade svoj posao sazivaju konferencije za štampu da bi javnost obavestili šta rade. Nastao bi pravi haos. Sve bi se obesmislilo. Zašto premijer siluje javnost?

Potreba da se bude stalno u javnosti je dokaz infantilnosti ličnosti. Milošević nije imao tu potrebu. Uspevao je da zadrži državničko dostojanstvo. Većina političara posle njega je medijski zloupotrebljavala svoju javnu funkciju. Današnji premijer je najgori od svih. Interesantno je da ništa nije naučio od svojih prethodnika.Svi su gubili izbore, jer su se smučili građanima. Sve od komunističke heroine Babe Jule do manekenske beznačajnosti Borisa Tadića.

Uprkos spinovanjima medija, nameštenim istraživanjima, popularnost premijera je u padu. Građani ne mogu da žive u atmosferi vanrednog stanja.Afere smenjuju afere. Svakoga dana se javljaju nove afere. Tabloidni mediji naduvavaju nestrpljenje građana. Afere se razlikuju samo po visini pljačke i imenima bandita koji pljačkaju. Svi koji su na vlasti - kradu! I levi i desni su bitange. Politika im je omogućila da postanu gangsteri.Naš premijer je majstor izrežiranog haosa. To je njegova matrica za vladanje. U njegovim nastupima ima Miloševićeve nadmenosti, Šešeljeve ludosti, Đinđićeve lukavosti i Tadićeve banalnosti. Sve zajedno, to je siguran recept za našu propast.

Pošto premijer vodi politiku koja ne rešava narasle probleme građana, očekujem da će u jednom trenutku prirodno doći do direktnog sukoba premijera i građana. Taj trenutak je jako opasan po premijera. Opasan je, jer će ga svi ostaviti na cedilu, zato što je preuzeo sve nevolje na sebe, pa će on morati da plati cenu tolike svoje nepromišljenosti.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane